LavieSage Cleansing Cure

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

LavieSage Cleansing Cure detox voor huid en lichaam

Ondersteunt daarnaast de lever en verwijdert schadelijke stoffen uit het lichaam en de huid. LavieSage Cleansing Cure is speciaal voor het detoxificeren van het lichaam en de huid. Wij adviseren Cleansing Cure als detox kuur of bij een cryolipolyse behandeling om de vetcellen sneller af te voeren of als huid detox (skin detox)

Inhoud LavieSage Cleansing Cure: 180 tabs

 

44,90

Extra informatie

Brand

Laviesage

Bestel LavieSage Cleaning Cure vanom je huid te ontdoen van giftige stoffen

Het werkzame bestanddeel is calciummontmorillonietklei waarvan uit studies gebleken is dat het effectief is bij het binden en verwijderen van anorganische verbindingen zoals zware metalen uit milieu of amalgaanvullingen (een legering van kwik (Hg) en een of meer metalen). Maar ook pesticiden, weekmakers, coatings uit frisblikjes, conserveringsmiddelen, geabsorbeerde cosmeticaproducten en andere industriële bijproducten.

Verpakking: 120 tabletten.

Dosering: 2-4 tabletten per dag, tussen de maaltijden.

Gebruik: begin met 2 tabletten per dag. Ter voorkoming van obstipatie wordt aanbevolen om de dosering langzaam te verhogen, mits de ontlasting goed blijft.

Ingrediënten: calciummontmorillonietklei. Stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose. Vulstof: microkristallijne cellulose. cholinebitartraat (VitaCholine®). Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Vrij van: gist, gluten, lactose, maïs en soja.

Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

*HACCP, FSSC 22000 en Skal Biocontrole.

De Skin Health lijn bestaat uit huidverzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en -aandoeningen zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge huid, rode huid, onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

Bestel Laviesage Cleansing Cure veilig en betrouwbaar online

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!