LPG behandeling Amsterdam

Boek nu je 1e LPG behandeling met 10 euro korting en maak daarnaast gebruik van onze kuur aanbiedingen

 • 10 behandelingen + 1 gratis
 • 15 behandelingen + 2 gratis
 • 20 behandelingen + 3 gratis

De LPG behandeling in Amsterdam Zuid uitgevoerd met de nieuwste versie van het LPG Endermologie apparaat!

Het grote voordeel van de nieuwste LPG Endermologie is dat je niet meer hoeft te kiezen waar je op wilt werken. Onze LPG Endermologie behandeling pakt 4 problemen tegelijkertijd aan. Terwijl veel andere praktijken en salons in Amsterdam nog werken met de oude versie waarbij je slechts 1 huid probleem aanpakt.

LPG Endermologie is de oplossing bij de volgende 4 huidproblemen

 • Cellulite
 • Plaatselijke vetophoping
 • Huidverslapping
 • Contourverbetering
Kom je bij ons voor de 1e keer voor een LPG behandeling boek dan altijd onderstaande afspraak inclusief intake en gebruik van bodysuit.
 
LPG behandeling ervaring

De vernieuwde LPG behandeling pakt 4 problemen aan​

Vetten afbreken
Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelkop Alliance, maakt LPG Endermologie® het mogelijk om de vetcellen aan te pakken die ondanks sporten en gezond leven moeilijk te verwijderen zijn. Denk hierbij aan armen, rug, buik, taille, dijen, etc met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid. Wil je alleen je vet laten verwijderen, dan is Cryolipolyse een effectievere manier om vet aan te pakken.

Cellulite gladstrijken 
Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Met LPG Endermologie strijken wij cellulite glad voor mooie benen en billen

De huid verstevigen
LPG Endermologie helpt de huid verstrakken en verstevigen. Gewichtsschommelingen, zwangerschappen en het ouder worden draagt bij dat de huid geleidelijk haar veerkracht en soepelheid verliest. Sommige zones zijn hier gevoeliger voor, zoals: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Body shapen
Door de combinatie van verstevigen en het afbreken van vetten kunnen wij met een LPG kuur mooi werken op de contouren van het lichaam. Met een kuur van LPG behandelingen kunnen wij de vorm van het lichaam terugbrengen naar hoe die vroeger was of aanpassen aan uw wensen.

Lpg behandeling Anna Nooshin
De LPG behandeling is de favoriete lichaamsbehandeling van Anna Nooshin

LPG behandeling ervaringen / before and after

Onze ervaringen met LPG Endermologie is dat het voor een stevigere huid zorgt, vorm geeft aan de lichaamscontouren en het maakt de huid gezond. Bovendien verliest u vet waar u dat wilt. Cellulite wordt aangepakt en de contouren van het lichaam worden mooier gemaakt.  Dankzij deze lipo massage techniek verliest u de centimeters die u in de sportschool maar niet weg krijgt. De resultaten van een LPG Endermologie kuur zullen u positief verbazen en de vetcellen die zijn afgebroken blijven weg. Ook zijn er combinatie behandelingen mogelijkheden met cryolipolyse behandelingen om vet voorgoed te verwijderen.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met Endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

LPG Endermologie kuur zorgt voor:

 • een strak silhouet (bodyshapen)
 • een stevige huid
 • slanker figuur
 • mooier lichaam
 • mooiere rondingen
 • minder vet
 • meer zelfvertrouwen

Met LPG ook Cellulite behandelen

Cellulite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit komt tot uiting aan de buitenkant door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Dit is een zichtbaar vervelende huidaandoening waar je voorheen maar moeilijk van af kon komen. Cellulite is namelijk ongevoelig voor dieet of sporten.

Maar door de Endermologie cellulite behandeling van Beauty Unlimited Amsterdam worden verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt cellulite als sneeuw voor de zon met als resultaat een mooie strakke huid. De hoogwaardige en bewezen technologie van LPG heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. Daarnaast kunnen we desgewenst ook  tegelijkertijd de huid steviger maken en op de contouren werken. Endermologie is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Wat is Endermologie?

Body Endermologie is een FDA goedgekeurde, niet-chirurgische behandeling om cellulite te verminderen, vet te verminderen, de huid steviger te maken en de contouren van het lichaam mooier te maken. Het maakt gebruik van een combinatie van zuigkracht en diepe bindweefselmassage (lipo massage) voor het lichaam om het lymfestelsel te stimuleren, vet op te breken, vochtophoping te verminderen en fibroblastcellen te activeren om nieuw collageen en hyaluronzuur te produceren. Dit toegenomen collageen maakt de huid steviger

De behandeling is pijnloos en heeft geen downtime of bijwerkingen.

Het apparaat werd oorspronkelijk in 1985 ontwikkeld door de Franse ingenieur Louis-Paul Guitay (LPG) om littekenweefsel los te maken van brandwonden en spierschade die hij opliep bij een auto-ongeluk. Fysiotherapeuten en patiënten ontdekten al snel dat het ook effectief was om cellulite te verminderen en het lichaam haar contouren terug te geven.

LPG Endermologie behandeling voor een mooier lichaam

LPG Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van het LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies. De techniek van LPG Endermologie noemen wij Lipomassage. Maar wat is Lipomassage? Lipomassage is een door wetenschap onderbouwde methode om op een natuurlijke (zonder operatie) manier vetten af te breken en cellulite aan te pakken. Lipomassage stimuleert de productie van collageen en elastine zodat de lichaamsrondingen weer stevig worden. Lipomassage slankt af, verstevigt en modeleert het lichaam en pakt cellulite aan.

Zoals we hiervoor hebben uitgelegd kunnen we nu tegelijkertijd met de LPG behandeling ook op cellulite werken terwijl we vettcellen afbreken, de huid verstevigen en het lichaam shapen. Ook is het natuurlijk mogelijk, zoals bij de oudere versie van het LPG apparaat, om alleen op bijvoorbeeld cellulite te werken.

LPG-massage

Hoe ziet de LPG behandeling er in de praktijk uit?

De LPG Endermologie behandeling richt zich op de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen; het bindweefsel. Met de cilinders van voeren wij een LPG bindweefselmassage uit en pakken wij de huidplooi op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor de behandeling ook een detox werking heeft

De Endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces die vetophopingen afbreekt en de huid gezonder en steviger maakt. U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen. Het LPG apparaat wordt altijd manueel bediend door een gecertificeerd huidspecialist. Het grote voordeel van de LPG bindweefselmassage is dat deze altijd op exact dezelfde manier wordt uitgevoerd, het LPG apparaat doet namelijk het werk. De druk die de specialist uitoefent heeft hierin geen positieve of negatieve werking, omdat het LPG apparaat de huid vast zuigt.

LPG-behandeling

Prijzen LPG Endermologie kuur

Boek je direct na de kennismaking een kuur dan krijg je van ons de bodysuit t.w.v. 25,- cadeau

Behandeling vind voor het beste resultaat bij voorkeur minimaal 2x per week plaats.

 • 15 LPG behandelingen 30 minuten + 2 gratis
 • 15 LPG behandelingen 40 minuten + 2 gratis
 • 20LPG  behandelingen 30 minuten + 3 gratis
 • 20 LPG behandelingen 40 minuten + 3 gratis

Prijs LPG Endermologie losse behandeling

Prijs is exclusief bodysuit

 • 30 minuten 75,-
 • 40 minuten 85,-

Prijzen LPG onderhoud jaarpakket

Prijs is exclusief bodysuit

 • 10 behandelingen 30 minuten + 1 gratis 
 • 10 behandelingen 40 minuten + 1 gratis 

LPG Lipomassage door de specialisten van Beauty Unlimited Amsterdam

Beauty Unlimited Amsterdam werkt met de officiële apparatuur van LPG. Deze Franse fabrikant van innovatieve oplossingen voor een mooi lichaam wordt al 30 jaar over de hele wereld gebruikt en continu verbetert voor het creëren van een stevige, mooie en jonge huid. Onze huidspecialisten hebben allen een opleiding bij LPG Alliance met succes afgerond en zijn hiervoor gecertificeerde LPG specialisten.

LPG-behandeling-endermologie
Pijnloze mechanische bindweefselmassage

Vragen en antwoorden LPG Endermologie behandeling

Na 6 tot 10 LPG behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan. De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 LPG behandelingen.

Bij cellulite ziet de huid op de bovenbenen (dijen), billen, buik of bovenarmen er bobbelig uit. Door verschillende oorzaken worden de vetcellen in het onderhuidse weefsel vergroot. De vetcellen zwellen op, verharden, gaan op elkaar zitten en worden omgeven door vocht dat afvalstoffen bevat. Het resultaat: een bobbelige huid, cellulite. Deze zones met cellulite zijn dan ook regio’s die onverschillig blijven voor intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

LPG Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de LPG behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van LPG Endermologie®. Beauty Unlimited Amsterdam maakt gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat je de meest optimale resultaten behaalt.

Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter praktisch bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

Nee, hoewel de LPG behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Na de behandeling vragen wij om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden. Ons advies is ook om binnen 6 uur na de behandeling juist te gaan sporten voor een sneller en nog mooier resultaat.

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor. Een te hoge zuigkracht kan een blauwe plek veroorzaken. Dit hoort niet te gebeuren en komt gelukkig zelden voor maar verdwijnt ook weer.

Je voelt je heerlijk ontspannen. De huid voelt soepeler aan en de verbeterde doorbloeding geeft het duidelijke gevoel dat je lichaam goed is ‘aangepakt’. 

De behandeling voelt aan als een intensieve massage. Het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee ‘gemasseerd” wordt kan voor ieder huidtype worden aangepast en wordt verhoogd naarmate de huid is gewend aan de de massage.

Ja dat is het zeker. Buikjes, onderkinnen, ‘Love-handles’ en borstvorming zijn de meest voorkomende redenen waarvoor mannen zich laten behandelen met LPG. De resultaten op verstrakkingen en contouren zijn uitstekend!

Afspraak maken LPG behandeling in Amsterdam Zuid

Maak snel een voor een LPG behandeling bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze kennismaking aanbieding. Alleen bij Beauty Unlimited in Amsterdam zuid. Door onze gunstige ligging en altijd een parkeerplek voor de deur zijn wij goed bereikbaar voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam West, Oost en Noord

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!