Cryolipolyse Amsterdam

Cryolipolyse is in Amsterdam de meest populaire en effectieve methode om plaatselijk vet te verwijderen. Cryolipolyse wordt ook wel vet bevriezen genoemd en is de beste methode om van overtollig vet af te komen. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet op het te behandelen gebied bevroren, waardoor de vetcel afsterft en op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. De vetcel is weg en kan zich hierdoor ook niet meer opnieuw vullen met vet.

Maak een afspraak voor een intake of boek direct je behandeling in samen met de intake.  Met onze cryolipolyse behandeling kun je tot maximaal 6 gebieden op 1 dag laten behandelen

Tijdelijke lente actie 2 plaatsingen van 400,- voor 350,- (1 plaatsing 200,-)

Cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha in Amsterdam de nummer 1

Ontdek nu de ongekende kracht van cryolipolyse met Clatuu Alpha voor het bevriezen van vet!

 • De cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha is in Amsterdam de nummer 1 behandeling om definitief van je vetrandjes af te komen
 • Onze revolutionaire 360-graden applicators koelen en bevriezen de cellen sneller, gelijkmatiger en rondom. Wij bieden de enige cryolipolyse behandeling in Nederland die 360 graden rondom bevriest, voor de aller beste resultaten!
 •  Dit leidt tot maar liefst 18% meer effectiviteit dan elke andere cryolipolyse methoden.
 • De vetcellen sterven af door de koud en worden binnen 6-12 door het lichaam afgevoerd
 • Na één sessie ziet u gemiddeld een vermindering tot 2,5 centimeter in het behandelde gebied en een reductie van 20 a 30% van het hardnekkige vet.
 • Onze behandeling is bovendien comfortabel en pijnloos. U kunt hoogstens een licht prikkend gevoel ervaren, dat binnen de eerste tien minuten wegtrekt.
 • Behandelingen duren gemiddeld 50 minuten
 • Na de behandeling masseren wij de huid die de afvoer van de vetcellen helpt versnellen. 
 • Na de behandeling kan je direct je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken
 • Na 8 weken volgt er een vervolg afspraak om de resultaten middels foto’s te bekijken

Cyolipolyse voordelen

 1. Vermindering van plaatselijk vet!

 2. Vetcellen op de behandelde gebieden worden definitief verwijderd, zodat je blijvend resultaat zult zien.

 3. Er is geen operatie nodig, waardoor het risico op complicaties en hersteltijd aanzienlijk wordt verminderd.

 4. Versnelling van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines van een te groot calorieverbruik.

 5. Versteviging en versterking van de spieren, waardoor je er strakker en gezonder uitziet.

 6. Her-modellering en afslanking van het lichaam, zodat je je weer zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen in je eigen huid.

 7. Cryolipolyse is wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld aan de Harvard University, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de procedure veilig en effectief is.

 8. Na de behandeling kun je alles gewoon weer doen zonder enige beperking.

 9. Er zijn geen bijwerkingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over negatieve reacties of nadelige gevolgen.

 10. Slechts 1 tot 3 behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken, wat betekent dat het een snelle en handige oplossing is voor mensen met een druk leven.

Cryolipolyse verwijdert vetcellen definitief

Cryolipolyse is simpelweg het bevriezen van vetcellen, waardoor deze blijvend weg zijn. Vet is veel gevoeliger voor kou dan elke ander lichaamsweefsel. Vetcellen kristalliseren bij een temperatuur onder de 9ºC en dit proces wordt dus cryolipolyse genoemd. Het kristalliseren van de vetcellen leidt tot apoptose, wat betekent dat de cellen, in dit geval de vetcellen afsterven. Vervolgens worden de vetcellen via de darmen, lever en urine op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Crylipolyse-techniek ontwikkeld aan Harvard

De cryolipolyse-techniek is ontwikkeld op de Harvard Universiteit en is gebaseerd op het afbreken van vetcellen door kou op een natuurlijke en onschadelijke manier. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Cryolipolyse geen schade toebrengt aan omliggend weefsel of organen en veilig is wanneer het goed wordt uitgevoerd. Daarom heeft vet bevriezen veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen die vet verwijderen zoals liposuctie.

Geschikt voor hardnekkig vet

Mensen hebben verschillende lagen lichaamsvet. De hardnekkige vetlaag die net onder de huid zit en niet of nauwelijks doorbloed wordt, kan moeilijk worden aangepakt . Zelfs vaak niet door mensen die voldoende bewegen. Hierdoor hebben ook mensen die gezond bezig zijn, vaak moeite om van hun buikvet of lovehandles af te komen. Vetcellen bevriezen is daarom een uitkomst voor mensen die deze hardnekkige vetlaag willen aanpakken.

Cryolipolyse intake

Bij de cryolipolyse behandeling wordt vooraf een uitgebreide intake gedaan waarbij de omtrek van het te behandelen gebied wordt gemeten en het vet wordt afgetekend en foto’s worden gemaakt van het gebied. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en het type vet en het gewenste resultaat. Ook bespreken wij met u de nazorg zodat we samen voor het allermooiste resultaat kunnen gaan. 

U kunt desgewenst ook direct na de intake de cryolipolyse behandeling laten uitvoeren. Boek dan naast de intake ook de behandeling in de online agenda. Omdat wij dan veel tijd moeten afblokken vragen wij altijd bij het online boeken een aanbetaling. Mocht je om wat voor reden de behandeling, na de intake, toch niet willen laten uitvoeren, krijgt u de aanbetaling uiteraard terug.

Cryolipolyse-behandeling

Wij werken met het meest effectieve crylolipolyse-apparaat, de Clatuu Alpha. Tijdens de behandeling worden de applicators geplaatst op het gebied, die gedurende 50 minuten hun werk doen op de vetcellen. Dit kan in het begin strak en koud aanvoelen, maar na ongeveer 10 minuten wordt de huid verdoofd door de kou. Gedurende de behandeling kan je bijvoorbeeld een serie kijken,  werkzaamheden op de telefoon doen of gewoon lekker op je mobiel zitten

Eind resultaat na 8 tot 12 weken zichtbaar

Na het verwijderen van de applicators wordt het gebied gemasseerd en wordt nazorg gegeven. Het verschil in omvang van het vet wordt na ongeveer 6 weken zichtbaar en na 8 weken worden er foto’s gemaakt om het resultaat te beoordelen. Het definitieve resultaat wordt na maximaal 12 weken bereikt. De cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha is vrijwel pijnloos en heeft weinig tot geen bijwerkingen. Het behandelde gebied kan nog wel een paar weken gevoelig zijn en licht beurs aanvoelen. De behandeling kan eenmaal in de 10 a 12 weken worden toegepast op dezelfde zone. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om de gekristalliseerde vetcellen af te breken en af te voeren. 

Tot maar liefst 6 plaatsingen op 1 dag

Je hele lichaam aanpakken in 150 minuten! Ja dat kan!

Het is mogelijk om twee applicator tegelijk te plaatsen in een sessie van 50 minuten, en in totaal kunnen er maximaal 6 applicators geplaatst worden. Dit betekent dat de totale behandeltijd 150 minuten kan bedragen. Een bijkomend voordeel van cryolipolyse is dat de behandelde vetcellen blijvend worden verwijderd, waardoor het resultaat blijvend is op maar liefst 6 plekken!

Onze Cryolipolyse resultaten in Amsterdam

cryolipolyse Amsterdam
Buikvet aanpakken met cryolipolyse

Grootste keuze uit de te behandelen gebieden

Cryolipolyse is effectief bij het verminderen van zacht vet op verschillende lichaamsdelen. Over het algemeen zijn de volgende zones zeer goed te behandelen:

 • Bovenarmen en kippenarmen
 • Benen, heupen en zadeltassen
 • Billen. banana rolls
 • Buik, taille, lovehandles en zwembandjes
 • Rug
 • Mannenborst
 • Onderkin

De buik is een veelvoorkomende zone om te behandelen, omdat dit vaak de lastigste plek is om vet te verliezen door middel van sporten en een gezond dieet. Echter, onze ervaring leert dat op zacht vet het beste resultaat te behalen is, ongeacht de zone die behandeld wordt. 

Cryolipolyse tips voor de beste resultaten

Hier zijn onze zes tips voor de beste resultaten:

 1. Drink voldoende water. Water helpt om het vet sneller af te voeren.
 2. Ondersteun je lichaam met de juiste producten, waarvan het belang hierboven in het artikel is uitgelegd.
 3. Masseer de huid dagelijks na de behandeling. Dit versnelt de afvoer van de kapotgemaakte vetcellen.
 4. Beweeg regelmatig om gewichtstoename te voorkomen. Dit draagt bij aan het sneller afvoeren van de vetcellen, zowel tijdens als na de behandeling.
 5. Eet gezond en niet te veel! Cryolipolyse breekt vetcellen af, maar je lichaam heeft genoeg andere lege vetcellen die zich wel weer kunnen vullen.
 6. Vermijd zoveel mogelijk het drinken van alcohol de eerste weken na de behandeling. Uw lichaam is anders eerst bezig uw alcohol te verwerken en af te voeren voordat het de kapotte vetcellen afvoert.
 7. Houd er rekening mee dat cryolipolyse niet bedoeld is om af te vallen, maar om plaatselijk vet te verwijderen. Bij ons krijg je naast de behandeling ook advies in een gezonde levensstijl. De meeste mensen die bij ons een behandeling ondergaan, worden hierdoor meer bewust van het effect van beweging, voeding en alcohol gebruik.

Vetcellen worden natuurlijk afgevoerd

Cryolipolyse werkt door middel van gecontroleerde koeling die de temperatuur van de vetcellen in het behandelde gebied verlaagt. Wanneer de temperatuur van de vetcellen daalt, ondergaan ze een proces genaamd kristallisatie, waarbij ze in feite bevriezen. Dit activeert vervolgens het natuurlijke proces van apoptose, waarbij de vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Beweging en veel water drinken zijn essentieel in de proces.

De wetenschap achter Cryolipolyse

De wetenschap is gebaseerd op een proces genaamd “selectieve cryolipolyse”. Dit proces houdt in dat alleen de vetcellen worden beïnvloed door de koeling, terwijl de omliggende weefsels en structuren onaangetast blijven. Dit komt omdat vetcellen gevoeliger zijn voor koude temperaturen dan andere cellen in het lichaam. Dit betekent dat de Cryolipolyse-behandeling de vetcellen in het behandelde gebied kan afbreken zonder schade toe te brengen aan de omliggende huid en weefsels.

Cryolipolyse geschikt voor mannen en vrouwen

Cryolipolyse is geschikt voor mannen en vrouwen die gezond zijn en een gezond gewicht hebben, maar hardnekkige vetophopingen hebben op bepaalde gebieden van het lichaam. Het is belangrijk op te merken dat deze behandeling geen oplossing is voor obesitas of overgewicht. Het is bedoeld voor mensen die al een redelijk gezonde levensstijl hebben en bij voorkeur regelmatig sporten en over het algemeen een gezond dieet volgen maar ondanks hun inspanningen moeilijk van plaatselijk vet afkomen.

Geen downtime

Als u last heeft van vetophopingen die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging, is Cryolipolyse een uitstekende oplossing om uw lichaamsvorm te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Het is een veilige en effectieve behandeling die klinisch is bewezen en geen downtime vereist. Door een afspraak te maken, kunt u genieten van de voordelen van deze innovatieve technologie en uw lichaamsvorm en zelfvertrouwen verbeteren

Cryolipolyse is een veilige manier om van vet af te komen

Er zijn vele wetenschappelijke studies die hebben aangetoond dat cryolipolyse veilig is. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Lasers in Surgery and Medicine in 2009 toonde aan dat cryolipolyse geen schade veroorzaakte aan de huid, zenuwen of andere weefsels in het behandelde gebied. Bovendien zijn er weinig bijwerkingen gemeld na cryolipolyse-behandelingen. De huid kan in sommige gevallen tijdelijke roodheid, blauwe plekken of gevoeligheid van de huid vertonen die meestal vanzelf verdwijnen.

Cryolipolyse vraag en antwoorden

Cryolipolyse is een procedure waarbij vetcellen worden bevroren en vernietigd. Het werkt door middel van gecontroleerde koeling, waarbij de temperatuur van de huid wordt verlaagd om de onderliggende vetcellen te bevriezen. Deze bevroren vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

In vergelijking met andere methoden voor vetvermindering, zoals liposuctie, is cryolipolyse niet-invasief en vereist het geen operatie of hersteltijd. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om van ongewenst vet af te komen.

Cryolipolyse werkt door middel van een proces genaamd apoptose, waarbij de bevroren vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Tijdens de behandeling wordt een speciaal apparaat op het te behandelen gebied geplaatst, dat gecontroleerde koeling levert. Deze koeling zorgt ervoor dat de vetcellen bevriezen, terwijl de omliggende weefsels en huid onaangetast blijven.

Na de behandeling begint het lichaam met het afbreken van de bevroren vetcellen. Dit proces kan enkele weken tot maanden duren, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het behandelde gebied geleidelijk aan slanker worden, met een verbeterde lichaamscontour als resultaat.

Cryolipolyse kan worden toegepast op verschillende gebieden van het lichaam waar hardnekkig vet zich ophoopt. Enkele veelvoorkomende behandelgebieden zijn de buik, love handles, dijen, armen, kin en rug. Het is belangrijk op te merken dat cryolipolyse een gerichte behandeling is en dat het niet bedoeld is voor algehele gewichtsvermindering.

Cryolipolyse heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden voor vetvermindering. Ten eerste is het een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er geen operatie of hersteltijd nodig is. Dit maakt het een veilige en handige optie voor mensen die geen chirurgische ingreep willen ondergaan.

Daarnaast kan cryolipolyse leiden tot verbeteringen in de lichaamscontour en zelfvertrouwen. Door hardnekkig vet te verminderen, kunnen mensen zich beter voelen over hun uiterlijk en meer zelfvertrouwen krijgen.

Cryolipolyse is geschikt voor vrouwen en mannen die last hebben van lokale vetophopingen. Dit kan vet zijn  op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, rug, bh-knobbels,  dijen en flanken of andere vetzones. Het is belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt, maar het is geen vervanging voor gewichtsverlies. Deze behandeling verwijderd plaatselijk hardnekkig vet, wanneer een dieet of lichaamsoefeningen niet tot het gewenste resultaat leiden. Het is een zeer goed alternatief voor liposuctie en heeft als voordeel dat het geen operatie is, zodat u geen tijd nodig heeft om te herstellen en ook niet de risico’s van een operatie heeft.

Er zijn heel veel positieve ervaringen van klanten die cryolipolyse hebben ondergaan en tevreden zijn met de resultaten. Veel mensen merken op dat ze een vermindering van hardnekkig vet hebben ervaren en dat ze zich zelfverzekerder voelen over hun lichaam.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon en dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben.

Een behandelplan op maat is essentieel. De kosten van cryolipolyse is afhankelijk van het doelgebied en het gewenste resultaat, evenals het aantal vereiste behandelingen. Onze Cryo-specialist zal u helpen bij het maken van het behandelplan dat het beste bij uw lichaam en wensen past. Houd er rekening mee dat de kosten voor het behandelen van 1 plaatsing 200,- kost en 2 plaatsingen € 350 bedragen. Vraag naar de korting als u meerdere zones wenst te behandelen of een pakket van meerdere behandelingen wilt ondergaan

Na een cryolipolyse behandeling is het resultaat blijvend, omdat de behandelde vetcellen niet meer terugkomen. Het menselijk lichaam maakt tot ongeveer 18 jaar vetcellen aan. Een ongezonde levensstijl kan er echter voor zorgen dat andere lege vetcellen zich weer vullen.

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben bevestigd dat cryolipolyse veilig is voor het verwijderen van plaatselijk vet. In Amerika heeft de U.S. Food and Drugs Administration (FDA) de veiligheid van cryolipolyse erkend. Het is echter belangrijk om op te merken dat goedkoop niet altijd goed is. Het is daarom essentieel om te kiezen voor een professionele kliniek of schoonheidssalon die veel ervaring heeft en gebruik maakt van goedgekeurde apparatuur.

Direct na de behandeling kunt u weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken. Omdat het geen chirurgische ingreep is, hoeft u niet te herstellen op een manier die vergelijkbaar is met een operatie.

Wanneer u aankomt, zal het overtollige vet zich verspreiden over uw hele lichaam en niet alleen op de behandelde gebieden worden opgeslagen.

Bij de cryolipolyse behandeling is het resultaat niet gegarandeerd omdat elk lichaam anders reageert. Er kunnen verschillende onderliggende oorzaken zijn die hierbij een rol spelen. Een professionele kliniek zal dit altijd tijdens de intake met u bespreken.

De beste cryolipolyse behandeling in Amsterdam vind u in onze kliniek in Amsterdam Zuid, waar we sinds 2015 de beste cryolipolyse behandelingen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkig vet op verschillende delen van het lichaam. Onze ervaren specialisten bieden u een op maat gemaakt behandelplan en maken gebruik van de nieuwste en goedgekeurde en FDA approved apparatuur om u het beste resultaat te geven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw ideale lichaamsvorm te bereiken.

Bij het kiezen van een cryolipolyse- kliniek is het belangrijk om te controleren of de provider gekwalificeerd en ervaren is in het uitvoeren van cryolipolyse behandelingen. Vraag naar referenties en bekijk recensies van eerdere klanten.

Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de kliniek beschikt over de juiste apparatuur en faciliteiten voor de behandeling. Een professionele en hygiënische omgeving is essentieel voor een veilige en effectieve behandeling.

Bij onze crylipolyse-kliniek in Amsterdam Zuid weken wijuitsluitend met opgeleide crylipolyse-sepcialisten en Europees goedgekeurde apparatuur.

cryolipolyse
Cryolipolyse lovehandles

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!