De Huidspecialisten in Amsterdam

Meer dan 25 jaar ervaring en sinds 2013 een begrip in Amsterdam Zuid

Onze huidspecialisten zijn allen gediplomeerd worden regelmatig bijgeschoold en zijn zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de huid. U kunt bij al onze huidspecialisten terecht voor intensieve en resultaat gerichte gezichtsbehandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering. Ook kunt u bij ons terecht voor lichaamsbehandelingen met een daarbij horend behandelplan. Al onze huidspecialisten werken volgens strikte protocollen wat betekent dat u altijd een eerlijk advies krijgt over het te volgen behandeltraject met daarbij het best mogelijke advies.

In onze huidkliniek in Amsterdam werken onze huidspecialisten graag samen met u aan een mooie, gezonde en jongere huid

Huidspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam

Demi - Huidspecialist

Huidspecialist Demi

Na mijn opleiding ben ik ervaring op gaan doen in de huidverbetering. Door verschillende trainingen ben ik enthousiast geworden en wilde ik hier mijn werk van maken. Ik vind het belangrijk dat jij als klant een wow-gevoel overhoudt van de behandeling.

Lindsey - Huidspecialist &
Assistent Manager

Huidspecialist Lindsey

Door mijn ervaring in eerdere huidklinieken ben ik mij gaan focussen op huidverbetering. Mijn passie ligt in het verbeteren van de huid met een touch of relax. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij stralend en tevreden de deur uit loopt!

Micky - Huidspecialist

Huidspecialist Micky

Na jaren lang te hebben gewerkt in een toonaangevende  huidkliniek, focus ik mij nu op lichaams- en huidverbetering bij Beauty Unlimited! Intensieve behandelingen zijn mijn favoriete, doordat de huid zich echt moet gaan vernieuwen.

Britt - Huidspecialist &
Salon Manager

Huidspecialist Britt

Op dit moment ben ik al 6 jaar werkzaam bij Beauty Unlimited. Na veel huidproblemen te hebben vermindert, ben ik op dit moment het team aan het ondersteunen. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt bij ons in de kliniek!

Esmée - Huidspecialist

Huidspecialist Esmee

Naast mijn part-time baan in de zorg, ben ik mij ook gaan specialiseren in huidproblemen. Doordat ik van nature zorgzaam ben vind ik het enorm belangrijk dat een klant zich op haar/zijn gemak voelt.

Rosalie - Huidspecialist

Onze huidspecialist Rosalie

Toen ik op zoek was naar een stage kwam ik terecht bij Beauty Unlimited. Na veel trainingen ben ik op dit moment aan het werk bij ‘BU’ en doe ik veel LPG behandelingen. Daarnaast is de Cold Laser behandeling mijn favoriet!

Jiska - Eigenaresse

Huidspecialist Amsterdam 1

Met meer dan 25 jaar ervaring ben ik ruim 10 jaar geleden met Beauty Unlimited begonnen. Ik wens iedereen een mooie huid en zelfvertrouwen, dat willen wij bieden aan onze klanten. Juiste huidproducten, professionele behandeling om écht de huid te verbeteren.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!