De Schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam stellen zich aan u voor. 

U wordt bij ons niet behandeld door stagiaires maar uitsluitend door ervaren en uitstekend opgeleide schoonheidsspecialisten met veel ervaring. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 

Schoonheidsspecialiste-Jiska

Jiska Payet (46 jaar) – Huid- en schoonheidsspecialiste

Na 16 jaar mijn eigen praktijken in Harderwijk en Hierden te hebben gehad heb ik in 2013 de stap gezet om in Amsterdam het concept van Beauty Unlimited Amsterdam op te zetten. Ik ben gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen zoals microdermabrasie, mesotherapie, microneedling, bindweefselmassage, photon/softlaser, acnebehandeling, fruitzuren en voedingssupplementen voor de huid. Ook kunt u bij mij terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling en een volledige huidanalyse of huidadvies.

Kim Kloek (35 jaar) – Huid- en schoonheidsspecialiste

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Welness Academie, hét opleidingsinstituut voor de welness- en beauty industrie. Na jarenlang gewerkt te hebben in de hospitality, weet ik als geen ander wat dat stapje extra voor een klant betekent. U bent bij mij dan ook aan het juiste adres voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling met de nadruk op huidverbetering of huidverjonging. Na het volgen van een interne opleiding bij Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam ben ik sinds 2015 aan het werk als schoonheidsspecialiste in deze mooie en fijne Beautysalon in Amsterdam Zuid.

schoonheidsspecialiste-Kim

Schoonheidsspecialist-Talitha

Talitha (25 jaar) – Huid- en schoonheidsspecialiste

Mijn doel is om elke klant van Beauty Unlimited Amsterdam de best mogelijke ervaring en resultaat te geven die ze zich kunnen wensen. Na bijna 2 jaar te hebben gewerkt als Beautician bij Rob Peetom Hair & Beauty heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar Beauty Unlimited Amsterdam. Ik ben een echte beauty specialist en krijg er voldoening van als ik klanten met een betere, jongere en mooiere huid naar huis kan laat gaan. Naast mijn expertise in huidverjonging ben ik gespecialiseerd in diverse acne behandelingen, visagie en het modelleren van wenkbrauwen.