LPG behandeling Amsterdam

De LPG behandeling in Amsterdam Zuid uitgevoerd met de nieuwste versie van het LPG Endermologie apparaat!

Het grote voordeel hiervan is dat er niet meer hoeft gekozen te worden waar je op wilt werken. Onze LPG Endermolgie behandeling pakt alles tegelijkertijd aan. Terwijl veel andere praktijken en salons in Amsterdam nog werken met de oude versie waarbij je slechts 1 huid probleem  aanpakt

LPG Endermologie is de oplossing bij de volgende huidproblemen

 • Cellulite
 • Plaatselijke vetophoping
 • Huidverslapping
 • Contourverbetering
Kom je bij ons voor de 1e keer voor een LPG behandeling boek dan altijd onderstaande afspraak inclusief intake en bodysuit.

LPG Endermolgie behandeling voor het lichaam

LPG Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van het LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies. De techniek van LPG Endermologie noemen wij Lipomassage. Maar wat is Lipomassage? Lipomassage is een door wetenschap onderbouwde methode om op een natuurlijke (zonder operatie) manier vetten af te breken en cellulite aan te pakken. Lipomassage stimuleert de productie van collageen en elastine zodat de lichaamsrondingen weer stevig worden. Lipomassage slankt af, verstevigt en modeleert het lichaam en pakt cellulite aan.

Zoals we hiervoor hebben uitgelegd kunnen we nu tegelijkertijd met de LPG behandeling ook op cellulite werken terwijl we vettcellen afbreken, de huid verstevigen en het lichaam shapen. Ook is het natuurlijk mogelijk, zoals bij de oudere versie van het LPG apparaat, om alleen op bijvoorbeeld cellulite te werken.

LPG-massage

Met het vernieuwde LPG apparaat 3 behandelingen in 1 behandeling

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelkop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de vetcellen aan te pakken die ondanks sporten en gezond moeilijk te verwijderen zijn. Met deze nieuwe behandelkop pakken wij ook deze vetvellen aan. Denk hierbij aan armen, rug, buik, taille, dijen, etc met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Cellulite gladstrijken 

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Bodyshapen

Door de combinatie van verstevigen en het afbreken van vetten kunnen wij met een LPG kuur mooi werken op de contouren van het lichaam

LPG-behandeling-amsterdam

LPG behandeling Amsterdam Zuid

Hoe ziet de LPG behandeling er in de praktijk uit?

De endermologie behandeling richt zich op de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen; het bindweefsel. De cilinders van het LPG-apparaat pakken de huidplooi op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor de behandeling ook een detox werking heeft

De endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces die vetophopingen afbreekt en de huid gezonder en steviger maakt. U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen. Het LPG apparaat wordt altijd manueel bediend door een gecertificeerd huidspecialist.

Endermologie-behandeling-amsterdam-zuid

LPG behandeling ervaringen / before and after

onze ervaringen met LPG Endermologie is dat het voor een stevigere huid zorgt, geeft vorm aan de lichaamscontouren en maakt de huid gezond en sterk en je verliest vet waar je dat wilt, cellulite wordt aangepakt en je kan je contouren van het lichaam shapen.  Dankzij lipomassage raakt je precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt. De resultaten van een LPG Endermologie kuur zullen je positief verbazen en de vetcellen die zijn afgebroken blijven weg. Ook zijn er combinatie behandelingen mogelijkheden met cryolipolyse vet bevriezen.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

LPG Endermologie kuur zorgt voor:

 • een strak silhouet (bodyshapen)
 • een stevige huid
 • slanker figuur

LPG Cellulite ervaringen en resultaten

Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit komt tot uiting aan de buitenkant door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Dit is een zichtbaar vervelende huidaandoening waar je voorheen maar moeilijk van af kon komen. Cellulite is namelijk ongevoelig voor dieet of sporten.

Maar door de Endermologie cellulite behandeling van Beauty Unlimited Amsterdam worden verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt cellulite als sneeuw voor de zon met als resultaat een mooie strakke huid. De hoogwaardige en bewenzen technologie van LPG heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. Daarnaast kunnen we desgewenst ook  tegelijkertijd de huid steviger maken en op de contouren werken. Endermologie is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

LPG-behandeling

Prijzen LPG Endermologie kuur

Boek je direct na de kennismaking een kuur dan krijg je van ons de bodysuit t.w.v. 25,- 

Behandeling vind voor het beste resultaat bij voorkeur minimaal 2x per week plaats.

 • 15 LPG behandelingen 30 minuten + 2 gratis 
 • 15 LPG behandelingen 40 minuten + 2 gratis 
 • 20LPG  behandelingen 30 minuten + 3 gratis 
 • 20 LPG behandelingen 40 minuten + 3 gratis 

LPG Endermologie losse behandeling

 

Prijs is exlusief bodysuit

 • 30 minuten 75,-
 • 40 minuten 95,-

Prijzen LPG Endermologie onderhoud jaarpakket

Prijs is exclusief bodysuit

 • 10 behandelingen 30 minuten + 1 gratis 
 • 10 behandelingen 40 minuten + 1 gratis 

LPG Lipomassage door de specialisten van Beauty Unlimited Amsterdam

Beauty Unlimited Amsterdam werkt met de officiële apparatuur van LPG. Deze Franse fabrikant van innovatieve oplossingen voor een mooi lichaam wordt al 30 jaar over de hele wereld gebruikt en continu verbetert voor het creëren van een stevige, mooie en jonge huid. Onze huidspecialisten hebben allen een opleiding bij LPG Alliance met succes afgerond en hiervoor gecertificeerd

Lipomassage-amsterdam

Vragen en antwoorden over LPG Endermolgie behandeling

Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan. De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

Bij cellulite ziet de huid op de bovenbenen (dijen), billen, buik of bovenarmen er bobbelig uit. Door verschillende oorzaken worden de vetcellen in het onderhuidse weefsel vergroot. De vetcellen zwellen op, verharden, gaan op elkaar zitten en worden omgeven door vocht dat afvalstoffen bevat. Het resultaat: een bobbelige huid, cellulite. Deze zones met cellulite zijn dan ook regio’s die onverschillig blijven voor intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van Endermologie®. IBeauty Unlimited Amsterdam maakt gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat je de meest optimale resultaten behaalt.

Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter praktisch bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden. Ons advies is ook om binnen 6 uur na de behandeling juist te gaan sporten voor een sneller resultaat.sporten voor een sneller resultaat.

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor. Een te hoge zuigkracht kan een blauwe plek veroorzaken. Dit hoort niet te gebeuren en komt gelukkig zelden voor maar verdwijnt ook weer.

Je voelt je heerlijk ontspannen. De huid voelt soepeler aan en de verbeterde doorbloeding geeft het duidelijke gevoel dat je lichaam goed is ‘aangepakt’. Gelukkig gebeurt er meer dan het gevoel alleen.

De behandeling voelt aan als een intensieve massage. Het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee ‘gemasseerd” wordt kan voor ieder huidtype worden aangepast.

Ja dat is het zeker. Buikjes, onderkinnen, ‘Love-handles’ en borstvorming zijn de meest voorkomende redenen waarvoor mannen zich laten behandelen. De resultaten zijn uitstekend!

Online afspraak maken voor een LPG behandeling in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze kennismaking aanbieding op de LPG Endermolgie behandeling. Alleen bij Beauty Unlimited in Amsterdam zuid. Door onze gunstige ligging en altijd een parkeerplek voor de deur zijn wij goed bereikbaar voor klanten uit Amstelveen en klanten uit Amsterdam West en Oost.

LPG-behandeling-endermologie
Pijnloze mechanische bindweefselmassage
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!