fbpx

De schoonheidsspecialisten in Amsterdam

Schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam 

Meer dan 25 jaar ervaring en al 7 jaar een begrip in Amsterdam Zuid

Onze schoonheidsspecialiste zijn allen gediplomeerd worden regelmatig bijgeschoold en zijn zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de huid.

U kunt bij ons terecht voor intensieve en resultaat gerichte behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en vet bevriezen met daarbij behorend product advies voor de huid

Onze werkwijze

Elke klant wordt voorzien van een totaal advies voor de buitenkant maar ook  de binnenkant komt aan bod. Veel huidproblemen kunnen met behulp van voeding en aanpassingen in de levensstijl worden aangepakt

Ontvangst

U krijgt een warm welkom met verse koffie, thee of lekker en gezond fruitwater

Intake en huidanalyse

Elke (nieuwe) klant krijgt van ons een online intake formulier waarin wij informatie uitvragen die van toepassing zijn op het te geven advies. Deze gegevens worden tijdens de 1e afspraak met u besproken. Daaropvolgend volgt de huidanalyse met de Observ waarbij wij in de diepere huidlagen kijken en toekomstige huidproblemen kunnen voorkomen.

Er wordt aandachtig geluisterd naar uw wensen en in combinatie met de expertise van de specialist en de huidscan krijgt u een behandel advies op maat.

Huidadvies voor thuis gebruik aangepast op uw huid en de behandeling

Na de behandeling krijgt u een advies voor huidproducten de u thuis kunt gebruiken. Dit kan de behandeling tot maar liefst 50% versterken. Daarnaast wordt u desgewenst opgemaakt zodat u goed verzorgd de deur uit loopt.

Onze apparatuur

Veiligheid van de behandelingen met het beste mogelijke resultaat zijn bij ons zeer belangrijk is. Daarom werken wij alleen maar met Europese en Zuid Koreaanse apparatuur.  In Zuid Korea lopen ze ver voor op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Al onze apparatuur hebben bewezen effectief te zijn voor de huid. Het spreekt dan ook voor zich dat alle apparatuur voorzien is van de Europese CE certificaten en keurmerken.

Visie

Onze visie is door middel van een totaal advies de huid te verjongen of te verbeteren met wetenschappelijke apparatuur in combinatie met de best mogelijke producten waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Beauty Unlimited gaat een stap verder dan een reguliere schoonheidssalon. Bij ons kunt u professionele behandelingen verwachten met de kwaliteit van een kliniek maar dan in ongedwongen sfeer van een Beauty Salon.

Onze missie is het verbeteren en/of verjongen van de huid waardoor de huid er mooier en jonger uit gaat zien. Wij bieden professionele schoonheidsbehandelingen op basis van exclusieve apparatuur met ondersteunde producten die de behandelingen intensiveren met als doel zichtbare resultaten te halen. Onze kennis delen wij graag in een toegankelijke en vertrouwde omgeving waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Onze schoonheidsspecialisten

Al onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en hebben naast hun afgeronde opleiding intensieve interne en externe trainingen gevolgd voordat ze u mogen behandelen. Uiteraard past het niet binnen onze bedrijfsvoering dat u bij ons door stagiaires wordt behandeld

Britt - Huidspecialist
Britt - Huidspecialist
Chelsea - Huidspecialist
Chelsea - Huidspecialist
Kim - Huidspecialist
Kim - Huidspecialist
Jiska - Eigenaar en huidspecialist
Jiska - Eigenaar en huidspecialist
Romi
Romi - huidspecialist
Igor - Eigenaar en marketing specialist
Igor - Eigenaar en marketing specialist

TOP });