onderkin bevriezen

Onderkin verwijderen nu tijdelijk 1 plaatsing voor 200,- en 2 plaatsingen voor 350.-

De kou van de cryolipolyse onderkin behandeling verwijdert vetcellen op de onderkin en verstevigt de huid, waardoor de onderkin voorgoed verleden tijd is.

Als je last hebt van een onderkin en je wilt deze graag wilt aanpakken, dan bieden wij de oplossing met onze cryolipolyse behandeling. Het op deze manier behandelen van de onderkin is een effectieve en bovendien de meest veilige manier om van je onderkin af te komen zonder dat er chirurgie nodig aan te pas komt.

Wist je dat een onderkin vrij eenvoudig weg te halen is?

Met Clatuu Alpha kun je nu ook van je onderkin afkomen. Voor slechts €200,- kun je al één behandeling krijgen voor 1 plaatsing. Afhankelijk van de locatie van het vet kan één enkele plaatsing vaak al voldoende zijn. Als het vet echter meer aan de zijkanten van de kin zit, zijn er meestal twee plaatsingen nodig. Gemiddeld zijn er één tot drie behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

Na slechts één behandeling kun je al een aanzienlijke verbetering zien. Maar bijna iedereen kiest ervoor om door te gaan met een tweede of derde sessie om hun onderkin nog mooier te maken. Dus waar wacht je nog op? Maak een einde aan die onderkin en krijg het gezicht waar je altijd al van hebt gedroomd met Clatuu Alpha.

Onderkin verwijderen behandelplan

Om te beginnen zal een van onze specialisten tijdens een intakegesprek jouw wensen en verwachtingen bespreken en de behandelmogelijkheden met jou doornemen. Vervolgens zal de specialist een behandelplan opstellen dat op maat gemaakt is voor jouw specifieke situatie.

Bij aanvang van de cryolipolyse behandeling moet u weten dat er gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat op uw onderkin te krijgen. Bij de behandeling met Clatuu Alpha is resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de onderkin is weg.

Maak online een afspraak en laat ons je onderkin verwijderen op een pijnloze manier. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. de onderkin wordt besproken gevolgd door een onderkin behandeling. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat ,met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met die onderkin.

onderkin bevriezen
Vet bevriezen onderkin 1

Boek nu de onderkin bevriezen behandeling met Clatuu Alpha

Onderkin bevriezen voordelen

  1. Gecontroleerde koeling: tijdens het bevriezen van de onderkin maken we  gebruik van geavanceerde koelingstechnologie om vetcellen selectief lokaal te bevriezen en te vernietigen zonder schade aan te richten aan het omliggende weefsel.

  2. Ondekin bevriezen is een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er geen operatie, incisies of anesthesie nodig zijn. Het is een zeer veilige behandeling die in Amerika is goedgekeurd door de FDA en de Clatuu Alpha heeft in Europa de benodigde CE certificering.

  3. Onderkin bevriezen is een zeer effectieve behandeling om hardnekkige vetcellen te verminderen op de onderkin. Het kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, waaronder de onderkin, buik, heupen, dijen en armen.

  4. Deze behandeling verwijderd de vetcellen permanent, wat betekent dat het resultaat blijvend is.

  5. Het bevriezen van de onderkin is een comfortabele behandeling. Het is pijnloos en er is geen hersteltijd nodig. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

  6. 360 graden cooling met de allernieuwste techniek en speciale applicators die de contouren van u kin volgen voor de mooiste reultaten

Onderkin bevriezen en andere zones aanpakken

Wil je graag van die vervelende onderkin af en tegelijkertijd ook andere probleemzones aanpakken? Bij Beauty Unlimited Amsterdam ben je aan het juiste adres! Met onze effectieve behandeling kunnen we niet alleen uw onderkin bevriezen, maar ook maximaal 6 andere gebieden op dezelfde dag behandelen.

Onze ervaren en gediplomeerde specialisten staan voor klaar om te helpen bij het bereiken van uw ideale lichaamsvorm. Met behulp van de nieuwste technologieën en apparatuur zorgen wij voor een veilige en effectieve behandeling. En het beste van alles? Onze behandelingen zijn niet-invasief, waardoor je geen pijnlijke operatie hoeft te ondergaan.

Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en kom langs voor een cryolipolyse behandeling. Weg met die onderkin en alle andere probleemzones met vet.

onderkin bevriezen

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!