Hyaluronzuur supplement

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Hyaluronzuur supplement voor een mooie huid en gezond lichaam

Ons hyaluronzuur supplement is onafhankelijk getest op puurheid! Weet wat je slikt en koop je Hyaluronzuur supplement hier!

Het hyaluronzuur gehalte daalt naarmate u ouder wordt. Hyaluronzuur supplementen helpen bij de behandeling of preventie van veroudering gerelateerde gezondheidsproblemen. Hyaluronzuur is een soort koolhydraat dat in grote hoeveelheden voorkomt in de huid, de gewrichten en de ogen. Het zorgt voor smering en hydratatie van de weefsels. Dit hyaluronzuur supplement heeft anti-verouderingseigenschappen, die o.a. de teint van de huid verbeteren en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Hyaluronzuur kopen met korting als je meerdere potten hyaluronzuur koopt!

33,50167,50

Aanbieding!

Extra informatie

Brand

Hansen

Hoeveelheid

1 pot 60 gram, 3 potten van 60 gram € 10,- korting + gratis verzending, 5 potten van 60 gram + 6e pot gratis + kosteloze verzending

hyaluronzuur supplement poeder voordeel t.o.v. hyaluronzuur pillen, capsules of tabletten

Ons Hyaluronzuur supplement bestaat uit poeder met uitsluitend pure hyaluronzuur terwijl er aan hyaluronzuur capsules, pillen en tabletten andere stoffen zijn toegevoegd zoals bindmiddelen bij pillen en gelatine bij capsules. Daarnaast is hyaluronzuur poeder goedkoper om te maken dan pillen en capsules wat je ook weer terug vindt in de goedkopere prijs van hyaluronzuur poeder. 

Voordelen op een rijtje

 1.  Geen toevoegingen zoals in pillen of capsule maar pure hyaluronzuur
 2. Poeder is veel goedkoper in gebruik dan hyualuronzuur capsules

Hyaluronzuur supplementen voor lichaam en huid

Door de gemiddelde zwaarte van de hyaluronzuur molecule in dit supplement biedt het zowel voor huid en lichaam voordelen. Dit hyaluronzuur supplement voor dagelijks gebruik kan de gewrichtsfunctie verbeteren en rimpels verminderen. Hyaluronzuur is een polysaccharide (een soort koolhydraat) dat in grote hoeveelheden voorkomt in de huid, gewrichten en ogen, en zorgt voor smering en hydratatie van de weefsels.

Is hyaluronzuur slikken zinvol en wat zijn de voordelen?

Ja, er zijn verschillende wetenschappelijke studies die positieve voordelen aantonen voor wie hyaluronzuur supplementen neemt. Er zijn aanwijzingen dat een oraal toegediende hyaluronzuur helpt om de hydratatie van de huid te verbeteren, fijne lijntjes minder zichtbaar te maken, droge ogen te verlichten en de beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren.

Het hyaluronzuur gehalte neemt af naarmate je ouder wordt. Dus, als je ouder wordt, kunnen hyaluronzuur supplementen helpen bij het behandelen of voorkomen van ouderdom gerelateerde gezondheidsproblemen.

Alternatieve geneeskundigen beweren dat het dagelijks gebruik van een hyaluronzuur supplement een gunstige werking heeft op:

 • Versnelde wondgenezing
 • Vermoeidheid
 • Droge ogen
 • Tandvleesproblemen
  Slapeloosheid
 • Huidrimpels
 • Urineweg
 • Vaginale droogheid

Gebruik hyaluronzuur supplement

 • Aanbevolen dosis per dag: 240mg tot 1000mg per dag door water mengen en nemen na een maaltijd
 • Koel en donker bewaren, buiten bereik van kinderen.
 • Inclusief gratis maatlepel. Het lepeltje bevat 250mg hyaluronzuur poeder en is vaatwasmachinebestendig
 •  Wij hebben er voor gekozen geen andere chemische substanties aan ons hyaluronzuur poeder toe te voegen. Hierdoor kan het pure hyaluronzuur poeder een beetje klonteren als je het mengt met water.

Kan Hyaluronzuur poeder worden ingenomen tijdens Intermittent Fasting?

Ja, dar kan Hyaluronzuur poeder is een calorievrij supplement en bevat geen koolhydraten of eiwitten die je vasten zouden kunnen breken. Het kan daarom veilig worden ingenomen tijdens je vastenperiode zonder dat het je vasten onderbreekt.

Let op dat veel andere hyaluronzuur supplementen ook andere ingrediënten kunnen bevatten, zoals vulstoffen of smaakstoffen, die wel calorieën kunnen bevatten en je vasten kunnen verbreken. Het is daarom raadzaam om de ingrediëntenlijst te controleren voordat je een supplement inneemt en om te overleggen met je arts of voedingsdeskundige als je niet zeker weet of het supplement geschikt is voor je dieet en levensstijl.

Is hyaluronzuur slikken veilig?

Hyaluronzuur wordt als een veilig supplement beschouwd wanneer het wordt gebruikt zoals voorgeschreven en binnen de aanbevolen doseringen. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam en er zijn tot op heden geen negatieve effecten gemeld bij het gebruik van hyaluronzuur.

Bij wie wordt hyaluronzuur slikken als supplement afgeraden

Hoewel hyaluronzuur slikken als veilig wordt beschouwd, zijn er bepaalde groepen mensen die het gebruik van hyaluronzuur supplementen beter kunnen vermijden of voorzichtig moeten zijn bij het gebruik ervan. Dit zijn onder andere:

 1. Mensen met allergieën: Mensen die allergisch zijn voor hyaluronzuur

 2. Zwangere of borstvoeding gevende vrouwen: Er is momenteel onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid van hyaluronzuur supplementen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Het wordt daarom aanbevolen dat zwangere of zogende vrouwen het gebruik van hyaluronzuur in supplementvorm vermijden of eerst te overleggen met hun arts.

 3. Mensen met bepaalde medische aandoeningen: Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals nieraandoeningen of auto-immuunziekten, moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van hyaluronzuur supplementen en eerst overleggen met hun arts voordat ze hyaluronzuur gaan gebruiken.

 4. Kinderen: Er is momenteel onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid en effectiviteit van hyaluronzuur bij kinderen. Het wordt daarom aanbevolen dat kinderen het gebruik van hyaluronzuur vermijden.

Het is altijd raadzaam om te overleggen met je arts voordat je hyaluronzuur gaat slikken of begint andere voedingssupplementen, vooral als je een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt.

Inhoud hyaluronzuur supplement

60 gram pure hyualuronzuur poeder, op puurheid getest door onafhankelijk Europees laboratorium

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!