Clatuu Alpha behandeling en vet weg!

Met Clatuu Alpha verwijderen wij vet d.m.v. koud op een snelle, veilige en effectieve manier zonder schade aan de huid en andere weefsels te veroorzaken. De Clatuu Alpha behandeling is de nieuwste behandelmethode en  bewezen effectiever dan elk ander apparaat. 

 1. De vacuüm applicators pakken het vet 360 graden rondom. 
 2. Clatuu Alpha behandeling duurt slechts 50 minuten  voor 2 plaatsingen en wij kunnen op maximaal 6 plekken uw vet bevriezen op 1 dag. 
Vet bevriezen met de Clatuu Alpha behandeling in Amsterdam! De beste manier om snel en veilig van vet af te komen zonder operatie.

Sinds 2015 verwijderen wij vet en hebben wij meer dan 1000 behandelingen met succes uitgevoerd.

Clatuu Alpha VoordelenBeschrijving
Aanbieding: Clatuu Alpha behandeling Nu 2 plaatsingen van 400,- voor 350,-. Sneller, effetiever en goedkoper dan CoolSculpting!
VeiligheidClatuu Alpha is goedgekeurd door de FDA en voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het apparaat heeft een ingebouwde functie om de temperatuur te controleren en te voorkomen dat de huid beschadigd raakt door overmatige koeling.
Snelle BehandeltijdClatuu Alpha is niet-invasief en vereist geen hersteltijd. Na de behandeling kun je snel doorgaan met je dagelijkse bezigheden of direct weer aan het werk, zelfs tijdens je lunchpauze.
EffectiviteitUit onderzoek blijkt dat Clatuu Alpha zeer effectief is voor vetbevriezing. 85% van de patiënten vertoonde merkbare vetvermindering na slechts één behandeling.
Verschillende ApplicatorsClatuu Alpha biedt diverse vormen en maten applicators, geschikt voor verschillende lichaamstypen en vetdiktes. Hierdoor kan de behandeling worden afgestemd op jouw specifieke doelen en lichaam.
KoelsnelheidDankzij de 360 graden applicator van Clatuu Alpha kan het lichaam rondom effectief worden gekoeld, resulterend in 25% minder vet dan bij CoolSculpting. Bovendien bevriest het vet 30% sneller, waardoor de behandeling sneller verloopt.
KostenbesparingMet dubbele applicators kan Clatuu Alpha meerdere gebieden tegelijk behandelen, waardoor het effect van twee behandelingen in één keer wordt bereikt. Dit bespaart tijd en geld.
Behandeling van Meerdere ZonesIn vergelijking met CoolSculpting biedt Clatuu Alpha behandeling voor meer specifieke zones, zoals de achterkant van de benen, dijen, bh-lijn, bovenarmen en zelfs het gezicht en de onderkin.
Doorwerken Tijdens BehandelingTijdens de behandeling kun je gewoon doorwerken, bellen of je social media bijwerken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren.
Direct Hervatten van Dagelijkse WerkzaamhedenNa de behandeling kun je direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

Clatuu Alpha ervaringen en resultaten

Clatuu Alpha behandelgebieden

In principe is met de verschillende applicators elk lichaamsdeel te behandelen

 • Buikvet en lovehandles bevriezen (1 of 2 plaatsingen)
 • Banana rolls, bilvet verwijderen ( 2 plaatsingen)
 • Achterkant van de benen (2 plaatsingen) 
 • Binnen- en buitenkant van de dijen (2 plaatsingen)
 • Zadeltassen (2 plaatsingen)
 • Bh-lijn of rugvet (2 plaatsingen)
 • arm vet (2 plaatsingen)
 • Onderkin (1 plaatsing)

Clatuu Alpha applicators voor al uw zones

Clatuu Alpha
Voor elke zone een passende applicator

Wij starten altijd eerst met de intake

Tijdens de uitgebreide intake bespreken wij uw wensen, maken wij foto’s van de te behandelen gebieden, krijgt u uitleg over de Clatuu Alpha behandeling en maken wij een behandelplan alvorens wij met de behandeling starten. Waarna voorgoed uw vet weg is.

Wij zijn sinds 2015 in Amsterdam gespecialiseerd in Cryolipolyse en hebben meer dan 1000 behandelingen met succes uitgevoerd.

De Clatuu Alpha behandeling

Clatuu Alpha maakt gebruik van 360-graden applicators die cellen sneller, gelijkmatiger en rondom kunnen koelen en bevriezen, waardoor de effectiviteit van vet bevriezen met 18% toeneemt. Elke koelapplicator is ontworpen om een aanzienlijk deel van de onderhuidse vetlaag te bevriezen en past zich aan de dikte van de vetlaag aan.

Het koelproces leidt tot het afsterven van de vetcellen, die vervolgens gedurende 6-12 weken op natuurlijke wijze uit het lichaam worden vrijgemaakt. Na de Cryolipolyse behandeling is het vet weg. Gemiddeld wordt het gebied na één sessie 2,5 centimeter kleiner. U ziet een permanente vermindering van 20-30% van het hardnekkige vet. De meeste van onze klanten laten de gebieden 2 tot 3x behandelen voor het allerbeste blijvende resultaat.

De behandeling is relatief comfortabel en pijnloos. Als het koelproces begint, kunt u een licht prikkend gevoel krijgen, dat binnen de eerste tien minuten wegtrekt. Behandelingen duren meestal 50 minuten tot 60 minuten, afhankelijk van de grootte en dikte van het te behandelen gebied. Na de behandeling krijgt u een zachte massage om de vetcellen te helpen afbreken.

Hoewel Clatuu Alpha effectief onderhuids vet vermindert, kunnen levensstijl en andere factoren ook een belangrijke rol spelen om optimale resultaten te behalen. Iemand die een slecht dieet blijft volgen en een zittende levensstijl behoudt kan minder vetvermindering verwachten. Daarom is het van cruciaal belang dat om een gezonde levensstijl te onderhouden na de behandeling zodat je er op je best uit ziet en voelt.

Clatuu Alpha in Amsterdam Zuid om vet te bevriezen

Vet bevriezen geeft al na 1 behandeling een mooi resultaat

Een losse vet bevries behandeling met Clatuu Alpha kost 350,- voor 2 plaatsingen (zones). Wil je 1 plaatsing dan zijn de kosten 200,-. Afhankelijk van de hoeveelheid vet adviseren wij 1 tot 3 behandelingen voor het mooiste resultaat. Na 1 behandeling zie je al een duidelijke afname in vet. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of zelfs een 3e sessie om al het vet te verwijderen. 

Hoe werkt Clatuu Alpha?

 • Clatuu Alpha werkt met een vacuüm applicator die als enige in zijn soort 360 graden rondom bevriest.
 • Slechts 50 minuten behandeltijd voor 2 zones
 • Direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken
 • De meeste mensen ervaring de behandeling als “zeer goed te doen” en werken tijdens de behandeling op hun telefoon of kijken een serie
 • in 90% van de gevallen is er geen zichtbare downtime

Vet bevriezen korting 

 • Tijdelijke actie 2 plaatsingen van 400,- voor 350,-

Prijzen Clatuu Alpha

Prijzen Clatuu vanaf € 200,- voor 1 plaatsing en 350,- voor 2 plaatsingen. Tot maximaal 6 gebieden kun je bij ons achter elkaar laten behandelen. We behandelen 2 gebieden per sessie, 1 sessie duurt 50 minuten. Vraag naar onze korting als je meerdere zones wilt behandelen. Tot maar liefst 6 gebieden zijn er te behandelen op 1 dag.

vet bevriezen

 

Nazorg Clatuu Alpha

Voor het beste resultaat en kans op bijwerkingen te minimaliseren verwijzen wij naar de nazorg van Clatuu Alpha

Clatuu Alpha veilig, snel en effectief. Maak een afspraak!

Wij kunnen elk zichtbare vetrol behandelen met Clatuu Alpha. Maak een afspraak om uw vetrol te bevriezen bij onze kliniek in Amsterdam zuid! Wij zijn gevestigd in de rivierenbuurt op de rand van de Pijp, met altijd voldoende parkeer gelegenheid voor deur!

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!