RF BEHANDELING (RADIOFREQUENTIE)

Vaarwel tegen huidveroudering met onze effectieve RF behandeling voor gezicht, hals en decolleté!

De RF behandeling de perfecte optie tegen huidveroudering. Door middel van radiofrequente golven wordt uw huid verwarmd tot in de diepste lagen, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, strakkere en jongere huid met minder lijntjes en rimpels.

Naast het bestrijden van huidveroudering is de RF behandeling geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Of u nu last heeft van verslapping in uw kaaklijn, hamsterwangen, een verslapte hals of decolleté, onze behandeling kan u helpen bij het bereiken van een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid.

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw RF behandeling bij onze professionele schoonheidsspecialisten. Ontdek de kracht van radiofrequentie en voel u weer jong en stralend!

RF behandeling

RF behandeling effectief tegen huidveroudering

De RF behandeling is een effectieve methode voor het behandelen van huidveroudering en het verjongen van uw huid. RF staat voor Radiofrequentie en het werkt door het toedienen van radiofrequente golven die diep in de huidlagen doordringen. De golven verwarmen het weefsel in de diepere huidlagen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om extra collageen aan te maken.

Collageen is een belangrijk eiwit in onze huid dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af en ontstaan er rimpels en lijntjes. Met een RF behandeling kunnen we dit proces vertragen en zelfs omkeren. De aanmaak van collageen zorgt namelijk voor een stevigere, strakkere en jongere huid met minder lijntjes en rimpels.

Radiofrequentie behandeling

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

RF behandeling Amsterdam​ 

Een RF behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de hals en het decolleté en is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Het is een veilige, niet-invasieve behandeling die geen hersteltijd vereist. Het resultaat is een natuurlijke, frisse en stralende huid die er jaren jonger uitziet.

Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw huid te verjongen en te laten stralen, kies dan voor de RF behandeling. Onze professionele en gediplomeerder huidspecialisten kunnen u alles vertellen over de voordelen en de procedure. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek de kracht van radiofrequentie voor uw huid!

Radiofrequentie behandeling in 3 verschillende intensiteit levels

Alle RF behandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

LEVEL 2
RF behandeling

125,-

LEVEL 3
+ Cold Laser voor vernieuwde energie aan de cellen

155,-

LEVEL 4
+ Cold Laser + Collageen Booster
Ultieme huidverjonging

185,-

RF behandeling voordelen

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën

Radiofrequenti geschikt bij

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Prijzen RF behandeling

Alle prijzen voor Radio Frequentie behandelingen of combinatie behandelingen met andere apparatuur zijn terug te vinden in onze online agenda

Kuur aanbieding RF behandeling

Besluit u een kuur van 6 behandelingen te boeken waarbij u elke week of elke 2 weken wordt behandeld dan krijgt u de eerste behandeling gratis.

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Boek bij de RF behandeling ook altijd de gratis intake en huidscan inclusief persoonlijk advies!

Radio Frequentie behandeling resultaten

Meer dan 95% van onze klanten ervaren na de eerste behandeling resultaat. Echter RF in een kuur geeft op lange termijn een mooier en langdurig resultaat. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld uit 7 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. Dit kan ook goed gecombineerd worden met een verzorgende salon gezichtsbehandeling.

RF behandeling

Wat voelt u tijdens en na de behandeling met Radiofrequentie?

Elke keer als de RF energie word vrijgegeven ervaart u een korte sensatie van warmte. De ervaringen leert dat 99% van de mensen dit als zeer ontspannend ervaart. Het is een aangename, intensieve en pijnloze behandeling. Na de behandeling kan het voorkomen dat uw huid enige roodheid vertoont. De huid behoeft specifieke nazorg. Wij bieden u advies voor de thuis verzorging en producten. Deze verzorgen en ondersteunen het resultaat.

Radiofrequentie therapie is veilig en bewezen dat het de huid verjongd

Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Onze ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Radiofrequentie-behandeling-amsterdam

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Maak dan gebruik van onze gratis intakegesprek. U krijgt tijdens deze intake een huidanalyse, een behandeling met RF. U ziet na de behandeling met eigen ogen het effect zien van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

RF behandeling contra indicaties

Bekijk de PDF voor meer informatie

Radiofrequentie behandeling in Amsterdam 

Maak een afspraak voor de RF behandeling. Door de gunstige ligging van onze salon in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Buitenveldert en het centrum.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!