Clatuu Alpha

Clatuu Alpha is een niet chirurgische behandeling die vet op het lichaam verwijdert zonder schade aan de huid en andere weefsels te veroorzaken. De behandeling met Clatuu Alpha is de nieuwste Cryolipolyse behandelmethode en effectiever dan CoolSculpting of Cryo21. Met onze Cryolipolyse behandeling van Clatuu Alphac pakken wij  2 zones tegelijkertijd aan voor de prijs van 1 zone. 

Wat maakt Clatuu Alpha bijzonder

 1. De vacuüm applicator pakt het vet 360 rondom. Dit zorgt ervoor dat we sneller en effectiever uw vet verwijderen dan welke ander apparaat dan ook.
 2. Met Clatuu Alpha bent u in slechts 50 minuten klaar met de behandeling van 2 zones en kunnen wij op maximaal 6 zones uw vet bevriezen op dezelfde dag. 

Na de uitgebreide intake waar uw wensen worden besproken en uitleg krijgt over de Clatuu Alpha behandeling, starten wij met de behandeling waarna u voorgoed uw vet kwijt bent.

Wij zijn sinds 2015 in Amsterdam gespecialiseerd in Cryolipolyse en hebben meer dan 1000 behandelingen met succes uitgevoerd.

Clatuu Alpha voordelen

 • Nu 2 zones voor de prijs van 1 zone
  Maak nu een afspraak voor een cryolipolyse behandeling en laat 2 zones tegelijkertijd behandelen voor de prijs van 1 zone

 • Snelle behandeltijd
  Clatuu Alpha niet-invasief en is er geen downtime. Je kunt na de Cryolipolyse behandeling  snel weer verder met uw dagelijkse leven of meteen weer aan het werk als u dit tijdens uw lunchpauze hebt gedaan.

 • Verschillende applicators
  De applicators van Clatuu Alpha zijn er in verschillende vormen en maten, zodat ze geschikt zijn voor verschillende lichaamstypen, vetdiktes en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen wij het Cryolipolyse behandeling afstemmen op uw lichaam en specifieke doelstellingen. Dit is een behoorlijk groot voordeel, aangezien elk lichaam anders is.

 • Koelsnelheid
  De revolutionaire 360-graden koel applicators van Clatuu Alpha gaan sneller aan het werk en kunnen de vetcellen in het gebied effectiever koelen, waardoor het lichaam 25% minder vet overhoudt dan bij CoolSculpting. Clatuu Alpha heeft een hogere koelsnelheid, waardoor vetcellen 30% sneller worden bevroren dan met andere apparaten. U bent dus minder tijd kwijt aan  de Cryolipolyse behandeling en hebt meer tijd voor andere dingen die u wilt doen.

 • Kosten
  Clatuu Alpha maakt gebruik van dubbele applicators die meer dan één gebied tegelijk kunnen behandelen (bijvoorbeeld beide love handles tegelijk), waardoor het effect van twee behandelingen wordt bereikt in de tijd die nodig is om er één uit te voeren. Dit bespaart u tijd en geld.

 • Meerdere behandelgebieden
  In vergelijking met CoolSculpting biedt Clatuu Alpha meer behandelgebieden met speciale applicators die specifieke gebieden behandelen en uw vetrol bevriezen, zoals de achterkant van de benen, de binnen- en buitenkant van de dijen, de bh-lijn, de bovenarmen, enzovoort. Clatuu Alpha biedt ook applicators die klein genoeg zijn om de contouren van het gezicht te bewerken en moeilijke gebieden aan te pakken, zoals onder de kin.

Clatuu Alpha vergelijk met CoolSculpting

Waar CoolSculpting de uitvinder is van cryolipoyse heeft  Clatuu Alpha deze doorontwikkeld tot een apparaat die beter is geworden dan die van CoolSculpting

 • Clatuu Alpha is beter betaalbaar dan CoolSculpting
 • Tot 25% minder vet over in vergelijking met CoolsCulpting
 • Clatuu Alpha koelt het gebied 30% sneller dan CoolSculpting waardoor de behandeltijd korter is
 • Clatuu Alpha kan tot 2 zones tegelijk behandelen waar CoolSculpting er maar 1 kan behandelen
 • Clatuu Alpha Koelt 360 (3d) graden rondom, waar Coolsculpting alleen 2d kan koelen

Kortom Clatuu Alpa biedt betere resultaten, tegen een betere prijs en in minder tijd!

 

De Clatuu Alpha behandeling

Clatuu Alpha maakt gebruik van 360-graden applicators die cellen sneller, gelijkmatiger en rondom kunnen koelen en bevriezen, waardoor de effectiviteit van vet bevriezen met 18% toeneemt. Elke koelapplicator is ontworpen om een aanzienlijk deel van de onderhuidse vetlaag te bevriezen en past zich aan de dikte van de vetlaag aan.

Het koelproces leidt tot het afsterven van de vetcellen, die vervolgens gedurende 6-12 weken op natuurlijke wijze uit het lichaam worden vrijgemaakt. Na de Cryolipolyse behandeling is het vet weg. Gemiddeld wordt het gebied na één sessie 2,5 centimeter kleiner. U ziet een permanente vermindering van 20-30% van het hardnekkige vet.

De behandeling is relatief comfortabel en pijnloos. Als het koelproces begint, kunt u een licht prikkend gevoel krijgen, dat binnen de eerste tien minuten wegtrekt. Behandelingen duren meestal 50 minuten tot 60 minuten, afhankelijk van de grootte en dikte van het te behandelen gebied. Na de behandeling krijgt u een zachte massage om de vetcellen te helpen afbreken.

Clatuu Alpha de behandeling in Amsterdam Zuid om vet te bevriezen

Clatuu Alpha behandel gebieden

In principe is met de verschillende applicators elk lichaamsdeel te behandelen

 • Buikvet en lovehandles bevriezen (1 of 2 zones)
 • Banana rolls, bilvet verwijderen ( 2 zones)
 • Achterkant van de benen (2 zones) 
 • Binnen- en buitenkant van de dijen (2 zones)
 • Zadeltassen (2 zones)
 • Bh-lijn of rugvet (2 zones)
 • arm vet (2 zones)
 • Onderkin (1 zone)

Prijzen Clatuu Alpha

Prijzen Clatuu Alpha vanaf € 500,- voor 1 of 2 zones.
Tot maximaal 6 zones kun je bij ons achter elkaar laten behandelen. We behandelen 2 zones per sessie, 1 sessie met Clatuu Alpha duurt 50 minuten. 

 

Nazorg Clatuu Alpha

Voor het beste resultaat en kans op bijwerkingen te minimaliseren verwijzen wij naar de nazorg van Clatuu Alpha

Clatuu Alpha is veilig, snel en effectief. Maak een afspraak!

Wij kunnen elk zichtbare vetrol behandelen met Clatuu Alpha. Maak een afspraak om uw vetrol te bevriezen bij onze kliniek in Amsterdam zuid! Wij zijn gevestigd in de rivierenbuurt op de rand van de Pijp, met altijd voldoende parkeer gelegenheid voor deur!

Clatuu Alpha applicators voor al uw zones

Clatuu Alpha
Voor elke zone een passende applicator
clatuu alpha

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!