Huidanalyse Amsterdam 

De huidanalyse met huidscan geeft inzicht in jouw huidconditie. 

 1. Hoe gaat het eigenlijk met de gezondheid van mijn huid?
 2. Wil je weten hoe je op een natuurlijke manier huidveroudering tegen gaat?
 3. Wat is mijn specifieke huidtype?
 4. Zijn er tekenen van zonneschade of wellicht aanleg voor pigmentatieproblemen?
 5. Is er een dieperliggende oorzaak voor mijn huidproblemen?
 6. Wil je advies wat voor gezichtsbehandelingen hier geschikt voor zijn of huidverzorging advies?

In april krijgt u de huidscan helemaal gratis, normale prijs € 40,-

huidanalyse amsterdam
Huidanalyse Amsterdam sinds 2013

Inhoud

Liever ook meteen een behandeling na de huidscan? 

maak dan een afspraak voor een huidanalyse en intake direct gevolgd door de beste gezichtsbehandeling in Amsterdam voor jouw huid, nu tijdelijk als kennismakingsactie voor nieuwe klanten.

Wat is een huidanalyse?

Onze huidanalyse voeren wij uit met de Observ 520, dit apparaat maakt het mogelijk in de diepere huidlagen te kijken. Hierdoor worden huidproblemen zichtbaar die zich nog niet hebben openbaart aan de oppervlakte. Veel huidaandoeningen zoals huidveroudering, couperose en pigmentatie beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld waardoor een nog beter advies mogelijk wordt en toekomstige huidproblemen worden voorkomen.

huidanalyse amsterdam
Duidelijke uitleg van resultaten

Waarom is een huidscan van belang?

Een gedegen gezichtsanalyse vormt de fundamenten van een doeltreffend behandelplan om een gezonde en stralende huid te verkrijgen. De diepgaande kennis die we vergaren over de toestand van jouw huid stelt ons in staat om onze behandelingsplannen en adviezen nauwkeurig af te stemmen op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Hierdoor kunnen we samen sneller en effectiever het gewenste resultaat bereiken.

Een op maat gemaakt behandelplan en product advies

Met de gegevens die we uit de gezichtsscan halen, kunnen we een persoonlijk huidverzorgingsregime voor je samenstellen. Bovendien wordt je behandelplan hierop afgestemd. Op deze manier kunnen we proactief inspelen op veranderingen die misschien nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in je huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen voorkomen of vertragen.

Hoe bereid ik me voor op de huidscan?

Om tijdens de huidanalyse het meest nauwkeurige beeld van je huid te verkrijgen, vragen we je om je huid ‘s ochtends voorafgaand aan de afspraak grondig te reinigen met alleen water. Daarnaast is het van belang dat je op de dag van de skinscan geen dagcrème, zonnebrandcrème, foundation of make-up draagt. De dag voor de afspraak kun je gewoon je gebruikelijke huidverzorgingsroutine volgen zoals je dat gewend bent.

Huidkliniek amsterdam huidscan
Huidscan in Amsterdam

Belangrijk om te weten

 • De skinscan is volkomen veilig, zelfs voor zwangere vrouwen
 • De scan wordt uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde huidspecialisten
 • Wij raden aan om de huidscan twee keer per jaar te ondergaan. Hierdoor kunnen we samen de behaalde resultaten evalueren en indien nodig bijsturen.
 • Wees niet verontrust… de eindfoto van de gezichtsscan biedt een gecombineerd overzicht van alle genomen foto’s. Dit laat zien hoe jouw huid er over enkele jaren eruit kan komen te zien als je deze niet met de juiste producten verzorgt en/of met op maat gemaakte behandelingen behandelt. Laat dit je niet afschrikken. Waarschijnlijk ben je nog op tijd om met onze begeleiding deze ontwikkeling zo lang mogelijk uit te stellen of zelfs te voorkomen.

Waarom kiezen voor Beauty Unlimited Amsterdam

Wij werken met de OBSERV 520 is het meest nauwkeurige apparaat op de markt. Met onze huidanalyse kijken we in de diepere huidlagen van de huid waardoor we  kunnen zien waar pigment naar boven komt of bijvoorbeeld beginnende rimpels of andere huidproblemen ontstaan en opkomende huidproblemen voor zijn met een preventief advies op maat.

Gratis huidanalyse in combinatie met behandeling

De uitgebreide huidanalyse is altijd gratis i.c.m. een gezichtsbehandeling. Wil je een analyse zonder behandeling? Dan zijn de kosten normaal gesproken€ 40,- die je weer terug krijgt wanneer je een behandeling boekt of of bij aankoop van 3 producten. Nu in december is de analyse zonder kosten. Kom zonder make-up en crèmes naar je afspraak anders is de scan van je gezicht niet goed uit te voeren.

6 verschillende huidanalyses in 1 huidscan

De Observ 520 heeft zes verschillende lichtmodi:

 1. Daglicht modus
 2. True UV-licht modus (o.a. afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade, etc)
 3. Gesimuleerde Wood’s modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid, etc)
 4. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes, etc)
 5. Cross-geprolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea, etc)
 6. Gelaatsteint modus (gelaatsteint)
Huidscan amsterdam
Resultaten huidscan

Wat is er te zien op de Observ520 huidscan?

 • Pigmentatiestoornissen
 • Verdeling van melasmapigmentatie
 • Huidschade door zonlicht
 • Gedehydrateerde huid/milia (gerstekorrels)
 • Overmatige talgklierproductie/vet huidtype (porfyrine)
 • Verstopte poriën
 • Lage talgklierproductie/droog huidtype
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
 • Huidoppervlaktetextuur
 • Vasculaire gebieden (roodheid, couperose en rosacea)
 • Verminderde bloedcirculatie
 • Huidirritatie

Hoe lang duurt de huidanalyse met de huidscan?

De scan zelf duurt circa 10 seconden. Boek je een losse huidscan of kennismakingsbehandeling dan zit daar een intake en een complete huidanalyse bij inbegrepen, waarbij de huidspecialist ook naar je huid kijkt en met je in gesprek gaat over je wensen en de mogelijkheden. De totale tijd voor een intake en huid-analyse is 15 tot 30 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid vragen, kennis en uitleg die benodigd is.

Let op! De Observ520 werkt alleen goed op een schoon gezicht, dus kom zonder make-up, of make-up die er makkelijk is af te halen en gebruik bij voorkeur geen crème 2 uur voorafgaand aan je afspraak.

Resultaten bijhouden

 • We analyseren uw huid op 6 verschillende manieren binnen 10 seconden waardoor een huidadvies op maat mogelijk is
 • Elke huidanalyse wordt bewaard in uw persoonlijk dossier, waardoor de resultaten duidelijk zichtbaar zijn en we deze in de toekomst kunnen vergelijken
 • Toekomstige huidproblemen worden eerder zichtbaar, waardoor we er eerder iets tegen kunnen doen. Denk aan pigment problemen, verhoorning van uw huid, haarvaatjes/couperose, slechte hydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie
 • Elke huidanalyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email. Zo kunt u ook thuis de resultaten bekijken en aan andere laten zien

Afspraak huidanalyse Amsterdam

Bij  iedere nieuwe klant behandeling kan je gebruik maken van de kosteloze huidanalyse en intake. Deze dien je in onze online agenda bij je behandeling te selecteren. Boek je een gezichtsbehandeling als nieuwe klant boek dan altijd hierbij de huidanalyse en intake. De huidanalyse en intake zijn dan zonder kosten.

Nu in de maand november en december is de huidanalyse ook los te boeken en geheel gratis in plaats van €40,-

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!