Rode huid-couperose-rosacea behandeling

Bij een chronische huidaandoening zoals rosacea en couperose  is er sprake van een rode huid en daarbij zichtbare bloedvaatjes.  Met de speciaal ontwikkelde behandeling tegen rosacea, couperose en de rode huid kunnen wij de huid verlichten en de roodheid van binnenuit wegnemen. 

Weg met de rode huid met onze nieuwe peelings van pHformula

Na de behandeling is het van belang de behandeling thuis verder voort te zetten met de hiervoor ontwikkelde producten van pHformula.

Behandeling tegen Rosacea, Couperose en de rode huid

De beste behandeling tegen de rode rocacea in verschillende intensiteit levels

De rode huid behandeling is speciaal ontwikkeld om roseacea of couperose zichtbaar te verminderen. Deze peeling pakt op een effectieve manier de activiteit van de rode huid aan, waarbij wij het probleem van binnen naar buiten aanpakken Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in met hiervoor speciaal ontwikkelde werkstoffen. De actieve en effectieve ingrediënten in deze peeling zorgen voor maximaal huidherstel en helpen roodheid en ontstekingen te verminderen,

Pigmentvlekken 

LEVEL 2

125,-

Pigmentvlekken

LEVEL 3

386,50

Pigmentvlekken

LEVEL 4

636,50

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Nazorg couperose rosacea behandeling

Na de rode huid behandeling ziet de huid er mooi, licht rood, en strak uit.

Na 2-3 dagen gaat de huid lichtjes vervellen. Na ongeveer 1 week ziet je al de eerste resultaten. Hierna heeft de huid nog 2 weken nodig om de roodheid van binnenuit aan te pakken. De producten voor thuisgebruik gericht op roodheid van pHformula ondersteunen de huid bij dit porces.

Ons advies voor een mooi resultaat is 3 a 6 behandelingen te ondergaan afhankelijk van de conditie van de huid. De behandelingen vinden dan om de 4 weken plaats.  Na de kuur adviseren wij dit te onderhouden en 1x per 2 maanden de huid te laten behandelen. 

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van PhFormula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Na de peeling gebruik je de producten om de huid te laten herstellen.

Hoe ziet de rode huid behandeling eruit?

Na een uitgebreide intake met de huidspecialiste starten wij de behandeling met een reiniging, gevolgd door het ontvetten en voorbereiden op de peelings. Vervolgens worden verschillende lagen aangebracht. De specialiste houdt de huid goed in de gaten en vraagt de cliënt naar haar/zijn ervaringen. 

Na de inwerking van het speciale masker en de aansluitende massage van het gezicht eindigt de behandeling met de juiste informatie over huidverzorging en nazorg.

Maak snel een afspraak met een van onze specialisten tegen de rode huid, couperose en rosacea in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt op de rand van de Pijp)

Voordelen

  • Minimale irritatie en vervelling
  • Proefdiervrij
  • Bevat geen kleurstoffen
  • Bevat geen lanoline
  • Bevat geen minerale oliën
  • Parabeenvrij conserveringssysteem
  • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
  • Hoogst effectieve resultaten
  • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen

Wat is het verschil tussen couperose en rosacea

Couperose en rosacea zijn twee verschillende aandoeningen. Couperose zijn zichtbare verwijde rode en blauwe adertjes in het gezicht. Bij rosacea zien we deze verschijnselen ook maar hierbij zien we ook rode bultjes, pus en zwellingen. Branderige, rode of droge ogen komen soms ook bij rosacea voor. Bij couperose treden al deze andere verschijnselen niet op. 

Indien je couperose niet behandelt kan dit overgaan in rosacea.

Rosacea-couperose-resultaten

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!