Collageen Booster behandeling voor mooie en natuurlijke huidverjonging

Collageen Booster is een lichttherapie gezichtsbehandeling uitgevoerd met de exclusieve huidproducten van La Colline  voor een mooie, jonge en stevige huid! De beste Collageen behandeling voor meer collageen in het gezicht.

De huid heeft naarmate die ouder wordt altijd te kort aan energie, waardoor je huid er vermoeid en futloos  uit gaat zien en er rimpels en lijntjes ontstaan.  De huid krijgt door het licht uit de collageen lamp een energie boost waardoor deze extra collageen gaat aanmaken met als resultaat een stevige huid die er jaren jonger uit gaat zien. De producten van La Colline versterken de energie van de Collageen Booster en vice versa.

Inclusief heerlijke massages en tegelijkertijd natuurlijke biologische huidverjonging! Dat kan met de Collageen Booster Behandeling!

Collageen Booster voor een mooie jonge huid

Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden van de huid verdwijnt steeds meer collageen. De huid maakt geen nieuw collageen meer aan met als gevolg dat er rimpels ontstaan en de huid dunner, grauwer en slapper wordt. 

Veroudering van de huid ontstaat in de kern, de huidcel. Bij die huidcel moeten we dan ook zijn om het herstel te beginnen. Met de Collageen Booster kunnen we dit probleem bij de kern aanpakken. De huidcellen worden intensief geprikkeld zodat ze opnieuw collageen gaan aanmaken. De huid wordt voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

Prijzen Collageen behandeling

 • Collageen Booster behandeling + La Colline masker 
  Deze huidverjongende behandeling bestaat uit reiniging van de huid, een scrub, de collageen booster (20 a 25 minuten afhankelijk van huidtype), luxe masker van La Colline met massage van nek en schouders. De behandeling wordt afgesloten met een dag/avond verzorging voor de huid en minerale make-up. Na deze behandeling loop je weer vol energie en stralend de deur uit.
  prijs  115,-

De Collageen Booster is ook als supplement bij te boeken bij elke andere gezichtsbehandeling voor 37,50 Boek je hem voor de 1e keer dan is de Booster 27,50

Collageen Booster behandeling 1

Hoe werkt de Collageen Booster?

De Collageen Booster is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht uit de collageen lamp  werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen.

Licht en warmte van de stralen zorgen ervoor dat de stofwisseling van uw huid en de collageencellen een enorme impuls krijgen. Uw huidcellen maken door dit licht in versneld temp tot 500% meer collageen en elastine aan. 

Hierdoor verbetert de structuur van uw huid, lijntjes en rimpels verminderen en uw huid krijgt meer volume. Indien u regelmatig een gezichtsbehandeling met de Booster ondergaat dan kan dit het huidverouderingsproces blijvend vertragen. Voor regulier onderhoud adviseren de schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam de huid 1 keer in de 4 weken te onderhouden met de Collageen Booster. Voor de huid die meer aandacht nodig heeft is het advies een aantal weken de Collageen Booster in kuurverband te ondergaan. U krijgt dan 1 of 2 keer per week een behandeling om uw huid weer in topconditie te krijgen.

De Collageen Booster, absoluut een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij u meteen resultaat ziet! De Collageen Booster is voor ieder huidtype geschikt, zelf voor de meest gevoelige huid.

Colageen Booster amsterdam

Voordelen Collageen Booster:

 • Stimuleert productie van collageen, elastine en hyaluron
 • Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
 • Voor een stralende teint en strakkere en vollere huid
 • Verfijnt poriën en verbetert het totale huidbeeld
 • Vermindert ontstekingen, acne
 • Verbetert de doorbloeding waardoor een doffe huid zijn kleur terug krijgt

Het resultaat van de Collageen Booster zal u verbazen en wordt door onze klanten als aangenaam en ontspannend ervaren.

Een gezichtsbehandeling met de Collageen Booster bestaat uit:

 • Reinigen van de huid
 • Scrubben van de huid
 • Aanbrengen serums
 • Nek en schouder massages
 • La Colline masker
 • 20 a 25 minuten Collageen Booster
 • Aanbrengen dag/nacht en oog verzorging

De Collageen Booster is uitermate geschikt bij het verminderen van:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Verslapping van de huid
 • Vroegtijdige huidveroudering
 • Droge huid
 • Grauwe huid
 • Pre-operatieve huidverbetering
 • Ontstekingen en acne
 • Rode en gevoelige huid

Is het licht van de Collageen booster met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Collageen Booster maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat en dus niet schadelijk is voor uw huid. U krijgt dus geen bruine teint van de Collageen Booster.

Bio Skinlight methode

De Collageen Booster is ook samen te boeken met de Cold Laser. Dit noemen we de Bio Skinlight methode. In combinatie met de Cold laser werkt de Collageen Booster meer liftend op de huid. Uitermate geschikt om verslappingen te voorkomen of reeds ontstane verslappingen te liften.

Collageen Booster ook supplement bi een andere behandeling te boeken

De Collageen Booster is ook te combineren met alle andere behandelingen. Normaal gesproken is dit supplement 37,50 en wordt bij de 1e keer aangeboden voor 27,50

Start vandaag met natuurlijke huidverjonging en maak snel online een afspraak voor de Collageen Booster of laat u adviseren door de schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid.

Collageen Booster Amsterdam

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!