Clatuu Alpha behandeling en vet weg!

Met Clatuu Alpha verwijderen wij vet d.m.v. koud op een snelle, veilige en effectieve manier zonder schade aan de huid en andere weefsels te veroorzaken. De Clatuu Alpha behandeling is de nieuwste behandelmethode en  bewezen effectiever dan elk ander apparaat. 

 1. De vacuüm applicators pakken het vet 360 graden rondom. 
 2. Clatuu Alpha behandeling duurt slechts 50 minuten  voor 2 plaatsingen en wij kunnen op maximaal 6 plekken uw vet bevriezen op 1 dag. 
Vet bevriezen met Clatuu Alpha, de beste manier om snel van vet af te komen

Clatuu Alpha behandeling

 1. Nu 2 plaatsingen van 400,- voor 350,
  Maak nu een afspraak voor een Clatuu Alpha behandeling en laat 2 gebieden tegelijkertijd behandelen. Wilt u 1 lichaamsdeel behandelen dan is de prijs 200,-
 2. Veiligheid
  Clatuu Alpha is een FDA-goedgekeurd apparaat, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde veiligheidsfunctie die de temperatuur in de gaten houdt om te voorkomen dat de huid wordt beschadigd door overmatige koeling.
 3. Snelle behandeltijd
  Clatuu Alpha niet-invasief en is er geen downtime. Je kunt na de behandeling snel weer verder met uw dagelijkse leven of meteen weer aan het werk als u dit tijdens uw lunchpauze hebt gedaan.
 4. Effectiviteit
  Uit onderzoek blijkt dat Clatuu Alpha een van de meest effectieve apparaten is voor vetbevriezing. In een klinische studie van 40 patiënten bereikte 85% van de patiënten een merkbare vermindering van vet op de behandelde gebieden na 1 behandeling
 5. Verschillende applicators
  De applicators van Clatuu Alpha zijn er in verschillende vormen en maten, zodat ze geschikt zijn voor verschillende lichaamstypen, vetdiktes en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen wij de behandeling afstemmen op uw lichaam en specifieke doelstellingen. Dit is een behoorlijk groot voordeel, aangezien elk lichaam anders is.
 6. Koelsnelheid
  Clatuu Alpha is het meest effectief in vetcellen koelen door de 360 graden applicator, waardoor het lichaam rondom 25% minder vet overhoudt dan bij CoolSculpting. Daarnaast heeft het een veel  hogere koelsnelheid, waardoor vetcellen 30% sneller worden bevroren dan met andere apparaten. U bent dus minder tijd kwijt aan de behandeling en hebt meer tijd voor andere dingen die u wilt doen.
 7. Kosten
  Clatuu Alpha maakt gebruik van dubbele applicators die meer dan één gebied tegelijk kunnen behandelen (bijvoorbeeld beide love handles tegelijk), waardoor het effect van twee behandelingen wordt bereikt in de tijd die nodig is om er één uit te voeren. Dit bespaart u tijd en geld.
 8. Meerdere probleemzones aanpakken
  In vergelijking met CoolSculpting biedt Clatuu Alpha meer behandelgebieden met speciale applicators die specifieke gebieden behandelen en uw vetrol bevriezen, zoals de achterkant van de benen, de binnen- en buitenkant van de dijen, de bh-lijn, de bovenarmen, enzovoort. Er zijn zelfs applicators die klein genoeg zijn om de contouren van het gezicht te bewerken en moeilijke gebieden aan te pakken, zoals de onderkin.
 9. Doorwerken tijdens de behandeling
  Tijdens de behandeling kunt u gewoon blijven doorwerken, bellen, een filmpje kijken of uw social media accounts bijwerken. Op deze manier gaat er geen tijd verloren en staat u weer buiten voordat je het in de gaten hebt.
 10. Werkzaamheden oppakken na de behandeling
  Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken

Clatuu Alpha resultaat 1 behandeling

Clatuu Alpha resultaat
Clatuu Alpha resultaat na 1 behandeling! Over 10 weken volgt de volgende behandeling

Clatuu Alpha behandel gebieden

In principe is met de verschillende applicators elk lichaamsdeel te behandelen

 • Buikvet en lovehandles bevriezen (1 of 2 plaatsingen)
 • Banana rolls, bilvet verwijderen ( 2 plaatsingen)
 • Achterkant van de benen (2 plaatsingen) 
 • Binnen- en buitenkant van de dijen (2 plaatsingen)
 • Zadeltassen (2 plaatsingen)
 • Bh-lijn of rugvet (2 plaatsingen)
 • arm vet (2 plaatsingen)
 • Onderkin (1 plaatsing)

Clatuu Alpha applicators voor al uw zones

Clatuu Alpha
Voor elke zone een passende applicator

Wij starten altijd eerst met de intake

Tijdens de uitgebreide intake bespreken wij uw wensen, maken wij foto’s van de te behandelen gebieden, krijgt u uitleg over de Clatuu Alpha behandeling en maken wij een behandelplan alvorens wij met de behandeling starten. Waarna voorgoed uw vet weg is.

Wij zijn sinds 2015 in Amsterdam gespecialiseerd in Cryolipolyse en hebben meer dan 1000 behandelingen met succes uitgevoerd.

De Clatuu Alpha behandeling

Clatuu Alpha maakt gebruik van 360-graden applicators die cellen sneller, gelijkmatiger en rondom kunnen koelen en bevriezen, waardoor de effectiviteit van vet bevriezen met 18% toeneemt. Elke koelapplicator is ontworpen om een aanzienlijk deel van de onderhuidse vetlaag te bevriezen en past zich aan de dikte van de vetlaag aan.

Het koelproces leidt tot het afsterven van de vetcellen, die vervolgens gedurende 6-12 weken op natuurlijke wijze uit het lichaam worden vrijgemaakt. Na de Cryolipolyse behandeling is het vet weg. Gemiddeld wordt het gebied na één sessie 2,5 centimeter kleiner. U ziet een permanente vermindering van 20-30% van het hardnekkige vet. De meeste van onze klanten laten de gebieden 2 tot 3x behandelen voor het allerbeste blijvende resultaat.

De behandeling is relatief comfortabel en pijnloos. Als het koelproces begint, kunt u een licht prikkend gevoel krijgen, dat binnen de eerste tien minuten wegtrekt. Behandelingen duren meestal 50 minuten tot 60 minuten, afhankelijk van de grootte en dikte van het te behandelen gebied. Na de behandeling krijgt u een zachte massage om de vetcellen te helpen afbreken.

Hoewel Clatuu Alpha effectief onderhuids vet vermindert, kunnen levensstijl en andere factoren ook een belangrijke rol spelen om optimale resultaten te behalen. Iemand die een slecht dieet blijft volgen en een zittende levensstijl behoudt kan minder vetvermindering verwachten. Daarom is het van cruciaal belang dat om een gezonde levensstijl te onderhouden na de behandeling zodat je er op je best uit ziet en voelt.

Clatuu Alpha in Amsterdam Zuid om vet te bevriezen

Vet bevriezen geeft al na 1 behandeling een mooi resultaat

Een losse vet bevries behandeling met Clatuu Alpha kost 350,- voor 2 plaatsingen (zones). Wil je 1 plaatsing dan zijn de kosten 200,-. Afhankelijk van de hoeveelheid vet adviseren wij 1 tot 3 behandelingen voor het mooiste resultaat. Na 1 behandeling zie je al een duidelijke afname in vet. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of zelfs een 3e sessie om al het vet te verwijderen. 

Hoe werkt Clatuu Alpha?

 • Clatuu Alpha werkt met een vacuüm applicator die als enige in zijn soort 360 graden rondom bevriest.
 • Slechts 50 minuten behandeltijd voor 2 zones
 • Direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken
 • De meeste mensen ervaring de behandeling als “zeer goed te doen” en werken tijdens de behandeling op hun telefoon of kijken een serie
 • in 90% van de gevallen is er geen zichtbare downtime

Vet bevriezen korting 

 • Zomer actie 2 gebieden van 400,- voor 350,-

Prijzen Clatuu Alpha

Prijzen Clatuu vanaf € 250,- voor 1 plaatsing
Tot maximaal 6 gebieden kun je bij ons achter elkaar laten behandelen. We behandelen 2 gebieden per sessie, 1 sessie duurt 50 minuten. Vraag naar onze korting als je meerdere zones wilt behandelen. Tot maar liefst 6 gebieden zijn er te behandelen op 1 dag.

Nazorg Clatuu Alpha

Voor het beste resultaat en kans op bijwerkingen te minimaliseren verwijzen wij naar de nazorg van Clatuu Alpha

Clatuu Alpha veilig, snel en effectief. Maak een afspraak!

Wij kunnen elk zichtbare vetrol behandelen met Clatuu Alpha. Maak een afspraak om uw vetrol te bevriezen bij onze kliniek in Amsterdam zuid! Wij zijn gevestigd in de rivierenbuurt op de rand van de Pijp, met altijd voldoende parkeer gelegenheid voor deur!

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!