Cellulite behandeling Amsterdam

De LPG Cellulite behandeling voor het gladstrijken van Cellulite.

Alleen deze maand 10 euro korting op je eerste cellulite behandeling en als je een kuur boekt krijg je:

 • 10 behandelingen + 1 gratis
 • 15 behandelingen + 2 gratis
 • 20 behandelingen + 3 gratis

Cellulite! 90% van alle vrouwen er krijgt vroeg of laat last van. Gelukkig kunnen we met de LPG Cellulite behandeling, cellulite aanzienlijk verminderen door het van binnenuit glad te strijken.

Met de LPG cellulite behandeling van Beauty Unlimited Amsterdam krijg je mooiere benen en billen met minder zichtbare putjes. In de meeste gevallen zie je al verandering van de huidstructuur na circa 6 tot 10 behandelingen. Voor een mooi resultaat zijn circa 15 tot 20 behandelingen noodzakelijk. afhankelijk van de huidconditie en hoe het lichaam de vrijgekomen stoffen afvoert. 

Met de vernieuwde LPG kunnen wij  ook tegelijkertijd verstrakken, verstevigen, contour shapen en vetcellen verwijderen.  Veel salons werken nog met de oude versie waarbij dit niet mogelijk is. 

Is dit bij ons je 1e cellulite behandeling? Boek dan altijd onderstaande cellulite kennismaking afspraak inclusief intake, cellulite behandeling en bodysuit!

Ga de strijd aan met Cellulite!

Maak gebruik van onze kennismakingsbehandeling. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een intake waar u wensen worden besproken gevolgd door de cellulite behandeling met het LPG Endermologie apparaat. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

Cellulite behandelplan

Er zijn gemiddeld circa 15 tot 20 cellulite behandelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen. Het beste is om 2x per week deze behandeling te ondergaan. Tijdens de volledige duur van uw cellulite behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, minimaal 2 liter per dag en bij voorkeur binnen 6 uur na de behandeling te gaan sporten.

Cellulite behandeling

Cellulite behandelen

Gelukkig is met de nieuwste technologische ontwikkelingen, cellulite goed te behandelen. Met de Cellulite behandeling worden middels een bindweefseltechniek (lipomassage) de oneffenheden glad gestreken, waardoor een mooiere en egalere huid ontstaat met minder cellulite.

Resultaten Cellulite behandeling

Na de behandeling begint het proces van het afvoeren van de vetcellen en afvalstoffen. Deze worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. LPG Endermologie staat voor 30 jaar aan ervaring, onderzoek en wetenschap op het gebied van lichaamsbehandelingen.

Voordelen cellulite behandeling met LPG Endermologie

 • Verbeteren van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines (afvalstoffen)
 • Gladstrijken van lokale cellulite
 • Minder vet op de behandelde zones
 • Versteviging en versterking van de huid
 • her-modellering van het lichaam (body shapen en contourverbetering)
Cellulite behandeling amsterdam voor en na
LPG-cellulite-behandeling-amsterdam

Prijzen LPG Cellulite kuur

Boek je direct na de kennismaking een kuur dan krijg je van ons de bodysuit twv 25,- 

15 behandelingen 30 minuten + 2 gratis 
15 behandelingen 40 minuten + 2 gratis 
20 behandelingen 30 minuten + 3 gratis 
20 behandelingen 40 minuten + 3 gratis

Prijs losse Cellulite LPG behandeling

Prijs is exclusief bodysuit

30 minuten 75,-
40 minuten 85,-

Prijzen Cellulite onderhoud jaarpakket

Prijs cellulite onderhoud is exclusief bodysuit en ideaal als je al eerder een kuur hebt gedaan en je de resultaten wilt bijhouden.

 • 10 behandelingen 30 minuten + 1 gratis
 • 10 behandelingen 40 minuten + 1 gratis

De aandoening cellulite verwijst naar kuiltjes in de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen omdat de manier waarop vet, spier- en bindweefsel anders verdeeld zijn. Cellulite komt dus het meeste voor bij vrouwen. Zo’n 80 a 90% van de vrouwen krijgt last van cellulite.

Direct onder de huid zitten vetcellen. Deze vetcellen slaan al het vet dat ze kunnen opnemen uit het bloed op. Hierdoor nemen ze toe in omvang. Bij vrouwen zijn vooral de billen en heupen waar het vet makkelijk wordt opgeslagen.

De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door het  bindweefsel. Als de vetcellen in grote toenemen zetten deze klompjes uit, terwijl andere delen van de huid door de aanwezigheid van het bindweefsel niet kunnen uitzetten.  Door de toename van de vetcellen in het onderhuidse bindweefsel ontstaat er een vernauwing van de bloedvaten.  Door de slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhard het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogeheten sinaasappelhuid oftewel cellulite.

Cellulite staat verder helemaal los van de aandoening die bekend staat als cellulitis. Dit is een ontsteking van de huid die wordt veroorzaakt door bacteriële infecties in het onderhuidse weefsel.

Cellulite is in veel gevallen een erfelijke aandoening. Daarnaast zijn hormonen, verkeerde voeding, overgewicht en te weinig lichaamsbeweging oorzaken. Naarmate het ouder worden verminderd de elasticiteit van de huid, dit speelt ook een rol in het ontstaan van cellulite. Vetcellen die uitzetten in combinatie met afvalstoffen in het lichaam is de belangrijkste verklaring voor het ontstaan van cellulite. Dit kan ook gebeuren zonder dat er sprake is van overgewicht, bijvoorbeeld door verslapt of verhard bindweefsel. Mogelijke factoren voor het ontstaan van cellulite zijn ook hormonale veranderingen, die bijvoorbeeld optreden tijdens je puberteit, zwangerschap of de overgang.

Er zijn veel dingen die je zelf kunt doen om cellulite tegen te gaan.

 1. Cellulite LPG behandeling ondergaan om ontstane cellulite te verminderen
 2. Een detox ontdoet het lichaam van afvalstoffen zodat deze zich niet kunnen ophopen op de billen of benen
 3. Regelmatig sporten is natuurlijk van belang voor een optimale gezondheid. Sporten is goed voor de bloedciruculatie en het reduceren van het vetpercentage. Door speciale oefeningen gericht op de benen en billen, kun je cellulite iets verminderen of uitstellen. Hardlopen is ook erg goed voor je benen en billen en dus tegen cellulite.
 4. Naast sport is ook voeding erg belangrijk in de strijd tegen cellulite en goede voeding mag dan ook niet ontbreken in je levensstijl. Voeding is de brandstof voor je lichaam. Slechte brandstof zal een auto ook niet goed doen. Daarom is het van belang gezonde voeding binnen te krijgen. Vet, te veel zout, te weinig vitaminen en vezels kunnen leiden tot meer cellulite- Drink altijd minimaal twee liter water per dag
  – Mijd snelle koolhydraten en bewerkt voedsel
  – Geen witte pasta, witbrood of witte rijst!
  – Eet voldoende eiwitten (goede brandstof, ook voor het trainen!!)
  – Voorkom overmatig alcohol verbruik
 5. Medicijnen die de hormoonhuishouding verstoren worden ook vaak worden gezien als een boosdoener! De anticonceptiepil en zware antidepressiva hebben grote invloed op de hormoonhuishouding en vergroot dus de kans op cellulite
 1. De meest voorkomende plaats waar cellulite voorkomt zijn de dijen, benen en billen. Dit komt doordat deze gebieden gevoelig zijn voor vetophopingen. Daarnaast komt cellulite ook voor op andere plekken:
 2. Buik: Cellulitis op de buik komt met name voor in het onderste gedeelte van de buik. Dit wordt vaak gekoppeld aan spijsverteringsstoornissen. Het blijkt dat veel vrouwen met cellulite op de buik een prikkelbare darm, constipatie of leveraandoening hebben.
 3. Nek: Cellulite op de nek wordt meestal veroorzaakt door constante stress  gezien. Langdurige stress ontwikkelt zich als spanning in de nek spieren. Dit kan leiden tot klachten in de wervels en ontstoken weefsel. Deze ontstekingen kunnen vochtretentie veroorzaken wat weer kan leiden tot vorming van cellulite Ik zou nek eruit halen
 4. Bovenarm: Cellulite in de bovenarm komt vaak voor bij oudere vrouwen en wordt over het algemeen geassocieerd met cellulite op het been. Dit kan worden veroorzaakt door verminderde veneuze (aderen) systemen in de arm. Dit systeem zorgt voor een goede doorbloeding.
 5. Voorzijde van de dij: Cellulite op de voorzijde van de dijen bestaat vaak uit hardere stukken vet. Dit ontstaat door te weinig beweging van de benen, in combinatie met een verminderde circulatie en een verhoogde vochtdrainage. Deze vorm van cellulite komt zowel bij mannen en vrouwen voor.

De behandeling wordt gestart met een intake waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan er gekozen worden voor 1 zone van 30 minuten of 2 zones met in totaal 40 minuten behandeltijd

De LPG behandeling tegen cellulite is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die cellulite willen laten behandelen op het lichaam

Cellulite is iets anders dan Cellulitis. Cellulitis is een medische aandoening. Cellulitis zijn bacteriële infecties onder de huid. Naast een klonterige huid, kan de ontsteking uw huid ook rood maken. Dat is niet het enige, want uw huid zal warm aanvoelen en uw lymfeklieren zullen opzwellen. Kortom: je hebt niet alleen last van sinaasappelschil, maar je ervaart ook veel klachten.

Als u hier last van heeft raadpleeg dan een arts.

Cellulite-behandeling-LPG-endermolgie

Afspraak Cellulite behandeling in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze kennismaking aanbieding op de LPG Endermologie behandeling. Alleen bij Beauty Unlimited in Amsterdam zuid. Door onze gunstige ligging en altijd een parkeerplek voor de deur zijn wij goed bereikbaar voor klanten uit Amstelveen en klanten uit Amsterdam West en Oost.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!