Cryolipolyse voor de billen

Cryolipolyse is de manier om vet te verwijderen op of onder je billen

Bilvet bevriezen kent geen downtime en je kunt alles na je behandeling gewoon weer doen. De bevroren vetcellen sterven af en worden op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd.

Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2015 gespecialiseerd in bilvet bevriezing.

Bilvet verwijderen met cryolipolyse

Mooie ronde billen staan bij veel vrouwen hoog op hun verlanglijstje. Voor het shapen en de contouren te verbeteren voor  mooie ronde billen adviseren wij de LPG behandeling, Eventueel in combinatie met cryolipolyse voor de billen.

Maar heb je een vet randje dat maar niet weggaat, zoals de kleine vetophopingen onder je billen? De voor vele welbekende banana rolls dan is cryolipolyse wel een goede oplossing

Deze bana rolls zijn namelijk heel goed te verwijderen middels cryolipolyse.

Banana rolls hebben deels met gewicht en leeftijd te maken, maar kan ook genetisch aangelegd zijn. Het is zeer moeilijk banana rolls weg te krijgen met sporten of gezond eten. 

cryotherapie-cryo21

Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen

Cryolipolyse Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of 3e sessie om al het vet te verwijderen. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een intake of een intake + cryolipolyse behandeling

Omdat de behandeling met Clatuu Alpha intensiever is dan cryo21 kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. 

Cryolipolyse Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste cryolipolyse behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door de cryolipolyse behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Cryo 21 kuur aanbieding met € 150,- voordeel

Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 7 behandelingen voor de prijs van 6. Je krijgt dan de eerste behandeling gratis.  Prijs losse cryo behandeling € 150,-

Vet verwijderen op of rond de billen?

Maak een afspraak in Amsterdam Zuid. Na het maken van de afspraak volgt er een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de billen wordt besproken gevolgd, eventueel direct gevolgd door de bilvet behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Ga voor mooie ronde billen!

Resultaat vet bevriezen billen

Behandelplan billen

We maken graag samen een behandelplan om uw bilcontoure weer terug te krijgen of mooier te maken.

Bilvet verwijderen afspraak Amsterdam

Maak een afspraak om bilvet te verwijderen bij Beauty Unlimited Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Cryolipolyse is zeer geschikt om plaatselijk vet te verwijderen of om Cellulite aan te pakken

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!