Pigmentvlekken behandeling

Pigmentvlekjes en hyperpigmentatie

Meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met pigmentvlekkjes. 

Overmatig pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken oftwel hyperpigmentatie? Wij hebben de oplossing!

 

Behandeling tegen pigmentvlekken

M.E.L.A. Resurfacing- Pigmentvlekken behandeling van pHformula

M.E.L.A. Resurfacing pigmentbehandeling is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie! De behandeling is speciaal ontwikkeld om pigment zichtbaar te verminderen. Deze pigment peeling pakt op een effectieve manier de activiteit van het pigment aan terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij de innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten behaald, waarbij wij het probleem van binnen naar buiten aanpakken Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in met hiervoor speciaal ontwikkelde werkstoffen.
Pigment

Nazorg pigment behandeling

Na de pigmentbehandeling ziet de huid er mooi, licht rood, en strak uit. Na 2-3 dagen gaat de huid lichtje vervellen. Na ongeveer 1 week ziet je al de eerste resultaten. Hierna heeft de huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit aan te pakken. De producten voor thuis van pHformula ondersteunen de huid bij dit porces.

Ons advies voor een mooi resultaat is 3 a 6 behandelingen te ondergaan. De behandelingen vinden dan om de 3 weken plaats.  Na de kuur adviseren wij dit te onderhouden en 1x per 2 maanden de huid te laten behandelen.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van Ph Formula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Na de peeling gebruik je de producten om de huid te herstellen

 

resultaat-pigmentvlekken-behandeling

Hoe ziet een pHformula behandeling eruit?

Na een uitgebreide intake met de huidspecialiste starten wij de behandeling met een reiniging, gevolgd door het ontvetten en voorbereiden op de peelings. Vervolgens worden verschillende lagen aangebracht. De specialiste houdt de huid goed in de gaten en vraagt de cliënt naar haar/zijn ervaringen. 

Tijdens de inwerking van het speciale masker masseren wij nek, decollete en schouders en eindigt de behandeling met de juiste informatie over huidverzorging en nazorg.

Maak snel een afspraak met een van onze specialisten tegen pigmentvlekken in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt op de rand van de Pijp)

Voordelen

  • Minimale irritatie en vervelling
  • Proefdiervrij
  • Bevat geen kleurstoffen
  • Bevat geen lanoline
  • Bevat geen minerale oliën
  • Parabeenvrij conserveringssysteem
  • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
  • Hoogst effectieve resultaten
  • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!