Rimpelbehandeling Amsterdam

Met de rimpelbehandeling pakken wij in Amsterdam Zuid op een natuurlijke manier huidveroudering aan en voorkom je vroegtijdige huidveroudering! Dankzij de vooruitgang op het gebied van huidverzorging is het niet langer nodig de gevolgen van ouderdom in de vorm van rimpels en lijntjes terug te zien in je gezicht.

Op een natuurlijke manier je rimpels verminderen

Onze rimpelbehandeling gaat veroudering tegen en verzacht en voorkomt rimpels voor een langdurig mooie huid en jeugdelijke uitstraling waarmee je gezien mag worden. Onze rimpelbehandeling geven energie en de juiste voedingstoffen af aan de huid en stimuleert de elastine- en collageenproductie met als resultaat een stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes.

Maak een afspraak voor de rimpelbehandeling in Amsterdam Zuid!

Rimpelbehandeling tegen rimpels

Rimpels, iedereen krijgt zo vroeg of laat. De kunst is om rimpels zo laat mogelijk zichtbaar te laten worden. Gezond te leven, zon of de zonnebank vermijden en dagelijks je huid op de juiste manier te onderhouden kunnen rimpels enorm vertragen. Met onze rimpelbehandelingen vertragen wij het ouder worden van de huid en pakken wij reeds zichtbare rimpels en lijntjes op een natuurlijke manier. Wij kunnen met onze rimpelbehandeling de huid in zo’n goede conditie brengen dat je huidveroudering en dus rimpels wel tot 10 jaar kunt vertragen en zelfs met 10 jaar terugdraaien.

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Rimpelbehandeling in 4 verschillende intensiteit levels

Onze Rimpelbehandelingen in Amsterdam zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.
Natuurlijk oud worden zonder rimpels op een pijnloze en ontspannende manier. Onze rimpel behandelingen zijn een combinatie van het beste wat er in de schoonheidsindustrie te vinden is.

Rimpelbehandeling
Voor beginnende lijntjes en rimpels of om deze te voorkomen 

LEVEL 2

125,-

Rimpelbehandeling
Voor de iets oudere huid, werkt ook preventief tegen rimpels

LEVEL 3

155,-

Rimpelbehandeling
Zichtbare huidveroudering die extra aandacht nodig heeft

LEVEL 4

185,-

Rimpelbehandeling
De ultieme behandeling tegen rimpels

LEVEL 5

210,-

Meest geboekte rimpelbehandeling

De rimpelbehandeling LEVEL 3 bestaat uit 30 minuten Cold Laser gecombineerd met een pH formula peeling aangevuld met 15 minuten Collageen Booster voor het mooiste resultaat.

 • Bestrijdt en voorkomt rimpels en lijntjes
 • Verbetert de contouren van het gezicht
 • Vollere en strakkere huid
 • Vermindert en voorkomt verslapping
 • Verbetert de elasticiteit
 • Geeft de huid volume en stevigheid
 • Verbetert de hydratatie
 • Herstelt collageen en elastine niveaus
 • Geeft een natuurlijke glow

Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, ook de gevoelige huid

rimpelbehandeling
Gun je huid de energie de het zo hard nodig heeft

Kom je voor het eerst?
Boek dan naast de rimpelbehandeling ook altijd de kosteloze intake met huidscan.

Minder rimpels in 3 stappen

 1. Het natuurlijke licht van de Cold Laser met zijn krachtige energie laat de huidcellen op een jonger niveau werken. De beste natuurlijk huidverjonging die er bestaat.
 2. pH formula Peeling kan niet niet worden vergeleken met welke andere een traditionele peeling. De pH formula peeling werkt in combinatie met zuurstof waardoor er dieper in de huid gewerkt kan worden dan welke andere peeling dan ook. Omdat de peeling diep in de huid aan het werk gaat zal er nagenoeg geen downtime of vervelling plaats vinden.
 3. De Collageen Booster is een therapie die de aanmaak van Collageen bevordert, de huid herstelt en extra hydrateert. Ideaal na een intensieve peeling om het herstel in de diepere huidlagen te versnellen waardoor er sneller een mooi resultaat wordt gehaald. Onze Collageen Booster wordt ook voor medische toepassingen gebruikt in ziekenhuizen voor huidherstel
rimpel-behandeling-amsterdam
Anti rimpel behandeling

Wat veroorzaakt rimpels?

Een trage aanmaak van huidcellen, dunner wordende huidlagen en een gebrek aan collageen, elastine en hyaluronzuur veroorzaken rimpels

Collageen is een eiwit in je lichaam dat je huid structuur geeft. Het zorgt voor rekbaarheid of elasticiteit zodat je gemakkelijk kunt bewegen. Je huid is te vergelijken met een elastiekje. Als dat elastiekje te veel uitrekt of beweegt, raakt het los en verliest het zijn vermogen om terug te springen naar zijn normale grootte en vorm. Wanneer uw lichaamscellen verouderen, vertraagt hun vermogen om eiwitten te produceren. Dit maakt het moeilijker voor uw elastiekje om zijn oorspronkelijke vorm weer aan te nemen, wat rimpels veroorzaakt.

Verschillende factoren die rimpels doen versnellen

Veroudering
Rimpels zijn een bijproduct van het verouderingsproces. Naarmate mensen ouder worden, delen de huidcellen zich langzamer en wordt de middelste laag van de huid – de lederhuid – dunner. De lederhuid heeft een netwerk van elastine- en collageenvezels, die steun en elasticiteit bieden. Naarmate dit netwerk losser en losser wordt, ontstaan er rimpels aan het huidoppervlak. Een verouderde huid kan ook minder goed vocht vasthouden, scheidt minder efficiënt olie af en geneest langzamer. Al deze factoren dragen bij tot het ontstaan van rimpels.

Samentrekkingen van de gezichtsspieren
Lijntjes op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen (fronsrimpels) en in je ooghoeken (kraaienpootjes) ontstaan door kleine spiersamentrekkingen. Lachen, fronsen, scheelzien en andere gebruikelijke gezichtsuitdrukkingen zorgen ervoor dat rimpels opvallen. Na verloop van tijd dragen deze uitdrukkingen in combinatie met de zwaartekracht bij tot de vorming van rimpels.

Schade door de zon
Overmatige blootstelling aan ultraviolette (UV) straling van de zon kan leiden tot vroegtijdige veroudering van uw huid, ook wel photo-aging genoemd. Blootstelling aan UV-licht breekt collageenvezels af en leidt tot de productie van abnormale elastine. Wanneer ultraviolet licht het huidweefsel beschadigt, produceert uw lichaam een enzym dat metalloproteïnase heet. Dit enzym creëert en hervormt collageen. Tijdens dit proces raken sommige gezonde collageenvezels echter beschadigd, wat resulteert in zonelastose – de ongeorganiseerde vorming van vezels. Rimpels ontstaan wanneer het heropbouwproces steeds opnieuw plaatsvindt, maar telkens minder efficiënt.

Roken
Een gezonde huid regenereert voortdurend. Oud collageen breekt af en verwijdert zichzelf uit uw lichaam, waardoor ruimte ontstaat voor nieuw collageen. Onderzoekers ontdekten dat roken de productie van nieuw collageen vermindert. Verminderd collageen leidt tot het ontstaan van rimpels.

Omgevingsfactoren
Vervuilende stoffen zoals fijnstof en Stikstofdioxide >n de lucht  kunnen ervoor zorgen dat het collageen in uw lichaam wordt afgebroken doordat de vervuiling uw poriën binnendringt. De meest voorkomende verontreinigende stoffen in uw omgeving die rimpels veroorzaken zijn:

Vraag en antwoord Rimpelbehandeling

Ja, dat kan maar er moet er 2 tot 3 weken tussen zitten.

Onze rimpelbehandeling level 2 en 3 hebben geen downtime. Bij level 4 en 5 kan er sprake zijn van lichte roodheid met maximaal 48 uur hersteltijd.

Ja, als je een anti-rimpel kuur aanschaft van 6 behandelingen krijg je de 7e cadeau

Ja zeker, na 1 behandeling is je huidstructuur al verbetert en gladder met een mooie glow. Voor langdurig effect wordt een kuur geadviseerd of eens per 4 a 6 weken terug te komen.

De rimpelbehandeling kan het hele jaar worden ingeboekt. Let op dat je niet in de zon gaat zonnebaden of onder de zonnebank gaat liggen. Bescherm je huid moet wel altijd met een SPF

Na de behandeling mag direct make-up worden aangebracht. Ons advies is minerale make-up van Youngblood die de huid niet afsluit en ook nog anti-agig werking heeft en de huid beschermt. Dit kunnen wij kosteloos aanbrengen na de behandeling.

De Cold Laser en Collageen Booser zijn zeer ontspannen en pijnloos. De meeste mensen ervaren de pHformula peeling niet als pijnlijk. Je kunt wel een lichte vorm van branderigheid, tinteling, warmte of strak gevoel ervaren. Dit duurt enkele minuten.

Ga op de dag zelf niet zwemmen of naar de sauna em vermijd de zon. Ga niet zonder SPF de deur uit, ook als de zon niet schijnt is er schadelijke UV- straling

De rimpelbehandeling is ook geschikt als je nog geen rimpels of lijntjes hebt. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

De Laser en Booster zijn volkomen veilig. Bij de peeling kan er minimale vervelling plaatsvinden, maar dit is tegen te gaan met nazorg producten.

Ja, de behandeling is ook voor mannen uitstekend geschikt.


Als je make-up niet verwijdert, kunnen je poriën verstopt raken, waardoor je lichaam minder collageeneiwitten kan aanmaken. Dit kan leiden tot vroegtijdige veroudering en rimpels als u uw make-up nooit verwijdert. Het is belangrijk om je make-up aan het eind van de dag te verwijderen met een cleanser om ervoor te zorgen dat je poriën schoon zijn om rimpels te voorkomen. Als je een paar keer vergeet je make-up eraf te halen voordat je naar bed gaat, is dat niet erg, maar als je make-up gewoon laat zitten, kan dat je huid beschadigen doordat je poriën verstopt raken.

Naarmate uw ouder wordt, zult u merken dat er fijne lijntjes op uw gezicht verschijnen. Dit kan beginnen na de leeftijd van 25 jaar. De meest voorkomende leeftijdsgroep voor mensen die een rimpelbehandeling zoeken is tussen de 25 en 55 jaar

Dagelijks de huid op de juiste manier verzorgen en regelmatig een anti-rimpelbehandeling ondergaan zijn de beste manieren om rimpels op een natuurlijke manier aan te pakken

Er zijn altijd meerdere rimpel behandelingen noodzakelijk als je het effect hiervan langdurig wilt behouden. Een rimpelbehandeling werkt net als sporten, maar gelukkig hoef je voor de effecten van een rimpelbehandeling je niet wekelijks te laten behandelen.

Maak een afspraak voor de rimpelbehandeling in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp en er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij ook gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

Rimpelbehandeling resultaat

Rimpelbehandeling-amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!