Pigment behandeling voor oppervlakkig pigment en diepliggend pigment

Om pigment oftewel hyperpigmentatie goed te kunnen behandelen onderzoeken wij eerst of het oppervlakkig pigment is of diep pigment.

Een pigmentvlek ligt in de opperhuid of lederhuid, maar het kan ook voorkomen dat de pigmentatie in beide huidlagen aanwezig is. Voor beide soorten pigment zijn behandelmethoden om het pigment te verminderen en in sommige geval geheel te laten verbleken.

Wat zijn oppervlakkige pigmentvlekken?

Dit zijn pigmentvlekken die zich in de opperhuid bevinden. Indien je de huid tussen 2 vingers uitrekt zal je zien dat de huid even iets vager wordt.

Hieronder vallen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken ontstaan door uv schade van de zon of zonnebank en post-inflammatoire hyperpigmentaties. Dit laatste soort pigment kan na acne of wondjes in de huid ontstaan

Behandelingen tegen oppervlakkige pigment

  • Murad fuitzuur behandeling
  • Murad Vitamine C behandeling
  • La Colline Focus behandeling Whitening.
  • Luxe en ontspannende anti-aging behandeling met Collageen Whitening vliesmasker.
  • La Colline Lift & Light behandeling.
  • Micro meso
  • Microdermabrasie

Wat zijn diepe pigmentvlekken?

Diepe pigmentvlekken bevinden zicht in de lederhuid en kan zich in diepte ophopen. Voorbeelden van diepe pigmentvlekken zijn moedervlekken, melasma (zwangerschapsmasker) en aangeboren pigmentvlekken

Behandeling tegen diepe pigmentvlekken

Voor het vervagen van diepe pigmentvlekken werken wij tijdens de behandeling tretinoine of retinol (Vitamine A Zuur). Om pigmentvlekken echt te kunnen vervagen is het van groot belang dagelijkse huidproducten te gebruiken tegen pigmentatie. Tijdens de behandeling krijgt u van ons een uitbreid advies hierover.

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!