Acne behandeling Amsterdam

Onze acnebehandeling in Amsterdam is gericht tegen acne en helpt acne voorkomen. Ook geschikt als dieptereiniging en tegen grove poriën.

De acne specialisten in de schoonheidssalon zijn gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van acne. Na de intake en huidscan stellen wij een behandelplan op gericht tegen acne. 

Ook is het mogelijk de huid te herstellen van een door acne beschadigde huid door acne littekens.  Loop niet langer door met acne, puistjes en mee-eters en maak online een afspraak.

De acnebehandeling tegen acne en jeugdpuistjes in Amsterdam

Last van hardnekkige acne en blijvende puistjes? 

De één heeft last van enkele puistjes en bij de ander is acne een uitgebreide huidaandoening. In het laatste geval kan acne van negatieve invloed zijn op het zelfbeeld en zelfs het plezier in het dagelijks leven ontnemen.

Wij begrijpen de impact van hardnekkige acne maar al te goed. Onze  huidspecialisten hebben dan ook veel ervaring met het behandelen van acne. En met succes; veel van onze klanten hebben na het behandel traject een ‘schone’ huid.

Acnebehandelingen tegen actieve acne inclusief uitreinigen

Geschikt tegen alle vormen van acne zoals jeugdpuistjes, hormonale acne, mee-eters (comedonen) en pukkels. Na elke acne behandeling word de huid opgemaakt met een speciale minerale foundation die ontwikkeld is voor de acne huid en deze camoufleert. Naast het camoufleren helpt deze minerale make-up in ook acne te verminderen.

Acne Behandeling Medik8 Dieptereiniging

Intensieve acne behandeling met dieptereiniging die bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling die de talg verweekt, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème. Deze acnebehandeling wordt uitgevoerd met vegan producten van Medik8

prijs 82,50

Acne Behandeling Murad Dieptereiniging

Deze krachtige professionele behandeling van Murad bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne ook om acne op de rug en het decolleté onder controle te houden. Deze acnebehandeling wordt uitgevoerd met de hoogwaardige producten van het Amerikaanse merk Murad ontwikkeld door dermatologen inclusief een desinfecterend en kalmerend masker en afsluitend dag en/of avond crème.

prijs 82,50

Extra uitreinigen acne

Bij veel actieve acne kan er gekozen worden voor 15 minuten extra uitreiningen. Selecteer deze extra optie in de online agenda wanneer dit nodig wordt geacht zodat hier tijd voor kan worden vrijgemaakt.

prijs 17,50

Ben je een nieuwe klant? Boek dan ook altijd als extra een  gratis intake met huidanalyse. Weet je niet welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is kies dan in de agenda voor de acnebehandeling n.o.t.k. Wij kijken dan samen met jou welke acne behandeling het best bij jouw vorm van acne past.

Onderstaande acnebehandelingen zijn geschikt wanneer bij medium tot lichte acne of acne littekens.

Deze behandelingen zijn de volgende stap in de strijd tegen acne. Het is belangrijk dat de acne onder controle is gebracht na het volgen van de hierboven genoemde anti acne behandelingen en het product advies voor thuisgebruik.

Acne behandeling fruitzuurpeeling incl. vliesmasker

Deze peeling wordt uitgevoerd met Salycilzuur, melkzuur en glycol zuur die de huid weer glad maakt en het vochtgehalte verbeterd en de talgproductie reguleert met als resultaat een mooie gladde en frisse huid zonder acne. De fruitzuren zijn in diverse sterkte beschikbaar en worden afgestemd op het huidtype. Dit wordt gevolgd door een vliesmasker met toevoeging van zink, hyaluronzuur en algen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid sneller herstelt,  kalmeert en in de huidcellen wordt gehydrateerd. De behandeling wordt afgesloten met dag / avond verzorging inclusief minerale make-up foundation speciaal ontwikkeld om acne te bestrijden.

prijs 82,50

Cold laser acne behandeling

De laser acne behandeling is gericht op het voorkomen van acne en herstellen van de huid na een acne uitbraak. De Cold laser acne behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht met een milde cleanser, acne en mee-eters worden verwijderd en vervolgens wordt de huid licht gescrubd. Hierna wordt het algenserum aangebracht die het licht van de Photon Laser aantrekt. De huid wordt 20 minuten behandeld met de de Cold laser. Hierdoor herstelt de acne huid, littekens van acne worden voorkomen en acne uitbraken worden minder hevig.

Let op niet geschikt bij zeer actieve acne. Heb je last van zeer actieve acne dan zal dit eerst middels de Murad of  Medik8 acnebehandeling moeten worden aangepakt. in combinatie met de speciale acne producten van Murad voor thuisgebruik.

prijs 115,-

Acne littekenbehandeling Microdermabrasie

Littekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar zij worden vooral bij de ernstige vormen gezien. Littekens zijn feitelijk door het lichaam aangemaakte bindweefselgebieden om schade aan de huid te herstellen. Dit bindweefsel heeft een andere structuur dan dat van de gewone huid. Dit is zowel te zien als te voelen. Littekens kunnen in de loop van jaren wel iets verbeteren, maar verdwijnen nooit helemaal. Typische acne-littekens zijn diepe putjes die vooral op de wangen storend kunnen zijn. Behandeling tegen acne littekens, niet mogelijk bij actieve acne ontstekingen.

Behandeling bestaat uit reiniging van de huid, behandeling met zuurstof en microdermabrasie en afsluitende dag/avond creme en minerale foundation om de huid subtiel te camoufleren.

prijs 95,-

Acne behandeltraject

Acne blijft vaak een aandoening met een chronisch karakter. Zelfs de lichtere vormen van acne eisen vaak langdurige aandacht. Er is dan ook geen standaardbehandeling voor acne. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming maar ook leeftijd en geslacht bepalen met welke acnetherapie we zullen starten. Daarom ontwikkelden we bij Beauty Unlimited een speciaal behandeltraject.

Wij werken met een totaal pakket van behandelingen met bijbehorende producten voor thuisgebruik. Onze huidspecialist adviseert je eveneens hoe je de huid het beste kunt schoonhouden en verzorgen.

Maak een afspraak voor een acne behandeling en we vertellen je over onze werkwijze


Acne behandeltraject van 6 behandelingen inclusief producten voor thuis 750,00 euro. Bovendien krijg je van ons de 7e behandeling cadeau en het Medik8 Natural Clay Mask. De totale waarde van het pakket bedraagt 833,35

In het acne behandel pakket zitten dus in totaal 7 behandelingen. In overleg plannen we in hoeveel tijd er tussen de behandelingen in zit.

Over het algemeen is dit de eerste 2 weken elke week behandelen en vervolgens kunnen we er 2 weken tussen laten zitten.

Tevens ontvang je hierbij de producten voor thuisgebruik.

 • Clarifying foam
 • B5 hydratatie serum
 • Crystal Retinal om de huid te exfolieren, uitbraken te voorkomen en de acne bacterie te bestrijden
 • Balance moisturiser om de vochtbalans van de huid goed te houden en de talg te reguleren.
 • Blemish SOS om evt diepe ontstekingen sneller weg te laten trekken

Bij aanschaf van het pakket ontvang je van ons een 7e behandeling cadeau plus het Natural Clay mask van Medik8 twv 41,00 om ook thuis je huid tussendoor te kunnen reinigen.

Is er sprake van een hevige acne, dan zal de aandoening met behulp van suppletie ook van binnenuit aangepakt moeten worden. Hiervoor kun je het pakket uitbreiden met suppletie van LaViesage.

Toeslag 95 euro op het pakket en bestaat uit:

 • LavieSage Skin Clear voor leverreiniging
 • Laviesage Skin Balance , werkt ontstekingsremmend

Wat is acne?

Acne vulgaris – meestal acne genoemd – is de medische term voor jeugdpuistjes. Bijna iedereen in de puberteit krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Maar ook op latere leeftijd kun je er nog mee te maken krijgen.

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen in het gezicht bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het dus vaak voorkomt wordt acne als zeer hinderlijk ervaren kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Acnebehandeling

Hoe ontstaat acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Bovendien bestaan er verschillende vormen van acne. Oorzaken die daar een rol bij kunnen spelen zijn:

 • Genetische factoren (erfelijkheid)
 • Hormonale factoren
 • Psychologische stress
 • Gebruik van medicijnen
 • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
 • Vette poriën en afsluitende cosmetica
 • Verkeerd voedingspatroon (bijvoorbeeld teveel zuivelproducten)

Onderzoeken hebben uitgewezen, dat ook het voedingspatroon van invloed kan zijn. Het is duidelijk dat lang niet altijd met grote zekerheid is vast te stellen, waardoor acne ontstaat. Welke behandeling er ook wordt gekozen, er is altijd geduld nodig. Met regelmaat een uitwendige Acnebehandeling ondergaan is het begin in de strijd tegen acne. Daarbij komt dat iedere persoon een eigen vorm van acne heeft en zodoende ook een eigen behandelingspatroon volgt. Er bestaat dan ook geen standaard Acnebehandeling. Wanneer er comedonen zijn, is de Acne behandeling weer anders dan wanneer er ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan. Het kan zijn dat onder bepaalde omstandigheden de acne plotseling verergert, neem dan direct contact met onze schoonheidsspecialist op zodat er zo snel mogelijk een afspraak kan worden gemaakt voor een Acne behandeling.

Maak snel een afspraak voor de Acne behandeling met onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid. Door onze gunstige ligging in Amsterdam en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost en Buitenveldert.

De Acne behandeling in Amsterdam Zuid

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp) heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!