Bio Skin light natuurlijke huidverjonging

Bio Skin Light Amsterdam is de meest natuurlijke en complete en natuurlijke anti-aging methode bestaande uit 2 facetten van gezond licht: 2 verschillende rood licht therapieën, de Cold Laser en Collageen Booster.

Geschikt voor elk huidtype vanaf circa 25 jaar die huidveroudering met 10 jaar wilt vertragen of ontstane huidveroudering wilt herstellen op een natuurlijke manier

Bio Skin Light adviseren wij o.a. bij:

 • Bij personen die botox en filler zo lang mogelijk willen uitstellen maar kan ook in combinatie met Bio Skin Light
 • Preventief tegen huidveroudering vanaf 25 jaar
 • De zichtbaar oudere huid die er jonger uit wilt zien
 • Verslappingen
 • Bij een grauwe, doffe huidskleur
 • Bij huidverslapping
 • Als anti rimpel behandeling
 • Rode huid

Bio Skin Light in het kort

 • Licht therapie voor de huid
 • Heerlijke ontspannende huidverjongende behandeling
 • Tot 10 jaar jongere huid
 • Mooi natuurlijk oud worden
 • Bio Skin Light werkt direct op de oorzaak van veroudering en niet alleen op symptomen
 • Compenseert de achterstanden in uw huid op de meest biologisch manier mogelijk
 • Verstevigt de verslapte huid, vermindert rimpels, brengt de jeugdige teint en uitstraling terug.
 • Remt zichtbaar het natuurlijke tempo van huidveroudering af.

Bio Skin Light in 3 verschillende intensiteit levels

Bio Skin Light
Huidverjonging
LEVEL 3

155,-

Bio Skin Light
Meest gekozen
LEVEL 4

185,-

Bio Skin Light
Ultieme skin boost
LEVEL 5

210,-

Bio Skinlight behandeling, de 2 beste behandelingen gecombineerd

De resultaten zijn inmiddels bewezen! Bio Skin Light is de meest complete cosmetische behandelmethode in Amsterdam voor duurzame huidverjonging. Zoals de naam al aangeeft wordt biologisch, natuurlijk licht ingezet voor de huid. Biologisch, maar wel op een medisch geavanceerde en technische wijze. De door medici ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek die immens populair is onder mensen die voor natuurlijke huidverjonging willen gaan.

Twee verschillende lichtapparaten, de Photonlaser (cold laser) en de Collageen Booster, aangevuld met speciale huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen, zijn de 2 fases van dit absoluut veilige anti-aging concept. Deze medisch ontwikkelde apparatuur en behandelprotocollen vormen samen een hoogwaardige methodiek op het gebied van huidverjonging.

Door de bewezen resultaten is Bio Skinlight in Amsterdam Zuid één van de meest gevraagde en toegepaste behandelingen voor een verouderde huid of voor diegene die de huid op celniveau willen laten verjongen.

Bio skin light natuurlijke huidverjonging
De beste gezichtsbehandeling voor natuurlijke huidverjonging

De behandeling in de praktijk

 1. Met de Cold Laser wordt op een absoluut pijnloze en zeer aangename manier niet alleen de huid, maar juist ook haar onder gelegen bind- en spierweefsel her-opgeladen met energie. Gedurende 20 – 30 minuten krijgt uw gezicht een huid en spier verstevigende behandeling.
 2. Met de Collageen Booster worden alle huidlagen gestimuleerd en in het bijzonder de aanmaak van nieuw, jong eigen collageen en elastine. Binnen enkele behandelingen zult u een duidelijke versteviging en verdikking van de huid ervaren. Gedurende 20 – 40 minuten wordt u door het heerlijk warme en ontspannende licht bestraald.
 3. De Bio Skinlight methode is als enige anti-aging methode gebaseerd op natuurlijke huidverjonging van binnenuit. Dit alles zonder schade of pijn. Het is een complete en unieke combinatie van genezend en verjongend licht en is gebaseerd op wetenschappelijke gronden. Alle apparatuur van Bio SkinLight is veilig, werkt totaal pijnloos en bezit medische certificering. (lees verder onder hoofdstuk Bio Skinlight apparatuur)
 4. Bio SkinLight kan zowel in kuurverband als periodiek plaatsvinden. Uw huidspecialist adviseert u hier persoonlijk over. Vraag naar de kuuraanbieding: 7 behandelingen voorde prijs van 6
 5. Om er van binnenuit op de cellen wordt gewerkt adviseren wij altijd deze processen te ondersteunen met de juiste voedingssuppletie speciaal ontwikkeld voor de huid van LavieSage

Na 10 behandelingen

Bio Skinlight Amsterdam 1

Na 1 behandeling

Bio Skinlight Amsterdam 2

Bio Skin Light kuur prijzen

Bekijk alle Bio Skinlight prijzen in de online agenda. Boek je een kuur van 6 behandelingen dan krijg je de 7e behandeling cadeau.

Bio skin Light in de praktijk

Schoonheidssalon Beauty Unlimited, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp heeft altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij ook gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

Bio-skin-light-huidverjonging

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!