Acne behandeling amsterdam

De Acnebehandeling van Beauty Unlimited Amsterdam is een gezichtsbehandeling gericht tegen acne en helpt acne voorkomen

Onze acne specialisten zijn gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van acne. Na een intake en huidanalyse stellen wij een behandelplan op gericht tegen acne.

Beauty Unlimited Amsterdam heeft diverse Acnebehandelingen die acne verwijderen, helpen voorkomen of de huid herstellen van een door acne beschadigde huid zoals acne littekens. Met ons behandelplan en advies zult u zien dat u huid enorm zal verbeteren. Loop niet langer door met acne, puistjes en mee-eters en maak online een afspraak

❯ De beste acnebehandeling tegen acne en jeugdpuistjes in Amsterdam❯  Klanten beoordelen ons met 9.5 ❯ Eenvoudig online een afspraak maken

De acnebehandeling wordt uitgevoerd met de allerbeste huidproducten tegen acne van Medik8 en Murad. De acnebehandeling is een gezichtsbehandeling afgestemd op uw acne, puistjes of mee-eters. Onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid (de Pijp/Rivierenbuurt) adviseert u graag over welke acnebehandeling voor u geschikt is.

Iedere acnebehandeling begint met een intake en een huidanalyse. Weet je niet welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is kies dan in de agenda voor de acnebehandeling n.o.t.k. Wij kijken dan samen met jou welke acne behandeling het best bij jouw vorm van acne past.

Acne behandeling Medik8 Dieptereiniging € 65,-

Intensieve acne behandeling met dieptereiniging die bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling die de talg verweekt, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème.

Cold laser acne behandeling €99,-

De laser acne behandeling is gericht op het voorkomen van acne en herstellen van de huid na een acne uitbraak. De Cold laser acne behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht met een milde cleanser, acne en mee-eters worden verwijderd en vervolgens wordt de huid licht gescrubd.

Hierna wordt het algenserum aangebracht die het licht van de Photon Laser aantrekt. De huid wordt 20 minuten behandeld met de de Cold laser. Hierdoor herstelt de acne huid, littekens van acne worden voorkomen en acne uitbraken worden minder hevig. Let op niet geschikt bij zeer actieve acne. Heb je last van zeer actieve acne dan zal dit eerst middels een reguliere acne behandeling en speciale acne producten van Murad behandeld moeten worden.

Acne behandeling fruitzuurpeeling Murad € 59,95

Een behandeling met hoogwaardige producten van Murad die de strijd aangaan met Acne.

Acne behandeling fruitzuurpeeling en masker Murad € 69,95

De Fruitzuren reinigen de huid tot diep in de huidlagen. Fruitzuren lossen talg op waardoor uit-reinigen niet nodig is en kans op acne uitbraken wordt verminderd.

Acne Control Murad Facial € 65,-

Deze krachtige professionele behandeling van Murad bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne en om acne op de rug en het decolleté onder controle te houden.

Acne Jeugdpuistjes Murad Facial € 69,95

De krachtige fruitenzymen verwijderen vuil, onzuiverheden en dode huidcellen. De ideale reiniging tegen jeugdpuistjes. Deze gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met het anti-oxidant granaatappel waarmee vrije radicalen worden aangepakt. Het resultaat: een frisse, stralende huid.

Acne littekenbehandeling Microdermabrasie € 89,50 voor € 75,-

Littekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar zij worden vooral bij de ernstige vormen gezien. Littekens zijn feitelijk door het lichaam aangemaakte bindweefselgebieden om schade aan de huid te herstellen. Dit bindweefsel heeft een andere structuur dan dat van de gewone huid. Dit is zowel te zien als te voelen. Littekens kunnen in de loop van jaren wel iets verbeteren, maar verdwijnen nooit helemaal. Typische acne-littekens zijn diepe putjes die vooral op de wangen storend kunnen zijn. Behandeling tegen acne littekens, niet mogelijk bij actieve acne ontstekingen.

Wat is acne?

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen in het gezicht bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het dus vaak voorkomt wordt acne als zeer hinderlijk ervaren kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Acnebehandeling

Acnebehandeling

Hoe ontstaat acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Bovendien bestaan er verschillende vormen van acne. Oorzaken die daar een rol bij kunnen spelen zijn:

  • Genetische factoren (erfelijkheid)
  • Hormonale factoren
  • Psychologische stress
  • Gebruik van medicijnen
  • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
  • Vette poriën en afsluitende cosmetica
  • Verkeerd voedingspatroon (bijvoorbeeld teveel zuivelproducten)

Onderzoeken hebben uitgewezen, dat ook het voedingspatroon van invloed kan zijn. Het is duidelijk dat lang niet altijd met grote zekerheid is vast te stellen, waardoor acne ontstaat. Welke behandeling er ook wordt gekozen, er is altijd geduld nodig. Met regelmaat een uitwendige Acnebehandeling ondergaan is het begin in de strijd tegen acne. Daarbij komt dat iedere persoon een eigen vorm van acne heeft en zodoende ook een eigen behandelingspatroon volgt. Er bestaat dan ook geen standaard Acnebehandeling. Wanneer er comedonen zijn, is de Acne behandeling weer anders dan wanneer er ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan. Het kan zijn dat onder bepaalde omstandigheden de acne plotseling verergert, neem dan direct contact met onze schoonheidsspecialist op zodat er zo snel mogelijk een afspraak kan worden gemaakt voor een Acne behandeling.

Maak snel een afspraak voor de Acne behandeling met onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid. Door onze gunstige ligging in Amsterdam en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost en Buitenveldert.