Huidkliniek Amsterdam

Huidkliniek voor huidverjonging en huidverbetering

De Huidkliniek in Amsterdam Zuid sinds 2013 waar resultaat voorop staat, met persoonlijke aandacht . Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en huidproblemen op te lossen. We werken in onze huidkliniek met de laatste professionele Europees goedgekeurde apparatuur met ISO standaarden. Daarnaast hebben wij hoogwaardige merken met de beste ingrediënten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

Wij werken in onze huidkliniek te Amsterdam uitsluitend met gediplomeerde huidspecialisten.

Onze huidkliniek is gevestigd in Amsterdam Zuid met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

huidkliniek amsterdam

Huidkliniek in Amsterdam met persoonlijke aandacht

De beste oplossingen voor huidproblemen in onze Huidkliniek in Amsterdam

Een gezonde huid is een mooie huid waar wij graag samen met u aan gaan werken met de nieuwste apparatuur en de laatste technologien op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Dit samen met een persoonlijke service maakt het dat wij al sins 2013 de toonaangevende huidkliniek van Amsterdam zijn. 

Gespecialiseerd in Huidveroudering terugdraaien en voorkomen

Wij pakken diverse huidproblemen aan en zijn daarnaast gespecialiseerd in huidveroudering terugdraaien en voorkomen. Vanaf 25 jaar begint de huid langzamerhand te verouderen. Vaak zijn op deze leeftijd de tekenen van veroudering nog niet zichtbaar aan de buitenkant, maar is de huidveroudering aan de binnenkant wel bezig zicht te vormen. Het is dan ook een kwestie van tijd voor dat dit zich aan de oppervlakte in de vorm van lijntjes, rimpels en verslappingen laat zien. Dit is dan ook het beste moment om met huidverjonging te gaan beginnen, want het voorkomen van veroudering is uiteindelijk de beste manier om op je 50e nog steeds een jeugdig uiterlijk te hebben op een natuurlijke manier zonder botox en fillers.

Hoe gaan wij te werk in onze huidkliniek in Amsterdam

Bij het maken van een afspraak in onze huidkliniek in Amsterdam voor een behandeling, wordt deze altijd voorafgegaan door een uitgebreide intake waar u uw wensen kenbaar maakt en wij de mogelijkheden geven om uw huidprobleem op te lossen. Wij maken tijdens de intake ook gebruik van een huidscan waarmee wij exact kunnen zien wat er in de diepere huidlagen aan de hand is. 

Op deze manier kunnen we de beste gezichtsbehandeling voor uw huid samenstellen en maken wij voor u een behandelplan op maat.

Wij snappen dat door het grote aanbod van behandelingen het niet voor iedereen duidelijk is welke behandeling te kiezen. Indien u een afspraak heeft gemaakt voor een bepaalde behandeling en dit blijkt niet de beste oplossing te zijn dan kunnen wij hier altijd in overleg van afwijken. 

Huidkliniek amsterdam huidscan
Elke nieuwe klant krijgt een intake met huidscan in onze huidkliniek in Amsterdam Zuid

Intensiteit levels

In onze Amsterdamse huidkliniek werken wij met verschillende intensiteit levels, hoe hoger de intensiteit van de behandeling des te krachtiger en mooier het resultaat zal zijn. Wij adviseren u graag op een eerlijke en transparante manier  wat er exact nodig is voor uw huid.

Huidkliniek Amsterdam Team

Ons team bestaat uit bestaat uit 7 gediplomeerde huidspecialisten. Jiska Payet heeft Beauty Unlimited Amsterdam in 2013 opgericht en is als sinds 1995 gespecialiseerd in huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging. Ze heeft deze ervaringen opgedaan met eerdere bedrijven die zij als eigenaresse heeft opgezet in Harderwijk, Nunspeet en Hierden

De wetenschap staat niet stil op het gebied van een gezonde en mooie huid. Daarom volgt het gehele team van huidspecialisten elk jaar meerdere opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties en technologieën op het gebied van een mooie en gezonde huid. 

Wij maken graag kennis met u in onze huidkliniek in Amsterdam waar wij graag samen met u gaan werken aan een mooie en gezonde huid waar u mee gezien mag worden.

Huidkliniek amsterdam eigenaresse jiska payet
Jiska Payet geboren in Harderwijk in 1972 is al sinds 1995 gespecialiseerd met diverse bedrijven op het gebied van huidverjonging en huidverbetering

Huidkliniek met resultaatgerichte oplossingen

Onze huidspecialisten zijn gespecialiseerd in tal van oplossingen voor uw huidproblemen met de beste apparatuur en meer dan 25 jaar  aan kennis.

Ga naar onze behandelingen die wij aanbieden in de huidkliniek

Huidproblemen
Huidverjonging
Vet bevriezen
Contourverbetering en cellulite

Huidkliniek Amsterdam sinds 2013

Huidkliniek amsterdam

Huidkliniek webshop

Naast onze huidkliniek in Amsterdam hebben wij ook een online winkel waar u de beste producten voor uw huid makkelijk kunt bestellen. Elke dag staat ons team klaar om pakketten te verzenden naar al onze klanten in Nederland en België. Alle producten die wij online verkopen gebruiken wij ook tijdens onze behandelingen. Wij adviseren u graag welke huidproducten het beste bij uw huid passen voor het allerbeste resultaat. Ga naar onze webshop voor de beste huidproducten

Afspraak huidkliniek Amsterdam

Loop niet langer door met uw huidproblemen en maak een afspraak met de huidkliniek in Amsterdam Zuid. Wij zijn de huidkliniek met de meeste positieve klantervaringen en reviews in Amsterdam.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!