cryo-facelift-behandeling

Pigment behandeling voor oppervlakkig pigment en diepliggend pigment

Om pigment oftewel hyperpigmentatie goed te kunnen behandelen onderzoeken wij eerst of het oppervlakkig pigment is of diep pigment.

Een pigmentvlek ligt in de opperhuid of lederhuid, maar het kan ook voorkomen dat de pigmentatie in beide huidlagen aanwezig is. Voor beide soorten pigment zijn behandelmethoden om het pigment te verminderen en in sommige geval geheel te laten verbleken.

 

 

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een ophoping van melanine. Melanine is een organisch pigment en het geeft de huid kleur. Ook zorgt het ervoor dat schadelijke UV-stralen en andere vrije radicalen worden tegengehouden. Wanneer dit proces verstoord wordt kan pigment zich ophopen en dit noemen we pigmentvlekken.

Cryo-liften-gezicht

Wat zijn oppervlakkige pigmentvlekken?

Dit zijn pigmentvlekken die zich in de opperhuid bevinden. Indien je de huid tussen 2 vingers uitrekt zal je zien dat de huid even iets vager wordt.

Hieronder vallen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken ontstaan door uv schade van de zon of zonnebank en post-inflammatoire hyperpigmentaties. Dit laatste soort pigment kan na acne of wondjes in de huid ontstaan

Behandelingen tegen oppervlakkige pigment

 • Murad fuitzuur behandeling
 • Murad Vitamine C behandeling
 • La Colline Focus behandeling Whitening.
 • Luxe en ontspannende anti-aging behandeling met Collageen Whitening vliesmasker.
 • La Colline Lift & Light behandeling.
 • Micro meso
 • Microdermabrasie

Wat zijn diepe pigmentvlekken?

Diepe pigmentvlekken bevinden zicht in de lederhuid en kan zich in diepte ophopen. Voorbeelden van diepe pigmentvlekken zijn moedervlekken, melasma (zwangerschapsmasker) en aangeboren pigmentvlekken.

cryo-facelift-resultaat

Behandeling tegen diepe pigmentvlekken

Voor het vervagen van diepe pigmentvlekken werken wij tijdens de behandeling tretinoine of retinol (Vitamine A Zuur). Om pigmentvlekken echt te kunnen vervagen is het van groot belang dagelijkse huidproducten te gebruiken tegen pigmentatie. Tijdens de behandeling krijgt u van ons een uitbreid advies hierover.

Cryo couperose en rosacea behandeling

Hierbij werken we met een speciale gel die geschikt is voor een huid met couperose of rosacea. Deze behandeling werkt op kwetsbare haarvaten en werkt verzachtend voor de gevoelige huid met als resultaat een verminderde roodheid

Wat voelt u tijdens de Cryo behandeling?

De cryo behandeling voelt aangenaam aan, door gebruik van de geleidende gel merkt u weinig van de koud op het gezicht. Het voorhoofd is meestal wel iets gevoeliger voor koud maar de meeste klanten ervaren het als een ontspannende benadeling.

Hoe ziet de Cryo facelift behandeling er uit

Nieuwe klanten krijgen bij ons natuurlijk altijd eerst een uitgebreide intake en huidanalyse met de Observ 520. Vervolgens starten we met de behandeling. Als eerste wordt de huid eerst gereinigd en vervolgens 20 minuten behandeld met de Cryo kop. Aansluitend krijgt u een masker  passend bij uw huidtype en wordt er dag of avond verzorging aangebracht ook weer passend bij uw huidtype. Na de behandeling krijgt u een huidadvies voor producten voor thuisgebruik die het effect van de behandeling versterken en de resultaten langer aanhouden en wordt er in overleg een behandelplan opgesteld om tot een mooi resultaat te komen.

Heeft de behandeling downtime

Nee, in principe niet. De zeer gevoelige huid kan in beginsel wel een beetje strak en rood aanvoelen

Prijzen losse behandeling:

 • Cryo facelift 125,- 1e keer voor 100,-
 • Combinatie behandeling Cryo/Meso 160,- 1e keer voor 135,-
 • Combinatie behandeling Cryo/Cold Laser 160,- 1e keer voor 135,-

Prijzen kuur

 • Boekt u direct na de behandeling een kuur van 6 behandelingen voor 750,- dan krijgt u van ons de kennismakingsbehandeling geheel gratis en 1 gratis cold laser supplement t.w.v € 35,- bij de eerst volgende behandeling. Totale voordeel € 135,-

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

close

Ontvang deals en nieuws op het gebied van beauty en gezondheid!