Zuurstof gezichtsbehandeling


De zuurstof  behandeling voor het gezicht is de manier om je huid te verjongen en te revitaliseren. Deze behandeling is momenteel de nieuwe trend op het gebied van huidverjonging in Amsterdam en dat is niet voor niets.

De zuurstofbehandeling werkt door middel van een speciale gel die op de huid wordt aangebracht. Vervolgens worden er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteen gespat. Dit zorgt ervoor dat de huid direct reageert door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Het resultaat is een onmiddellijke huidverbetering en huidverjonging.

Bovendien is de zuurstofbehandeling geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -problemen, zoals rimpels, fijne lijntjes, acne en pigmentvlekken. Het resultaat is een stralende en gezonde huid die er jonger uitziet en aanvoelt. Boek vandaag nog je behandeling en ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve en doeltreffende methode!

Zuurstofbehandeling gezicht amsterdam

Zuurstof behandeling in de praktijk

De zuurstofbehandeling  is een innovatieve behandeling die een 3-in-1 technologie combineert om de huid te reinigen, exfoliëren en te voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. Hieronder leggen wij uit  wat u van de behandeling kunt verwachten.

 1. Exfoliatie door middel van microdermabrasie: Tijdens de eerste stap van de behandeling exfolieren wij de huid met een speciale gel die een milde zuurgraad heeft. Hierdoor worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd en wordt de huid klaargemaakt voor de zuurstofbehandeling.

 2. Zuurstofverrijking: Vervolgens wordt er een gel aangebracht die rijk is aan voedingsstoffen en een hoge concentratie zuurstof bevat. De behandelaar brengt een speciale handstuk op de huid aan dat zuurstof in de vorm van kleine belletjes afgeeft. De belletjes worden tegen de huid uiteengespat, wat ervoor zorgt dat het zuurstof direct in de huid wordt opgenomen. Dit zorgt voor een directe verbetering van de huidtextuur, hydratatie en elasticiteit.

 3. Infusie door middel van ultrasound: Tot slot wordt er nog een extra serum aangebracht dat speciaal is samengesteld om de huid te voeden en te hydrateren. Dit serum wordt door middel van hetzelfde handstuk in de huid gebracht, wat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen diep in de huid doordringen. Dit zorgt voor langdurige hydratatie en stimulatie van celvernieuwing, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet.

Kortom, de zuurstofbehandeling  is een geavanceerde technologie die de huid van binnenuit revitaliseert. Door middel van exfoliatie, zuurstofverrijking en infusie van voedingsstoffen wordt de huid optimaal gevoed en krijgt het een gezonde en stralende uitstraling.

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Zuurstof behandeling Amsterdam

Zuurstof behandeling

Zuurstof behandeling in 2 verschillende intensiteit levels

Zuurstof behandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

LEVEL 2
Zuurstof behandeling

125,-

LEVEL 3
+ Collageen Booster

155,-

Voordelen Zuurstof behandeling gezicht

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën en vermindert acne

Zuurstofbehandeling effectief tegen de volgende huidproblemen:

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Acne
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Zuurstof behandeling resultaten

Bij meer dan 95% van onze klanten ervaren wij na de eerste behandeling zichtbaar resultaat. Echter zal de Zuurstofbehandeling in een kuur op lange termijn een mooier en langdurig resultaat laten zien. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 7 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen.

Kuur aanbieding zuurstof behandeling

Bij u een kuur van 6 behandelingen krijgt u de 7e cadeau. De geldigheid van pakketten en kuren zijn 1 jaar na aanschaf datum

Komt u voor de 1e keer? Boek dan ook de kosteloze intake en huidscan bij uw afspraak.

Ervaar zelf wat onze behandelingen voor uw huid kunnen betekenen! Maak nu gebruik van onze gratis intake en huidscan, die bij uw behandeling zijn inbegrepen. Tijdens deze intake ontvangt u een persoonlijke huidanalyse, gevolgd door een professionele zuurstofbehandeling of een andere behandeling wanneer die beter aansluit bij uw wensen en huidtype. Het effect van deze behandelingen is direct zichtbaar en voelbaar, zodat u het resultaat met eigen ogen kunt zien en ervaren. Laat ons u helpen bij het realiseren van een gezonde, stralende en jeugdige huid!

Zuurstofbehandeling ervaringen

Tijdens de zuurstofbehandeling kunt u een aangenaam en ontspannend gevoel ervaren. Het handstuk dat de zuurstofbelletjes afgeeft, glijdt zachtjes over uw huid en creëert een aangename tinteling.  Sommige mensen kunnen een lichte druk of warmte sensatie ervaren, maar dit is over het algemeen niet ongemakkelijk. De meeste mensen ervaren de behandeling als zeer comfortabel en ontspannend. Na afloop van de behandeling merkt u  dat uw huid er frisser, stralender en gladder uitziet.

Radiofrequentie-behandeling-amsterdam

Hoe behandelen wij de huid: 

1. Effectieve reiniging en exfoliatie
2. Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
3. Insluizen van actieve ingrediënten in de epidermis.

De special gel die op de huid is aangebracht voordat de behandeling wordt uitgevoerd bestaat uit een cocktail van actieve ingrediënten zoals Retinol, peptiden en diverse anti-oxidanten die helpen de schadelijke effecten van vrije radicalen te bestrijden.

Na de zuurstofbehandeling worden er actieve stoffen de huid ingesluisd. U kunt kiezen uit 2 verschillende opties:

 1. NeoReviveTM geeft de huid een gezonde en stralende teint door de huidbalans en textuur te verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.
  Ingrediënten: Ribose, Granaatappel zaadolie, Rozenbottelolie, Palmitoyl Tripeptide 5 en Glycerine, Tocoferylacetaat, Ascorbyl Palmitate, Hyaluronzuur en Retinol.
 2. NeoBrightTM :Een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. Deze zeer effectieve maar zachte formule verheldert de teint en verbetert gelijktijdig de huidtextuur. Het resultaat is een gebalanceerde, heldere en gezonde uitstraling.
  Ingrediënten: Magnesium Ascorbylfosfaat, Kojinezuur, Azelaïnezuur, Retinol, Rozenbottelolie, Tocoferylacetaat en Hyaluronzuur.

Waarom kiezen voor onze zuurstof behandeling

 1. Onze zuurstofbehandeling is geen behandeling die geen zuurstof op de huid spuit wat pijnlijk kan aanvoelen.
 2. Er wordt geen waterstofperoxide op de huid aangebracht waar sommige klinieken mee werken. Waterstofperoxide staat bekend als een aanzienlijk oxiderend ingrediënt die nieuw gevormde huidcellen vernietigt en de vorming van gezonde nieuwe huidcellen kan verminderen (Bron: Plastic and Reconstructive Surgery)
 3. De meeste zuurstof behandelingen werken op de huid terwijl onze behandeling van binnenuit met natuurlijke zuurstof die door de huid zelf wordt aangemaakt.maar van binnenuit met natuurlijke zuurstof die zelf door het lichaam wordt aangemaakt.  Deze  fysiologische reactie staat ook bekend als het Bohr-effect waarbij de zuurstofvoorziening van binnenuit wordt gestimuleerd.
 4. vernieuwde 3-in-1 technologie: De zuurstofbehandeling combineert drie technologieën in één behandeling, namelijk exfoliatie, zuurstofverrijking en infusie. Hierdoor wordt de huid optimaal gereinigd, gevoed en gezuiverd, wat zorgt voor een direct zichtbaar en langdurig resultaat.

 5. De speciale gel waar wij mee werken bevat actieve ingrediënten en zuurstof, die zorgen voor een directe zuurstofverrijking van de huid. Dit in tegenstelling tot andere zuurstofbehandelingen, waarbij zuurstof wordt aangebracht op de huid zonder dat dit diep doordringt in de huid.
 6. Geen downtime: In tegenstelling tot sommige andere huidverjongingsbehandelingen, heeft onze zuurstofbehandeling geen downtime. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder dat er sprake is van roodheid, zwellingen of andere ongemakken.

 7. Geschikt voor alle huidtypen: De OxyGeneo zuurstofbehandeling is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige en dunne huid. Hierdoor kunnen mensen met verschillende huidtypes profiteren van de voordelen van de behandeling.

Zuurstof behandeling in combinatie met een cosmetische ingreep.

Heeft u zich laten behandelen door een cosmetisch arts ook dan kan de zuurstofbehandeling zonder enige risico’s uitgevoerd worden.

Afspraak zuurstofbehandeling gezicht Amsterdam

Onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialisten staan klaar om u te helpen met het bereiken van een stralende, gezonde huid. Maak eenvoudig online een afspraak voor onze unieke zuurstofbehandeling, die gebruik maakt van de nieuwste technologie om uw huid te verjongen en te revitaliseren.

Met onze gunstige locatie in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) en ruime parkeergelegenheid voor de deur, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Buitenveldert en het centrum. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak voor de ultieme zuurstofbehandeling voor uw gezicht in Amsterdam! Maak nu een afspraak bij de Schoonheidssalon van Amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!