Armvet verwijderen met cryolipolyse

Armvet verliezen is vaak moeilijk te realsieren met een afslank dieet of extra lichaamsbeweging.

Gelukkig biedt cryolipolyse de mogelijkheid om slap armvet te verwijderen en een slankere, strakkere, natuurlijker ogende armvorm te krijgen met als resultaat dunnere armen. Met cryolipolyse word armvet bevroren waardoor armvet voorgoed verleden tijd is.

Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2015 gespecialiseerd in armvet bevriezen!

Armvet verwijderen

Maak nu een afspraak om armvet te verwijderen en ga voor dunnere armen

Armvet verliezen

Na het maken van een afspraak volgt er een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de armen wordt besproken. Indien u heeft gekozen voor de intake + behandeling dan voeren wij de behandeling direct na de intake uit.

Resultaat armvet bevriezen

  • Minder vet, strakke armen, dunnere armen
  • Strakkere huid, pakt kippenarmen aan
  • Liftend effect

Behandelplan Armen

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling zijn er gemiddeld 6 a 7  behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat op uw armen en met Clatuu Alpha 1 of 2 afhankelijk van de hoeveelheid vet op de armen en het resultaat dat uw wilt behalen. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de armen zijn weg. 

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie voor de armen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

cryotherapie-cryo21

Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen

Cryolipolyse Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of 3e sessie om al het vet te verwijderen. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een intake of een intake + cryolipolyse behandeling

Omdat de behandeling met Clatuu Alpha intensiever is kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. Omdat wij erg veel last hebben van mensen die niet op hun afspraak komen opdagen vragen wij bij de intake altijd 50,- aanbetaling en voor een intake en behandeling 100,– . Indien u om wat voor reden, na de intake, de cryo behandeling niet wilt laten uitvoeren, dan storten wij de aanbetaling terug op uw rekening.

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

Cryolipolyse Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste cryolipolyse behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door de cryolipolyse behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Cryo 21 kuur aanbieding met € 200,- voordeel

Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 850,- dan ontvang je de eerste behandeling gratis.  Prijs losse cryo behandeling € 150,-

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!