Acne behandeling Amsterdam

Onze acnebehandeling in Amsterdam is gericht tegen acne en helpt acne voorkomen. 

De acne specialisten in de schoonheidssalon zijn gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van acne. Na de intake en huidscan stellen wij een behandelplan op gericht tegen acne. 

Ook is het mogelijk de huid te herstellen van een door acne beschadigde huid door acne littekens.  Loop niet langer door met acne, puistjes en mee-eters en maak online een afspraak.

De behandelingen tegen acne en jeugdpuistjes in Amsterdam

Een behandelplan op maat om van je acne af te komen

Acne Behandeling Dieptereiniging

Acne behandeling met dieptereiniging die bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling die de talg verweekt, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème.

Acne Resurfacing dieptereiniging

De Acne Resurfacing is een intensievere behandeling voor de problematische, acne huid. Na de behandeling zet je de behandeling thuis verder voort met de speciale producten tegen acne.

Deze thuis behandeling is noodzakelijk om van je acne af te komen.

Acne Resurfacing extra intensief

Dit is de vervolg behandeling op de Acne Resurfacing Dieptereiniging.

Kan alleen geboekt worden bij het gebruik van pHformula acne producten.Ben je een nieuwe klant? Boek dan ook altijd als extra een gratis intake met huidanalyse

Weet je niet welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is kies dan in de agenda voor de acnebehandeling n.o.t.k. Wij kijken dan samen met jou welke acne behandeling het best bij jouw vorm van acne past.

Last van hardnekkige acne en blijvende puistjes? 

De één heeft last van enkele puistjes en bij de ander is acne een uitgebreide huidaandoening. In het laatste geval kan acne van negatieve invloed zijn op het zelfbeeld en zelfs het plezier in het dagelijks leven ontnemen.

Wij begrijpen de impact van hardnekkige acne maar al te goed. Onze  huidspecialisten hebben dan ook veel ervaring met het behandelen van acne. En met succes; veel van onze klanten hebben na het behandel traject een ‘schone’ huid.

Wat is acne?

Acne vulgaris – meestal acne genoemd – is de medische term voor jeugdpuistjes. Bijna iedereen in de puberteit krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Maar ook op latere leeftijd kun je er nog mee te maken krijgen.

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen in het gezicht bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het dus vaak voorkomt wordt acne als zeer hinderlijk ervaren kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Voor en na resultaat acne behandeling met AC Resurfacing Peel

Clear Skin Acne Pakket

Met het Skin Clear Acne Pakket pakken we acne bij de wortel aan met in totaal 7 behandelingen en de daarbij behorende producten om van je acne af te komen.

Het Skin Clear Acne pakket bevat 6 behandelingen + een 7e behandeling cadeau en thuisverzorgset.

 • een huid zonder acne
 • 6 behandelingen + 1 gratis behandeling
 • 1x Blauw Licht Booster cadeau
 • 1x Recovery Cream cadeau die je tijdens de gehele kuur kunt gebruiken
 • Anti-acne huidproducten voor thuis gebruik voot een periode van 3 maanden

Hoe ontstaat acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Bovendien bestaan er verschillende vormen van acne. Oorzaken die daar een rol bij kunnen spelen zijn:

 • Genetische factoren (erfelijkheid)
 • Hormonale factoren
 • Psychologische stress
 • Gebruik van medicijnen
 • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
 • Vette poriën en afsluitende cosmetica
 • Verkeerd voedingspatroon (bijvoorbeeld teveel zuivelproducten)

Onderzoeken hebben uitgewezen, dat ook het voedingspatroon van invloed kan zijn. Het is duidelijk dat lang niet altijd met grote zekerheid is vast te stellen, waardoor acne ontstaat. Welke behandeling er ook wordt gekozen, er is altijd geduld nodig. Met regelmaat een uitwendige Acnebehandeling ondergaan is het begin in de strijd tegen acne. 

Daarbij komt dat iedere persoon een eigen vorm van acne heeft en zodoende ook een eigen behandelingspatroon volgt. Er bestaat dan ook geen standaard Acnebehandeling. Wanneer er comedonen zijn, is de Acne behandeling weer anders dan wanneer er ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan. Het kan zijn dat onder bepaalde omstandigheden de acne plotseling verergert, neem dan direct contact met onze schoonheidsspecialist op zodat er zo snel mogelijk een afspraak kan worden gemaakt voor een Acne behandeling.

De Acne behandeling in Amsterdam Zuid

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp) heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!