rimpelbehandeling Amsterdam

Met de rimpelbehandeling pakken wij in Amsterdam Zuid op een natuurlijke manier huidveroudering aan en voorkom je vroegtijdige huidveroudering!

Dankzij de vooruitgang op het gebied van huidverzorging is het niet langer nodig de gevolgen van ouderdom terug te zien in je gezicht.

De rimpelbehandeling van Beauty Unlimited Amsterdam gaat veroudering, verzacht en voorkomt rimpels te verzachten of te voorkomen. Daarnaast stimuleert het de elastine- en collageenproductie met als resultaat een stralende huid die er voller en jeugdiger uit ziet.

Maak een afspraak voor de rimpelbehandeling in Amsterdam Zuid!

Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling in 4 verschillende intensiteit levels

Onze Rimpelbehandelingen in Amsterdam zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up. Natuurlijk oud worden zonder rimpels op een pijnloze en ontspannende manier. Onze rimpel behandeling is een combinatie van het beste wat er in de schoonheidsindustrie te vinden is.

Rimpelbehandeling 

LEVEL 2

125,-

Rimpelbehandeling

LEVEL 3

155,-

Rimpelbehandeling

LEVEL 4

185,-

Rimpelbehandeling

LEVEL 5

210,-

Anti-rimpelbehandeling

De rimpelbehandeling bestaat uit 30 minuten Cold Laser gecombineerd met een pH formula peeling eventueel aangevuld met 15 minuten Collageen Booster voor het mooiste resultaat.

 • Bestrijdt en voorkomt rimpels en lijntjes
 • Verbetert de contouren van het gezicht
 • Vollere en strakkere huid
 • Vermindert en voorkomt verslapping
 • Verbetert de elasticiteit
 • Geeft de huid volume en stevigheid
 • Verbetert de hydratatie
 • Herstelt collageen en elastine niveaus
 • Geeft een natuurlijke glow

Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, ook de gevoelige huid

Kom je voor het eerst? 
Boek dan naast de rimpelbehandeling ook altijd de kosteloze intake met huidscan.

Rimpel behandeling in 3 stappen

 1. Het natuurlijke licht van de Cold Laser met zijn kachtige energie laat de huidcellen op een jonger niveau werken. De beste natuulijk huidverjonging die er bestaat.

 2. pH formula Peeling kan niet niet worden vergeleken met welke andere een traditionele peeling. De pH formula peeling werkt in combinatie met zuurstof waardoor er dieper in de huid gewerkt kan worden dan welke andere peeling dan ook. Omdat de peeling diep in de huid aan het werk gaat zal er nagenoeg geen downtime of vervelling plaats vinden.

 3. De Collageen Booster is een therapie die de aanmaak van Collageen bevordert, de huid herstelt en extra hydrateert. Ideaal na een intensieve peeling om het herstel in de diepere huidlagen te versnellen waardoor er sneller een mooi resultaat wordt gehaald. Onze Collageen Booster wordt ook voor medische toepassingen gebruikt in ziekenhuizen voor huidherstel
rimpel-behandeling-amsterdam
Anti rimpel behandeling

Vraag en antwoord Rimpelbehandeling

Ja, dat kan maar er moet er 2 tot 3 weken tussen zitten.

Nee, deze rimpelbehandeling heeft geen down time. Er is geen sprake van roodheid, vervelling of hersteltijd.

Ja, als je een anti-rimpel kuur aanschaft van 6 behandelingen krijg je de 7e cadeau

Ja zeker, na 1 behandeling is je huidstructuur al verbetert en gladder met een mooie glow. Voor langdurig effect wordt een kuurd geadviseerd.

De rimpelbehandeling kan het hele jaar worden ingeboekt. Let op dat je niet in de zon gaat zonnebaden of onder de zonnebank gaat liggen. Bescherm je huid moet wel altijd met een SPF

Na de behandeling mag direct make-up worden aangebracht. Ons advies is minerale make-up van Youngblood die de huid niet afsluit en ook nog anti-agig werking heeft en de huid beschermt. Dit kunnen wij kosteloos aanbrengen na de behandeling.

De Cold Laser en Collageen Booser zijn zeer ontspannen en pijnloos. De meeste mensen ervaren de pHformula peeling niet als pijnlijk. Je kunt wel een lichte vorm van branderigheid, tinteling, warmte of strak gevoel ervaren. Dit duurt enkele minuten.

Ga op de dag zelf niet zwemmen of naar de sauna em vermijd de zon. Ga niet zonder SPF de deur uit, ook als de zon niet schijnt is er schadelijke UV- straling

De rimpelbehandeling is ook geschikt als je nog geen rimpels of lijntjes hebt. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

De Laser en Booster zijn volkomen veilig. Bij de peeling kan er minimale vervelling plaatsvinden, maar dit is tegen te gaan met nazorg producten.

Ja, de behandeling is ook voor mannen uitstekend geschikt.

Maak een afspraak voor de rimpelbehandeling in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp en er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij ook gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

Rimpelbehandeling resultaat

Rimpelbehandeling-amsterdam
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!