Peeling Amsterdam

Onze peeling in Amsterdam pakt huidproblemen effectief aan. De chemische peelings van pH Formula zijn de enige in zijn soort en zijn anders dan alle andere peelings die er in Amsterdam te vinden zijn. Waarom onze peelings? pH Formula Resurfacing is de enige peeling die ook werkstoffen d.m.v. zuurstof toevoegt. Hierdoor werken wij veel dieper in de huid, dan traditionele chemische peelings. Dit voelt sensationeel en geeft bovendien veel minder irritatie en vervelling. Peelings zijn er in verschillende sterktes, dus ook voor de gevoelige en de donkere huid hebben wij een geschikte peeling in onze kliniek in Amsterdam.
Peeling Amsterdam

Boek nu een kuur van 3 peeling behandelingen en krijg 50,- korting

Peelings zijn effectief bij:

 • Rimpels en lijntjes / huidveroudering
 • Verslapte huid
 • Rode huid / Couperose en Rosacea
 • Acne 
 • Pigmentatie, pigmentvlekken en vlekje op de huid
 • Door de zon beschadigde huid
 • Fijne lijntjes rond de mond, ogen en bovenste oogleden
 • Zelfs littekens van acne, waterpokken of verwondingen aan het gezicht.

Peeling behandeling geschikt voor:

 • Mannen en vrouwen
 • De donkere huid
 • De lichte huid
 • De gevoelige huid
 • Vanaf circa 20 tot 65 jaar oud. 

Behandeling op maat
Level 2 €125,-

 • Acne
 • huidverjonging / anti-aging
 • Couperose
 • Gevoelige huid
 • Donkere huid
 • Glow
 • Pigmentatie
 • Rode huid
 • Rosacea
 • Verslapte huid

Verbeter je huid + producten voor thuis

Verbeter je huid kuur 3 behandelingen + producten

Peeling Amsterdam in verschillende intensiteit levels passend bij jouw huid

Onze Peelings bevatten gecontroleerde skin resurfacing. Hierdoor wordt de cel productie actief gestimuleerd. Vervelling en irritatie worden met deze vernieuwde chemische peeling tot een minimum beperkt. Klassieke chemische peelings veroorzaken voornamelijk vervelling en huidirritatie. Bij de peeling van pH Formula heb je wel de voordelen van een klassieke chemische peeling, maar niet de nadelen!

Afspraak Peeling Amsterdam inclusief intake en huidscan

Voordat wij starten met de behandeling volgt er altijd een uitgebreide intake. Boek de kosteloze intake samen met de behandeling in de online agenda

Chemische Peeling van pH Formula

Peelings van pH Formula oftewel Resurfacings maken de huid sterker, steviger, stralender en jonger. Het is sensationeel om deze peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. Deze huidbehandelingen leveren dan ook zeer mooie resultaten op bij:

 • Huidveroudering intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
 • Acne ontstekingen en het talggehalte van de huid
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
 • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea kunnen worden aangepakt

 

De nieuwste peeling in Amsterdam heet Resurfacing

Wat is resurfacing en wat doet het met uw huid?

Het is een niet-invasief proces dat uw huid laagje voor laagje verjongt. Gecontroleerde huid resurfacing gaat verder dan de buitenste laag van de huid om actief een versnelde vorm van celregeneratie in alle lagen uit te lokken. Nieuwe huidcellen worden van binnenuit gevormd, wat resulteert in een stralender, jonger uitziend huidoppervlak – zonder het risico en de kosten van cosmetische chirurgie.

Voor wie geschikt?

peeling amsterdam
De peeling behandeling in Amsterdam

Hoe werkt onze peeling?

Het unieke pH formula peeling systeem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing.

8 redenen waarom je voor een pH Formula Resurfacing zou moeten kiezen

 1. Onze peeling staat er om bekend op het gebied van huidverandering, de huid anders te laten denken om zo tot een geweldig resultaat te komen.
 2. Onze peeling is no-nonsens producten: geen parfum, geheel eerlijk ontwikkeld en bij de bron waar ingrediënten voor de cosmetica worden ontwikkeld.
 3. Deze peeling mag absoluut niet worden vergeleken met een traditionele chemische peeling. Wat pH Formula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen en het gebruik van zuurstof.
 4. Traditioneel wordt er bij dit soort behandelingen vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig.
 5. Wat onze peeling anders maakt is dat wij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid.
 6. Wat onze behandeling hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar pHformula een patent op heeft.
 7. Traditionele chemische peelings werken vooral in de bovenste huidlaag wat vervelling veroorzaakt. Maar echte huidproblemen zitten veel dieper in de huid en wordt met een oppervlakkige chemische peeling niet aangepakt.
 8. pH Formula resurfacing werkt wel diep in de huid! 

Nazorg

Pre en post producten voor maximaal resultaat: 

De pre en post producten van pH Formula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de producten die je thuis gebruikt in de diepere lagen van de epidermis. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pH formula te gebruiken.

Daarom zitten deze unieke producten voor thuis standaard inbegrepen in onze kuur.

chemische peeling amsterdam
Resurfacing de allernieuwste peeling zonder downtime

Vraag en antwoord peelings

Ja, dat kan maar er moet wel minimaal 2 tot 3 weken tussen zitten

Nee, na de behabdeling is er geen down time.  Er is geen sprake van roodheden, vervelling of hersteltijd.

Er dient 4 weken tussen een behandeling te zitten

Ja zeker, na 1 behandeling is je huidstructuur al gladder met een mooie glow. Voor langdurig effect is een kuur geadviseerd.

De Active verlengt het resultaat van je behandeling en bereid je huid voor op een volgende behandeling. De Recovery herstelt, voedt de huid en zorgt ervoor dat er constant protonen (geladen werkstoffen je huid in gaan) die in de huid aan het werk gaan.

De behandeling kan het hele jaar worden geboekt. Ook in de zomer, let wel op dat je niet gaat zonnebaden of onder de zonnebank gaat liggen. De huid moet wel altijd goed beschermd worden tegen uv-straling, ook als de zon niet schijnt.

Het is onwijs mooi een combinatie te maken met bijvoorbeeld de Cold Laser of Bio Skin Light .

pHformula zorgt voor het activeren en exfolieren van de cellen en in combinatie met deze andere behandelingen geef je je cellen weer energie. Waardoor je huid nog harder gaat werken om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken.

Na de behandeling mag direct make-up worden aangebracht. Wij adviseren altijd minerale make-up ban Youngblood die de huid niet afsluit en daarnaast bescherming biedt.
De meeste mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Je kunt wel een lichte vorm van branderigheid, tinteling, warmte of strak gevoel ervaren.

De dag van de peeling is ons advies niet te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan.

Ga daarnaast niet in de zon zitten of onder de zonnebank. De huid moet daarnaast altijd goed beschermd worden met een SPF ook in de winter.

De risico’s van een pH formula behandeling zijn niet te vergelijken met een traditionele chemische peeling. De focus, zoals bij een chemische peeling, is niet het laten vervellen van de huid. De focus bij pH formula is om werkstoffen diep in de huid te laten opnemen.

Er kan minimale vervelling plaatsvinden, maar dit is goed tegen te gaan met de nazorg producten.

Ja, in pricipe kan dit omdat er geen werkstoffen de bloedbaan inkomen. Maar ons advies is om onze speciale gezichtsbehandeling voor zwangere vrouwen te boeken?

Peeling amsterdam
pH formula de peeling gecombineerd met zuurstof zonder downtime

Online een afspraak maken voor de peeling met resultaat in Amsterdam Zuid

❯ Beste peeling Amsterdam
❯ Peeling Afgestemd op jouw huid
❯ Eenvoudig online afspraak maken
❯ 9.5 klantbeoordeling
❯ meer dan 25 jaar ervaring
❯ Gediplomeerde huidspecialisten
❯ Sinds 2013 de beautysalon in Amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!