Acne behandeling

Onze acne behandeling in Amsterdam is gericht tegen acne en helpt acne voorkomen en is ook zeer geschikt als diep reinigende behandeling voor de acnehuid

Onze acne specialisten behandelen acne en geven je adviezen om acne te voorkomen. Na de intake en huidscan stellen wij een behandelplan op gericht tegen acne.

Ook is het mogelijk de rug met acne te behandelen.  Loop niet langer door met acne, puistjes en mee-eters en maak online een afspraak.

De Acne behandeling om snel van je acne af te komen

Een behandelplan op maat om van je acne af te komen of gewoon een heerlijke dieptereiniging voor een mooie egale huid. Heb je niet echt last van acne, bekijk dan onze diepte reiniging behandeling

Acne behandeling in verschillende intensiteit levels

Onze Acne behandeling is inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Acne reiniging

STAP 1

95,-

Deze diepte reiniging boek je als de acnehuid goed gereinigd moet worden (ook voor rug geschikt)

Acne Resurfacing

STAP 2

125,-

De Acne Resurfacing is een vervolgbehandeling behandeling voor de problematische, acne huid.

Acne Resurfacing 

STAP 3

125,-

Nog intensiever aan de slag met acne. Door de hoogte van de intensiviteit is deze acne  behandeling alleen te boeken in combinatie met de producten van pH formula.

Clear Skin

PACKAGE

916,-

Met het Clear Skin pakket gaan we een behandel traject van 7 behandelingen in over een periode van 3 maanden met de daarbij horende producten om van je acne af te komen.

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Last van hardnekkige acne en blijvende puistjes? 

De één heeft last van enkele puistjes en bij de ander is acne een uitgebreide huidaandoening. In het laatste geval kan acne van negatieve invloed zijn op het zelfbeeld en zelfs het plezier in het dagelijks leven ontnemen.

Wij begrijpen de impact van hardnekkige acne maar al te goed. Onze  huidspecialisten hebben dan ook veel ervaring met het behandelen van acne. En met succes; veel van onze klanten hebben na het behandel traject een mooie ‘schone’ huid zonder acne.

Wat is acne?

Acne vulgaris – meestal acne genoemd – is de medische term voor jeugdpuistjes. Bijna iedereen in de puberteit krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Maar ook op latere leeftijd kun je er nog mee te maken krijgen.

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen in het gezicht bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het dus vaak voorkomt wordt acne als zeer hinderlijk ervaren kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Acne behandeling resultaten

Clear Skin Acne Therapie Pakket

Met het Skin Clear Acne Therapie Pakket pakken we acne bij de wortel aan met in totaal 7 behandelingen en de daarbij behorende producten om van je acne af te komen.

Het Skin Clear Acne Therapie pakket bevat 6 behandelingen + een 7e behandeling cadeau en thuis set

 • een huid zonder acne
 • 6 behandelingen + 1 gratis behandeling
 • 1x Blauw Licht Booster cadeau
 • 1x Recovery Cream cadeau die je tijdens de gehele kuur kunt gebruiken
 • Anti-acne producten voor thuis gebruik voor een periode van 3 maanden

Hoe ontstaat acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Bovendien bestaan er verschillende vormen van acne. Oorzaken die daar een rol bij kunnen spelen zijn:

 • Genetische factoren (erfelijkheid)
 • Hormonale factoren
 • Psychologische stress
 • Gebruik van medicijnen
 • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
 • Vette poriën en afsluitende cosmetica
 • Verkeerd voedingspatroon (bijvoorbeeld teveel zuivelproducten)

Onderzoeken hebben uitgewezen, dat ook het voedingspatroon van invloed kan zijn. Het is duidelijk dat lang niet altijd met grote zekerheid is vast te stellen, waardoor acne ontstaat. Welke behandeling er ook wordt gekozen, er is altijd geduld nodig. Met regelmaat een uitwendige Acnebehandeling ondergaan is het begin in de strijd tegen acne. 

Daarbij komt dat iedere persoon een eigen vorm van acne heeft en zodoende ook een eigen behandelingspatroon volgt. Er bestaat dan ook geen standaard Acnebehandeling. Wanneer er comedonen zijn, is de Acne behandeling weer anders dan wanneer er ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan. Het kan zijn dat onder bepaalde omstandigheden de acne plotseling verergert, neem dan direct contact met onze schoonheidsspecialist op zodat er zo snel mogelijk een afspraak kan worden gemaakt voor een Acne behandeling.

Acne behandeling in Amsterdam Zuid

Maak een afspraak voor de acne behandeling in Amsterdam. Wij zitten in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp gevestigd met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord of Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

Nieuwe klant?

Boek dan ook altijd als extra een gratis intake met huidanalyse​ naast de acne behandeling

Weet je niet welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is kies dan in de agenda voor de acnebehandeling n.o.t.k. Wij kijken dan samen met jou welke acne behandeling het best bij jouw vorm van acne past.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!