Acne behandeling amsterdam

De Acnebehandeling van Beauty Unlimited Amsterdam

De gezichtsbehandeling gericht tegen acne en helpt acne voorkomen, ook geschikt als dieptereiniging behandeling en tegen grove poriën

Onze acne specialisten zijn gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van acne. Na een intake en huidanalyse stellen wij een behandelplan op gericht tegen acne. Met de acnebehandeling van Beauty Unlimited Amsterdam gaan wij gericht te werk tegen acne. Ook is het mogelijk de huid te herstellen van een door acne beschadigde huid door acne littekens. Met ons behandelplan en advies zult u zien dat u huid enorm zal verbeteren. Loop niet langer door met acne, puistjes en mee-eters en maak online een afspraak.

❯ De beste acnebehandeling tegen acne en jeugdpuistjes in Amsterdam❯  Klanten beoordelen ons met 9.5 ❯ Eenvoudig online een afspraak maken

De acnebehandeling wordt uitgevoerd met de allerbeste huidproducten tegen acne van Medik8 en Murad. De acnebehandeling is een gezichtsbehandeling afgestemd op uw acne, puistjes of mee-eters. Onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid (de Pijp/Rivierenbuurt) adviseert u graag over welke acnebehandeling voor u geschikt is.

Ben je een nieuwe klant? Boek dan ook altijd als extra een  gratis intake met huidanalyse. Weet je niet welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is kies dan in de agenda voor de acnebehandeling n.o.t.k. Wij kijken dan samen met jou welke acne behandeling het best bij jouw vorm van acne past.

Acnebehandelingen tegen actieve acne inclusief uitreinigen

Geschikt tegen alle vormen van acne zoals jeugdpuistjes, hormonale acne, mee-eters (comedonen) en pukkels. Na elke acne behandeling word de huid opgemaakt met een speciale minerale foundation die ontwikkeld is voor de acne huid en deze camoufleert. Naast het camoufleren helpt deze minerale make-up in de strijd tegen acne.

Acne Behandeling Medik8 Dieptereiniging (75 min) € 79,-

Intensieve acne behandeling met dieptereiniging die bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling die de talg verweekt, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème. Deze acnebehandeling wordt uitgevoerd met producten van het groene merk Medik8.

Acne Behandeling Murad Dieptereiniging (75 min) € 79,-

Deze krachtige professionele behandeling van Murad bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne ook om acne op de rug en het decolleté onder controle te houden. Deze acnebehandeling wordt uitgevoerd met de hoogwaardige producten van het Amerikaanse merk Murad ontwikkeld door dermatologen inclusief een desinfecterend en kalmerend masker en afsluitend dag en/of avond crème.

Extra uitreinigen acne € 15,-

Bij veel  actieve acne kan er gekozen worden voor extra uitreiningen. Selecteer deze extra optie in de online agenda wanneer dit nodig wordt geacht zodat hier tijd voor kan worden vrijgemaakt.

Onderstaande acnebehandeling zijn geschikt wanneer de huid last heeft van medium tot lichte acne

Deze behandelingen zijn de volgende stap in de strijd tegen acne. Het is belangrijk dat de acne onder controle is gebracht na het volgen van de hierboven genoemde anti acne behandelingen en het product advies voor thuisgebruik.

Acne behandeling fruitzuurpeeling inclusief hoogwaardig vliesmasker (75 min) € 89,-

Deze peeling wordt uitgevoerd met Salycilzuur, melkzuur en glycol zuur die de huid weer glad makdn, het vochtgehalte verbeterd en de talgproductie reguleert met als resultaat een mooie gladde en frisse huid zonder acne. De fruitzuren zijn in diverse sterkte beschikbaar en worden afgestemd op het huidtype. Dit wordt gevolgd door een vliesmasker met toevoeging van zink, hyaluronzuur en algen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid sneller herstelt,  kalmeert en in de huidcellen wordt gehydrateerd. De behandeling wordt afgesloten met dag / avond verzorging inclusief minerale make-up foundation speciaal ontwikkeld om acne te bestrijden.

Cold laser acne behandeling € 109,-

De laser acne behandeling is gericht op het voorkomen van acne en herstellen van de huid na een acne uitbraak. De Cold laser acne behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht met een milde cleanser, acne en mee-eters worden verwijderd en vervolgens wordt de huid licht gescrubd. Hierna wordt het algenserum aangebracht die het licht van de Photon Laser aantrekt. De huid wordt 20 minuten behandeld met de de Cold laser. Hierdoor herstelt de acne huid, littekens van acne worden voorkomen en acne uitbraken worden minder hevig.

Let op niet geschikt bij zeer actieve acne. Heb je last van zeer actieve acne dan zal dit eerst middels de Murad of  Medik8 acnebehandeling moeten worden aangepakt in combinatie met de speciale acne producten van Murad voor thuisgebruik.

Onderstaande Acne behandeling alleen geschikt om acne littekens aan te pakken en niet geschikt bij actieve acne

Acne littekenbehandeling Microdermabrasie € 90,-

Littekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar zij worden vooral bij de ernstige vormen gezien. Littekens zijn feitelijk door het lichaam aangemaakte bindweefselgebieden om schade aan de huid te herstellen. Dit bindweefsel heeft een andere structuur dan dat van de gewone huid. Dit is zowel te zien als te voelen. Littekens kunnen in de loop van jaren wel iets verbeteren, maar verdwijnen nooit helemaal. Typische acne-littekens zijn diepe putjes die vooral op de wangen storend kunnen zijn. Behandeling tegen acne littekens, niet mogelijk bij actieve acne ontstekingen.

Behandeling bestaat uit reiniging van de huid, behandeling met zuurstof en microdermabrasie en afsluitende dag/avond creme en minerale foundation om de huid subtiel te camoufleren.

Wat is acne?

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen in het gezicht bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het dus vaak voorkomt wordt acne als zeer hinderlijk ervaren kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Acnebehandeling
Acnebehandeling

Hoe ontstaat acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Bovendien bestaan er verschillende vormen van acne. Oorzaken die daar een rol bij kunnen spelen zijn:

  • Genetische factoren (erfelijkheid)
  • Hormonale factoren
  • Psychologische stress
  • Gebruik van medicijnen
  • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
  • Vette poriën en afsluitende cosmetica
  • Verkeerd voedingspatroon (bijvoorbeeld teveel zuivelproducten)

Onderzoeken hebben uitgewezen, dat ook het voedingspatroon van invloed kan zijn. Het is duidelijk dat lang niet altijd met grote zekerheid is vast te stellen, waardoor acne ontstaat. Welke behandeling er ook wordt gekozen, er is altijd geduld nodig. Met regelmaat een uitwendige Acnebehandeling ondergaan is het begin in de strijd tegen acne. Daarbij komt dat iedere persoon een eigen vorm van acne heeft en zodoende ook een eigen behandelingspatroon volgt. Er bestaat dan ook geen standaard Acnebehandeling. Wanneer er comedonen zijn, is de Acne behandeling weer anders dan wanneer er ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan. Het kan zijn dat onder bepaalde omstandigheden de acne plotseling verergert, neem dan direct contact met onze schoonheidsspecialist op zodat er zo snel mogelijk een afspraak kan worden gemaakt voor een Acne behandeling.

Maak snel een afspraak voor de Acne behandeling met onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid. Door onze gunstige ligging in Amsterdam en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost en Buitenveldert.