Magnesium L threonate

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Magnesium l threonate, voor ondersteuning van de hersenfunctie

Koop 3×100 gram Magnesium l threonate en krijg 10,- korting of koop 5×100 gram en krijg 1 pot van 100 gram gratis!

Magnesium l threonate is de parel van alle magnesium soorten. Het bevat naast alle andere eigenschappen die magnesium heeft als extra eigenschap dat het goed is voor je hersenen. Magnesium l threonate kopen met een zuiverheid van 99+%. Op verzoek Europese laboratorium gecertificeerd analysecertificaat verkrijgbaar van elke batch.

Inhoud: 100 gram Pure Magnesium l threonate poeder

37,50187,50

Aanbieding!

Extra informatie

Brand

Hansen

Hoeveelheid

1×100 gram Magnesium L-threonate, 3×100 gram Magnesium L-threonate €10,- korting + gratis verzending, 5×100 gram + 6e gratis Magnesium L-threonate en gratis verzending

Voordeel Magnesium l threonate poeder t.o.v. capsules of pillen

Magnesium l threonate poeder is veel goedkoper om te maken dan capsules of pillen. Hierdoor liggen de prijzen van poeders over het algemeen lager dan Magnesium l threonate capsules of pillen. Daarnaast weet je dat er bij pure poeders niks anders wordt toegevoegd, mits deze laboratorium en onafhankelijke getest zijn. Magnesium poeder bevat daarnaast geen omhulsel met allerlei bindmiddelen zoals in magnesium pillen of andere chemische ingrediënten en gelei waarvan magnesium capsules worden gemaakt.

Magnesium l threonate is in Zweden ontwikkeld en door een onhafhankelijke 3e partij in een Europees laboratorium getest op puurheid.

Magnesium l threonate voordelen

 • Goed voor geheugen en concentratie
 • Tegen afbraak hersenfunctie
 • Meer energie
 • Goed voor spieren
 • Helpt bij behoud van sterke botten
 • Helpt bij slaapstoornissen

Werking van Magnesium l threonate

Magnesium l threonate is een van de vele soorten magnesium. Het is het zout dat ontstaat door magnesium te mengen met threonzuur (een in water oplosbare stof die ontstaat bij de metabolische afbraak van vitamine C Magnesium l threonate wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Onderzoek toont aan dat het, in tegenstelling tot andere magnesiumverbindingen, een uniek vermogen heeft om de hersenen binnen te dringen door de bloed-hersenbarrière te overschrijden.

Een recente studie bij mensen toont de voordelen aan van magnesium l threonatebij volwassenen met cognitieve disfunctie, slaapstoornissen en angst. Dit omvat een spectaculair resultaat met meer dan negen jaar omkering van bepaalde aspecten van hersenveroudering.

Studies hebben aangetoond dat magnesium l threonate positieve effecten heeft op de ziekte van Alzheimer en Parkinson, en op posttraumatische stressstoornis (PTSS). Dit is te danken aan zijn vermogen om de plasticiteit van de hersenen te herstellen. Wanneer magnesium l threonate in de hersenen terechtkomt, verhoogt het de dichtheid van synapsen, de communicatieverbindingen tussen hersencellen. Dit is belangrijk omdat verlies van synaptische dichtheid in verband wordt gebracht met het krimpen van de hersenen en cognitieve achteruitgang.

Dit type magnesium wordt vaak gebruikt vanwege de potentiële voordelen voor de hersenen en kan helpen bij het beheersen van bepaalde hersenaandoeningen, zoals depressie en leeftijdsgebonden geheugenverlies. Het heeft ook dezelfde voordelen als andere soorten magnesium. Het voorkomt spierkrampen, oogtrekkingen, migraine en hartritmestoornissen.

Magnesium l threonate dagelijks gebruik

 • Aanbevolen dagelijkse dosis tot 2 gram (Komt overeen met 40% van de RDD van Mg+)
 • Gebruik bij voorkeur na de maaltijd
 • Voor juiste dosseringen gebruik je een precisie weegschaal
 • Koel en donker bewaren, buiten bereik van kinderen.
 • Inclusief gratis maatlepel. De maatlepel bevat 0,45g magnesium en is vaatwasmachinebestendig.

Magnesium l threonate inhoud: 100 gram pure poeder

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!