fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Cellulite behandeling Amsterdam

Summer body's are made in the winter

Cellulite behandeling in Amsterdam zuid vermindert zichtbaar cellulite

Met de cellulite behandeling van Beauty Unlimited Amsterdam krijg je mooie egale benen en billen zonder putjes.  In de meest gevallen bereiken wij een mooi resultaat in 6 Cellulite behandelingen. Maak nu een afspraak en krijg 50,- korting op de 1e behandeling. Boek je direct een kuur van 6 behandelingen dan is de Kennismaking behandeling zelfs gratis

Cellulite behandeling geschikt tegen putjes  en de sinaasappelhuid op de:

 • benen
 • billen

Cellulite proefbehandeling 33% korting van 150,- voor 100,-

Maak nu een afspraak voor een proefbehandeling en zie direct het 1e resultaat. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van minimaal 6 Cellulite behandelingen. Boekt u een kuur van 6 behandelingen dan ontvangt u de 1e behandeling zelfs gratis!

Behandeling tegen cellulite

Gelukkig is met de nieuwste technologische ontwikkelingen cellulite goed te behandelen. Met de cryolipolyse worden de vetbultjes (putjes) kapot gemaakt en afgevoerd door het lichaam waardoor er een mooiere en egale huid ontstaat.

Wij hebben een speciale cellulite behandeling die wij adviseren indien je geen vet op de te behandelen plek wilt verliezen maar alleen het cellulite probleem wilt  aanpakken. Wij werken dan met een speciale techniek en speciale producten die de vetcel in tact laten maken maar er toch voor zorgen dat het vet, vocht en de afvalstoffen worden los gemasseerd door de kou. Hierdoor ontstaat er een betere bloedcirculatie en een mooiere egale huid.

Goede ondersteuning tijdens deze behandeling zijn de detox supplementen voor de afvoer van afvalstoffen en ter ondersteuning van deze organen en de LavieSage Skin Base om het bindweefsel weer te verstevigen. Om de huid extra te ondersteunen adviseren wij de verstevigende bodycream van Sepai. Dit wordt voor jouw huid op maat gemaakt met een speciaal ampul tegen cellulite.

Ga de strijd aan met Cellulite!

Maak gebruik van onze kennismakings behandeling. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een intake waar u wensen worden besproken gevolgd door de cellulite behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

Cellulite behandelplan

Bij aanvang van deze Cellulite behandeling met de Cryo 21 zijn er gemiddeld 6  behandelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen. De tijd tussen de behandelingen is minimaal 7 dagen. De behandeling werkt namelijk in deze week nog gewoon door en zo krijgt uw lichaam de tijd om de vrijgekomen afvalstoffen te verwerken.  Tijdens de volledige duur van uw Cellulite behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, minimaal 2 liter per dag.

 • Cryo 21 ontwikkeld in Europa
 • Europese Certificatie
 • Effectief tegen cellulite
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig
 • Pijnloos

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen en de opgehoopte afvalstoffen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Het eerste resultaat ziet men onmiddellijk na de behandeling.  De werking van cryolipolyse  is wetenschappelijk bewezen en cryo21 is in Europa gecertificeerd en heeft dus een CE keurmerk. Dit maakt cryolipolyse volkomen veilig.

Voordelen cellulite behandeling met de Cryo21

 • versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines (afvalstoffen)
 • eliminatie van lokale cellulitis
 • vermindering van de vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • her-modellering en afslanking van het lichaam
 • afvallen op jouw probleempunten

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken tegen cellulitis op de billen of benen of juist vetophopingen laten verdwijnen.

Sepai op maat gemaakte bodycream voor nog mooier resultaat
Om het allerbeste resultaat uit de cellulite kuur te krijgen adviseren wij dit thuis met de juist producten te ondersteunen. Omdat elk lichaam anders is en er verschillende wensen zijn,  maken wij de Sepai lichaamsproducten op maat voor het beste resultaat.

Sepai is een vegan merk met 99% actieve werkstoffen. De standaard body crème werkt verstevigend en richt zich daarnaast op anti-aging. Er kan hier een extra unit aan toegevoegd worden uw persoonlijke voorkeur. De extra unit bevat zeer hoge concentraties aan actie werkstoffen waarmee we extra resultaat kunnen behalen. Er is keuze uit cellulite, extra versteviging, of vet vermindering

Detox supplementen om afvalstoffen sneller door het lichaam te laten afvoeren
Bij het bevriezen van vet komen er in het lichaam in korte tijd veel afvalstoffen (o.a. kapotte vetcellen) vrij die we zo snel mogelijk afgevoerd willen hebben. Onze uitscheidingsorganen zoals de lever krijgen het de weken na de behandeling dus erg druk. Daarom adviseren wij dit proces tijdens de cellulite kuur te ondersteunen met detox voedingssupplementen. Deze supplementen bevatten een combinatie van chlorella, extra vitamines zoals choline, mineralen en kruiden die de lever ondersteunen zodat deze sneller en meer afvalstoffen kunnen afvoeren

Deze detox vormt de basis voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gifstof vrij gemaakt worden.

Voor wie is Cellulite behandeling geschikt?

Cryolipolyse tegen cellulite met de  Cryo 21 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die cellulite willen laten behandelen. Cryo21 is geschikt voor de behandeling van lokaal vet en cellulitis. Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en zo effectief.

De behandeling met de Cryo 21 is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met hartkwalen, huidaandoeningen, ontstekingen,  epilepsie of een ernstige ziekte, personen die in verwachting zijn of koorts hebben.

Wat kunnen wij behandelen in 1 sessie?

De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen wordt het resultaat per oppervlakte verminderd.

Wat voelt u tijdens en na de behandeling met de Cryo21?

Elke behandeling begint met een meting van de omtrek van de huid. De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandel-kop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vet vermindering, versteviging of cellulite). Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en ontspannend.

Na de behandeling wordt de aangebrachte crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Is een cellulite behandeling veilig?

Ja de behandeling is geheel veilig en is zeer veilig onder andere door de Europese certificaten en goedkeuring.

Is de cellulite behandeling pijnlijk?

Nee,  de behandeling is geheel pijnloos. Na de behandeling kunt u uw gewoonlijke dagbesteding weer vervolgen.

Wat is cellulite?

De aandoening cellulite verwijst naar kuiltjes in de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen omdat de manier waarop vet, spier- en bindweefsel anders verdeeld zijn. Cellulite komt dus het meeste voor bij vrouwen. Zo’n 80 a 90% van de vrouwen krijgt last van cellulite.

Direct onder de huid zitten vetcellen. Deze vetcellen slaan al het vet dat ze kunnen opnemen uit het bloed op. Hierdoor nemen ze toe in omvang. Bij vrouwen zijn vooral de billen en heupen waar het vet makkelijk wordt opgeslagen.

De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door het  bindweefsel. Als de vetcellen in grote toenemen zetten deze klompjes uit, terwijl andere delen van de huid door de aanwezigheid van het bindweefsel niet kunnen uitzetten.  Door de toename van de vetcellen in het onderhuidse bindweefsel ontstaat er een vernauwing van de bloedvaten.  Door de slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhard het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogeheten sinaasappelhuid oftewel cellilute.

Cellulite staat verder helemaal los van de aandoening die bekend staat als cellulitis. Dit is een ontsteking van de huid die wordt veroorzaakt door bacteriële infecties in het onderhuidse weefsel.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite is in veel gevallen een erfelijke aandoening. Daarnaast zijn hormonen, verkeerde voeding, overgewicht en te weinig lichaamsbeweging oorzaken. Naarmate het ouder worden verminderd de elasticiteit van de huid, dit speelt ook een rol in het ontstaan van cellulite. Vetcellen die uitzetten in combinatie met afvalstoffen in het lichaam is de belangrijkste verklaring voor het ontstaan van cellulite. Dit kan ook gebeuren zonder dat er sprake is van overgewicht, bijvoorbeeld door verslapt of verhard bindweefsel. Mogelijke factoren voor het ontstaan van cellulite zijn ook hormonale veranderingen, die bijvoorbeeld optreden tijdens je puberteit, zwangerschap of de overgang.

Wat kan je er tegen doen?
Er zijn veel dingen die je zelf kunt doen om cellulite tegen te gaan.

 1. Cellulite behandeling om ontstane cellulite te verminderen
 2. Een detox ontdoet het lichaam van afvalstoffen zodat deze zich niet kunnen ophopen op de billen of benen
 3. Regelmatig sporten is natuurlijk van belang voor een optimale gezondheid. Sporten is goed voor de bloedciruculatie en het reduceren van het vetpercentage. Door speciale oefeningen gericht op de benen en billen, kun je zelf cellulite verminderen of uitstellen. Hardlopen is ook erg goed voor je benen en billen en dus tegen cellulite.
 4. Naast sport is ook voeding erg belangrijk in de strijd tegen cellulite en goede voeding mag dan ook niet ontbreken in je levensstijl. Voeding is de brandstof voor je lichaam. Slechte brandstof zal een auto ook niet goed doen. Daarom is het van belang gezonde voeding binnen te krijgen. Vet, te veel zout, te weinig vitaminen en vezels kunnen leiden tot meer cellulite- Drink altijd minimaal 2 liter water per dag
  - Mijd snelle koolhydraten en bewerkt voedsel
  - Geen witte pasta, witbrood of witte rijst!
  - Eet voldoende eiwitten (goede brandstof, ook voor het trainen!!)
  - Voorkom overmatig alcohol verbruik
 5. Medicijnen die de hormoonhuishouding verstoren worden ook vaak worden gezien als een boosdoener! De anticonceptiepil en zware antidepressiva hebben grote invloed op de hormoonhuishouding en vergroot dus de kans op cellulite

Waar op het lichaam kan Cellulite voorkomen?

 1. De meest voorkomende plaats waar cellulite voorkomt zijn de dijen, benen en billen. Dit komt doordat deze gebieden gevoelig zijn voor vetophopingen. Daarnaast komt cellulite ook voor op andere plekken:
 2. Buik: Cellulitis op de buik komt met name voor in het onderste gedeelte van de buik. Dit wordt vaak gekoppeld aan spijsverteringsstoornissen. Het blijkt dat veel vrouwen met cellulite op de buik een prikkelbare darm, constipatie of leveraandoening hebben.
 3. Nek: Cellulite op de nek wordt meestal veroorzaakt door constante stress  gezien. Langdurige stress ontwikkelt zich als spanning in de nek spieren. Dit kan leiden tot klachten in de wervels en ontstoken weefsel. Deze ontstekingen kunnen vochtretentie veroorzaken wat weer kan leiden tot vorming van cellulite Ik zou nek eruit halen
 4. Bovenarm: Cellulite in de bovenarm komt vaak voor bij oudere vrouwen en wordt over het algemeen geassocieerd met cellulite op het been. Dit kan worden veroorzaakt door verminderde veneuze (aderen) systemen in de arm. Dit systeem zorgt voor een goede doorbloeding.
 5. Voorzijde van de dij: Cellulite op de voorzijde van de dijen bestaat vaak uit hardere stukken vet. Dit ontstaat door te weinig beweging van de benen, in combinatie met een verminderde circulatie en een verhoogde vochtdrainage. Deze vorm van cellulite komt zowel bij mannen en vrouwen voor.

TOP });