Super Facial Treatment: direct resultaat!

Alleen verkrijgbaar bij Beauty Unlimited Amsterdam!

De Super Facial Treatments zijn zeer effectieve facials waardoor je er “super uit ziet, al na 1 behandeling. Uitermate geschikt als je ’s avonds of een van de komende dagen een feestje hebt of gewoon goed voor de dag wilt komen. Deze behandelingen laten de huid direct stralen en geven je uiterlijk een positieve boost met een natuurlijk gezonde look.

Onze Super Facials zijn een combinatie van verschillende behandeling om direct na je behandeling stralend en zelfverzekerd de deur uit te gaan.

Super facial treatment amsterdam

Een mooie, jonge en gezonde huid op een pijnloze manier met de Super Facial Treatments 

Super Facial Treatments in 4 verschillende intensiteit levels

Super facial treatments zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Super Facial Treatment
LEVEL 2

125,-

Super Facial Treatment
LEVEL 3

155,-

Super Facial Treatment
LEVEL 4

185,-

Super Facial Treatment
LEVEL 5

210,-

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Welke facial treatment is nu geschikt voor mij?

Weet je niet zeker welke Facial Treatment je moet kiezen? Maak dan in de online agenda een afspraak voor een gezichtsbehandeling n.o.t.k. Deze behandeling vind je onder het kopje “advies”. De specialist zal dan samen met jou kijken naar de beste behandeling voor jouw gezicht.

Hoe lang houdt het mooie effect van een facial treatment aan? 

Hoe lang het effect van een facial aanhoudt verschilt per huid en hoe je de huid na een behandeling thuis verzorgd. Direct na de behandeling ziet de huid er zichtbaar mooier uit, het mooiste resultaat is circa na 3 dagen zichtbaar en houdt circa 1 week aan. Bij het gebruik van de juiste producten voor thuisgebruik kan de huid weken lang profiteren van de facial. Voor een langdurig resultaat is ons advies de huid eens in de 6 weken te laten behandelen.

Kom je voor de 1e keer?

Boek dan als extra een gratis intake. Bij deze intake zit een huidanalyse en kijken wij samen met jou of de gekozen facial ook daadwerkelijk het beste geschikt is voor jouw huidtype, huidproblemen en/of wensen

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!