Mannenborsten verwijderen

Mannenborsten effectief verwijderen van 400,- voor slechts 350,-

Mannenborsten, hoe kom je er van af? Wij hebben de oplossing door het vet op de mannenborsten te bevriezen.  

Alle mannen hebben wel wat borstvet. Sommige medische aandoeningen, medicijnen, hormonale veranderingen of eetpatronen kunnen er echter voor zorgen dat mannelijke borsten groter worden dan normaal. Met cryolipolyse bevriezen we het vet op de mannenborsten waardoor het vet afsterft en op een natuurlijke manier het lichaam verlaat. Het vet wat is verwijderd is blijvend weg. 

Oorzaken mannenborsten

Borstopzetting bij mannen kan verschillende redenen hebben en kan als vervelend worden ervaren. Het kan zorgen voor een gevoel van schaamte en onzekerheid, vooral als het gaat om een fysiek kenmerk dat meestal aan vrouwen wordt toegeschreven.

Er zijn twee soorten borstopzetting: “echte” gynaecomastie en “pseudo” gynaecomastie.

  1. Echte gynaecomastie wordt veroorzaakt door een hormonale disbalans en leidt tot een groei van de borstklier. Pseudo-gynaecomastie ontstaat door vetophoping in de borststreek van mannen. Als het om echte gynaecomastie gaat, is een chirurgische ingreep nodig om het overtollige borstklierweefsel te verwijderen. 
  2. Als het gaat om pseudo-gynaecomastie, is cryolipolyse de meest eenvoudige oplossing. Met deze behandeling verwijderen wij het vet op de mannenborst doormiddel van koud

Dus als je last hebt van borstopzetting als man, weet dan dat er oplossingen zijn. Cryolipolyse helpt bij pseudo-gynaecomastie en als het om echte gynaecomastie gaat, kan een chirurgische ingreep uitkomst bieden. Wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in het verwijderen van vet op de mannenborst en kunnen tijdens de intake bekijken of het om klierweefsel gaat of vet. Of de vetophoping op de mannenborsten nu het gevolg is van te veel eten, erfelijkheid of gebrek aan beweging, vet bevriezing op de mannenborst kan helpen het vet op deze zone te verwijderen. Na vet bevriezing van een mannenborst is het vet blijvend weg. Let wel op je dieet want andere vetcellen kunnen zich wel weer vullen.

Mannenborsten bevriezen

Of de vetophoping op de mannenborsten nu het gevolg is van te veel eten, erfelijkheid of gebrek aan beweging, vet bevriezing op de mannenborst kan helpen het vet op deze zone te verwijderen. Na vet bevriezing van een mannenborst is het vet blijvend weg. Let wel op je dieet want ander vetcellen kunnen zich weer vullen.

Eerlijk advies

Maak een afspraak in Amsterdam Zuid. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de mannenborst wordt besproken eventueel direct gevolgd door de behandeling. Ook bekijken wij ter plekke om het om vetweefsel gaat of om klieren. Weet je zelf nog niet of het om klierweefsel gaat of vet, boek dan altijd eerst de kosteloze intake!

Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met mannenborsten en laat ze verwijderen door te bevriezen.

Mannenborsten bevriezen Amsterdam 1

Mannenborsten verwijderen met Clatuu Alpha

Mannenborsten effectief behandelen in Amsterdam met de methode om van vet af te komen!

Heb je last van hardnekkig vet of de mannenborst? Dan biedt Clatuu Alpha de perfecte oplossing met de cryolipolyse behandeling. En als je snel handelt, kun je nu profiteren van een tijdelijke aanbieding van €350,- voor twee plaatsingen

Hoewel het aantal behandelingen dat nodig is, afhangt van de hoeveelheid vet, kun je na één behandeling al mooie resultaten zien. Bijna iedereen die deze behandeling heeft ondergaan, kiest ervoor om door te gaan met een tweede sessie om hun torso en mannenborst nog meer te verbeteren.

Waarom zou je nog langer rondlopen met ongewenst vet? Maak gebruik van deze geweldige aanbieding en krijg de lichaamscontour waar je altijd al van hebt gedroomd met Clatuu Alpha.

De specialist in vet bevriezen op de mannenborst

Wil je eindelijk af van die vervelende mannenborsten? Dan is Beauty Unlimited Amsterdam dé oplossing voor jou! Wij bieden de nieuwste technologie op het gebied van vetvermindering: cryolipolyse. Deze behandeling is zeer effectief bij het verminderen van vetophopingen in de mannelijke borststreek. Bovendien zijn wij gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp), dus het is zeer gemakkelijk om bij ons langs te komen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de voordelen van onze behandeling. Weg met die mannenborsten en hallo zelfvertrouwen!

Cryolipolyse is ook geschikt voor:

Naast het behandelen van mannenborsten met cryolipolyse, bieden wij bij Beauty Unlimited Amsterdam de mogelijkheid om op dezelfde dag ook andere zones te behandelen. Onze technologie maakt het mogelijk om tot wel 6 zones per dag te behandelen. Dus als je naast je mannenborsten ook andere probleemzones hebt, dan kunnen wij deze allemaal in één sessie aanpakken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een efficiëntere behandeling

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!