Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekjes en hyperpigmentatie, daar wil toch van af?

Meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met pigmentvlekkjes. 

Overmatig pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Wij hebben de oplossing en kunnen met pigmentvlekken behandelen.

 

Pigmentvlekken behandeling

M.E.L.A. Resurfacing- Pigmentvlekken behandeling van pHformula

M.E.L.A. Resurfacing pigmentbehandeling is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie! De behandeling is speciaal ontwikkeld om pigment zichtbaar te verminderen. Deze pigment peeling pakt op een effectieve manier de activiteit van het pigment aan terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij de innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten behaald, waarbij wij het probleem van binnen naar buiten aanpakken Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in met hiervoor speciaal ontwikkelde werkstoffen.
Pigment

Nazorg pigment behandeling

Na de pigmentbehandeling ziet de huid er mooi, licht rood, en strak uit. Na 2-3 dagen gaat de huid lichtje vervellen. Na ongeveer 1 week ziet je al de eerste resultaten. Hierna heeft de huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit aan te pakken. De producten voor thuis van pHformula ondersteunen de huid bij dit porces.

Ons advies voor een mooi resultaat is 3 a 6 behandelingen te ondergaan. De behandelingen vinden dan om de 3 weken plaats.  Na de kuur adviseren wij dit te onderhouden en 1x per 2 maanden de huid te laten behandelen.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van Ph Formula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Na de peeling gebruik je de producten om de huid te herstellen

 

resultaat-pigmentvlekken-behandeling

Hoe ziet een pHformula behandeling eruit?

Na een uitgebreide intake met de huidspecialiste starten wij de behandeling met een reiniging, gevolgd door het ontvetten en voorbereiden op de peelings. Vervolgens worden verschillende lagen aangebracht. De specialiste houdt de huid goed in de gaten en vraagt de cliënt naar haar/zijn ervaringen. 

Tijdens de inwerking van het speciale masker masseren wij nek, decollete en schouders en eindigt de behandeling met de juiste informatie over huidverzorging en nazorg.

Maak snel een afspraak voor de pigment behandeling bij een van onze specialisten en loop niet langer door pigmentvlekje. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt op de rand van de Pijp)

Voordelen

 • Minimale irritatie en vervelling
 • Proefdiervrij
 • Bevat geen kleurstoffen
 • Bevat geen lanoline
 • Bevat geen minerale oliën
 • Parabeenvrij conserveringssysteem
 • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
 • Hoogst effectieve resultaten
 • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen

Pigmentvlekken oorzaak

Waarom heb ik pigmentvlekken op mijn huid?

De kleur van iemands huid wordt meestal bepaald door zijn lichtgevoeligheid en de mate waarin hij aan de zon wordt blootgesteld; gebieden die vaak aan de zon worden blootgesteld, zijn donkerder dan gebieden die worden bedekt. Melanine is het natuurlijke pigment dat de huidskleur bepaalt en dat door het lichaam wordt afgescheiden om de huid te beschermen tegen UV-stralen, waardoor de huid bruin wordt.

Pigmentatieproblemen houden verband met een slechte werking van melanine, waardoor ofwel hyperpigmentatie (donkere vlekken) ofwel depigmentatie (lichtere vlekken) op de huid ontstaat. Dit laatste houdt meestal verband met een aandoening als vitiligo of albinisme, waarvoor medische verzorging nodig is.

Een veel voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie is een overmatige productie van melanine. Melanine is dus het pigment dat de huid zijn kleur geeft. Het wordt geproduceerd door huidcellen, melanocyten genaamd. Verschillende aandoeningen of factoren kunnen de productie van melanine in uw lichaam veranderen.

 • Bepaalde medicijnen kunnen hyperpigmentatie veroorzaken. Ook sommige chemotherapie medicijnen kunnen hyperpigmentatie als bijwerking hebben.
 • Zwangerschap verandert de hormoonspiegels en kan de melanineproductie bij sommige vrouwen beïnvloeden.
 • Een zeldzame endocriene ziekte, de ziekte van Addison, kan hyperpigmentatie veroorzaken die het duidelijkst zichtbaar is op plaatsen die aan de zon zijn blootgesteld, zoals het gezicht, de hals en de handen, en op plaatsen die aan wrijving zijn blootgesteld, zoals de ellebogen en de knieën. De hyperpigmentatie is een direct gevolg van een verhoogd niveau van een hormoon in uw lichaam dat resulteert in een verhoogde melaninesynthese.
 • Overmatige blootstelling aan de zon kan ook een toename van pigmentvlekken of pigmentvlekjes veroorzaken.
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!