Collageen Booster natuurlijke huidverjonging

Collageen Booster is een lichttherapie gezichtsbehandeling uitgevoerd met de exclusieve producten die de collageen productie bevorderen voor een mooie, jonge en stevige huid! De beste Collageen behandeling voor een echte Collageen Boost!

De huid heeft naarmate die ouder worden een te kort aan energie en vaaf 25 jaar wordt het collageen in de huid afgebroken. Hierdoor ontstaat er een collageen tekort. Je huid gaat er vermoeid en futloos uit zien en er verschijnen rimpels, lijntjes en verslappingen.  De huid krijgt door het licht uit de collageen lamp een energie boost waardoor deze extra collageen aanmaakt met als resultaat een stevige huid die er jaren jonger uit ziet. 

De Collageen Booster is uitermate geschikt als je wil werken aan natuurlijke biologische huidverjonging! 

Boek je afspraak voor de Collageen Behandeling in Amsterdam!

Collageen Booster in 4 verschillende intensiteit levels

Collageen Boost
LEVEL 1

95,-

Collageen Boost
LEVEL 2

125,-

Collageen Boost
LEVEL 3

155,-

Collageen Boost
LEVEL 4

185,-

Collageen Booster voor een mooie jonge huid

Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden van de huid verdwijnt steeds meer collageen. De huid maakt geen nieuw collageen meer aan met als gevolg dat er rimpels ontstaan en de huid dunner, grauwer en slapper wordt. 

Veroudering van de huid ontstaat in de kern, de huidcel. Bij die huidcel moeten we dan ook zijn om het herstel te beginnen. Met de Collageen Booster kunnen we dit probleem bij de kern aanpakken. De huidcellen worden intensief geprikkeld zodat ze opnieuw collageen gaan aanmaken. De huid wordt voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

Prijzen Collageen behandeling

 • Collageen Booster behandeling + La Colline masker 
  Al onze Collageen behandeling prijzen zijn terig te vinden in de online agenda. Deze huidverjongende behandeling bestaat uit reiniging van de huid, een scrub, de collageen booster (20 a 25 minuten afhankelijk van huidtype), luxe masker van La Colline met massage van nek en schouders. De behandeling wordt afgesloten met een dag/avond verzorging voor de huid en minerale make-up. Na deze behandeling loop je weer vol energie en stralend de deur uit.

De Collageen Booster is ook als supplement bij te boeken bij elke andere gezichtsbehandeling.

Boek je het supplement voor de 1e keer bij een andere behandeling dan betaal je geen 40,- maar slechts 30,-

Collageen Booster behandeling 1

Hoe werkt Collageen lichtherapie?

De Collageen Booster is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht uit de collageen lamp  werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen.

Licht en warmte van de stralen zorgen ervoor dat de stofwisseling van uw huid en de collageencellen een enorme impuls krijgen. Uw huidcellen maken door deze Collageen lichttherapie in versneld tempo tot 500% meer collageen en elastine aan. 

Hierdoor verbetert de structuur van uw huid, lijntjes en rimpels verminderen en uw huid krijgt meer volume en als het ware een Collageen Boost! Indien u regelmatig een gezichtsbehandeling met de Booster ondergaat dan kan dit het huidverouderingsproces blijvend vertragen. Voor regulier onderhoud adviseren de schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam de huid 1 keer in de 4 weken te onderhouden met de Collageen Booster. Voor de huid die meer aandacht nodig heeft is het advies een aantal weken de Collageen Booster in kuurverband te ondergaan. U krijgt dan 1 of 2 keer per week een behandeling om uw huid weer in topconditie te krijgen.

De Collageen Booster, absoluut een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij u meteen resultaat ziet! De Collageen Booster is voor ieder huidtype geschikt, zelf voor de meest gevoelige huid.

Colageen Booster amsterdam

Voordelen Collageen Booster:

 • Stimuleert productie van collageen, elastine en hyaluron
 • Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
 • Voor een stralende teint en strakkere en vollere huid
 • Verfijnt poriën en verbetert het totale huidbeeld
 • Vermindert ontstekingen, acne
 • Verbetert de doorbloeding waardoor een doffe huid zijn kleur terug krijgt

Het resultaat van de Collageen Booster zal u verbazen en wordt door onze klanten als aangenaam en ontspannend ervaren.

Collageen Booster is geschikt voor

 • Vanaf circa 25 jaar
 • Elk huidtype
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Verslapping van de huid
 • Vroegtijdige huidveroudering
 • Droge huid
 • Grauwe huid
 • Pre-operatieve huidverbetering
 • Ontstekingen en acne
 • Rode en gevoelige huid

Is het licht van de Collageen booster met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Collageen Booster maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat en dus niet schadelijk is voor uw huid. U krijgt dus geen bruine teint van de Collageen Booster.

Bio Skinlight methode

De Collageen Booster is ook samen te boeken met de Cold Laser. Dit noemen we de Bio Skinlight methode. In combinatie met de Cold laser werkt de Collageen Booster meer liftend op de huid. Uitermate geschikt om verslappingen te voorkomen of reeds ontstane verslappingen te liften.

Onze beste producten voor een Collageen Boost

Collageen Booster Amsterdam

Maak een afspraak voor een Collageen Boost bij Beauty Unlimited Amsterdam, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Er zijn genoeg parkeermogelijkheden voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!