Bio Skin light de beste natuurlijke huidverjonging

Bio Skin Light van Beauty Unlimited Amsterdam is de meest complete anti-aging methode – bestaande uit 2 facetten: twee verschillende rood licht apparaten, de Photon Cold Laser en de Collageen Booster.

Deze door medici ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek die immens populair is onder mensen die voor natuurlijke huidverjonging willen gaan. De resultaten zijn inmiddels bewezen!

Geschikt voor elk huidtype vanaf circa 25 jaar die huidveroudering met 10 jaar wilt vertragen of ontstane huidveroudering wilt herstellen

Bio Skin Light biologische huidverjonging

Bio Skin Light in 3 verschillende intensiteit levels

Bio Skin Light
LEVEL 3

155,-

Bio Skin Light
LEVEL 4

185,-

Bio Skin Light
LEVEL 5

215,-

Bio Skinlight behandeling, de 2 beste behandelingen gecombineerd

Bio Skin Light is de meest complete cosmetische behandelmethode in Amsterdam voor duurzame huidverjonging. Zoals de naam al aangeeft wordt biologisch, natuurlijk licht ingezet voor de huid. Biologisch, maar wel op een medisch geavanceerde en technische wijze.

Twee verschillende lichtapparaten, de Photonlaser (cold laser) en de Collageen Booster, aangevuld met speciale huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen, zijn de 4 fases van dit absoluut veilige anti-aging concept. Deze medisch ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek op het gebied van huidverjonging.

Door de bewezen resultaten is Bio Skinlight in Amsterdam Zuid één van de meest gevraagde en toegepaste behandelingen voor een verouderde huid of voor diegene die de huid op celniveau willen laten verjongen.
Pigment


Veilig, pijnloos en resultaat gericht de strijd aangaan met rimpels, verslapping en totale huidveroudering.

  1. Met de Photon Laser wordt op een absoluut pijnloze en zeer aangename manier niet alleen de huid, maar juist ook haar onder gelegen bind- en spierweefsel heropgeladen met energie. Gedurende 20 – 30 minuten krijgt uw gezicht een huid en spier verstevigende behandeling.

  2. Met de Collageen Booster worden alle huidlagen gestimuleerd en in het bijzonder de aanmaak van nieuw, jong eigen collageen en elastine. Binnen enkele behandelingen zult u een duidelijke versteviging en verdikking van de huid ervaren. Gedurende 20 – 40 minuten wordt u door het heerlijk warme en ontspannende licht bestraald.

  3. De Bio Skinlight methode is als enige anti-aging methode gebaseerd op natuurlijke huidverjonging van binnenuit. Dit alles zonder schade of pijn. Het is een complete en unieke combinatie van genezend en verjongend licht en is gebaseerd op wetenschappelijke gronden. Alle apparatuur van Bio SkinLight is veilig, werkt totaal pijnloos en bezit medische certificering. (lees verder onder hoofdstuk Bio Skinlight apparatuur)

  4. Bio SkinLight kan zowel in kuurverband als periodiek plaatsvinden. Uw huidspecialist adviseert u hier persoonlijk over. Vraag naar de kuuraanbieding: 7 behandelingen voorde prijs van 6

  5. Om er van binnenuit op de cellen wordt gewerkt adviseren wij altijd deze processen te ondersteunen met de juiste voedingssuppletie speciaal ontwikkeld voor de huid van LavieSage

Na 10 behandelingen

Bio Skinlight Amsterdam 1

Na 1 behandeling

Bio Skinlight Amsterdam 2

Bio Skin Light in het kort

  • Tot 10 jaar jongere huid
  • Bio Sklin Light werkt direct op de oorzaak van veroudering en niet alleen op symptomen
  • Compenseert de achterstanden in uw huid op de meest biologisch manier mogelijk
  • Verstevigt de verslapte huid, vermindert rimpels, brengt de jeugdige teint en uitstraling terug.
  • Remt zichtbaar het natuurlijke tempo van uw eigen huidveroudering af. 

Bio Skin Light adviseren wij bij:

Bio Skin Light kuur prijzen

Bekijk alle Bio Skinlight prijzen in de online agenda. Boek je een kuur van 6 behandelingen dan krijg je de 7e behandeling cadeau

 

Bio Skinlight in Amsterdam Zuid

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp heeft altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij ook gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

 

Bio-skin-light-huidverjonging
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!