Bio Skinlight de nieuwste techniek op het gebied van natuurlijke huidverjonging

Bio Skinlight van Beauty Unlimited Amsterdam is de meest complete anti-aging methode – bestaande uit 2 facetten: twee verschillende rood licht apparaten, de Photon Cold Laser en de Collageen Booster.

Voor nog betere resultaten kan dit aangevuld worden met speciale huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen van LavieSage. Deze medisch ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek die immens populair is onder mensen die voor natuurlijke huidverjonging willen gaan. De resultaten zijn inmiddels bewezen!

Bio Skinlight duurzame biologische huidverjonging

Bio Skinlight van Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is de meest complete cosmetische behandelmethode voor duurzame huidverjonging. Zoals de naam al aangeeft wordt biologisch, natuurlijk licht ingezet voor de huid. Biologisch, maar wel op een medisch geavanceerde en technische wijze.

Twee verschillende lichtapparaten, de Photonlaser (cold laser) en de Collageen Booster, aangevuld met speciale huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen, zijn de 4 fases van dit absoluut veilige anti-aging concept. Deze medisch ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek op het gebied van huidverjonging.

Door de bewezen resultaten is Bio Skinlight niet voor niets inmiddels één van de meest gevraagde en toegepaste behandelingen voor een verouderde huid of voor diegene die huidveroudering willen stoppen.

Bio Skinlight Amsterdam 1

Veilig, pijnloos en resultaat gericht de strijd aangaan met rimpels, verslapping en totale huidveroudering.

Met de PhotonLaser wordt op een absoluut pijnloze en zeer aangename manier niet alleen de huid, maar juist ook haar onder gelegen bind- en spierweefsel heropgeladen met energie. Gedurende 20 – 30 minuten krijgt uw gezicht een huid en spier verstevigende behandeling. De Photon laser behandelingen kunnen zowel in kuurverband als periodiek plaatsvinden. Uw huidspecialist adviseert u hier persoonlijk over.

Met de Collageen Booster worden alle huidlagen gestimuleerd en in het bijzonder de aanmaak van nieuw, jong eigen collageen en elastine. Binnen enkele behandelingen zult u een duidelijke versteviging en verdikking van de huid ervaren. Gedurende 20 – 40 minuten wordt u door het heerlijk warme en ontspannende licht bestraald. De Collageen Booster behandelingen worden aangeboden in kuurverband en periodieke onderhoudsbehandelingen. Uw specialist adviseert u hier persoonlijk over.

De Bio Skinlight methode is als enige anti-aging methode gebaseerd op natuurlijke huidverjonging van binnenuit. Dit alles zonder schade of pijn. Het is een complete en unieke combinatie van genezend en verjongend licht en is gebaseerd op wetenschappelijke gronden. Alle apparatuur van Bio SkinLight is veilig, werkt totaal pijnloos en bezit medische certificering. (lees verder onder hoofdstuk Bio Skinlight apparatuur)

Na 10 behandelingen

Bio Skinlight Amsterdam 2

Na 1 behandeling

Bio Skinlight Amsterdam 3

Bio SkinLight in het kort

  • Tot 10 jaar jongere huid
  • Bio SklinLight werkt direct op de oorzaak van veroudering en niet alleen op symptomen
  • Compenseert de achterstanden in uw huid op de meest biologisch manier mogelijk
  • Verstevigt de verslapte huid, vermindert rimpels, brengt de jeugdige teint en uitstraling terug.
  • Remt zichtbaar het natuurlijke tempo van uw eigen huidveroudering af.

Bio Skin Light adviseren wij o.a. bij:

Bio Skinlight in Amsterdam Zuid

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.