Cryolipolyse billen en banana rolls

Billen en banana rolls bevriezen nu tijdelijk voor 350,-

Cryolipolyse is de manier om vet te verwijderen op of onder je billen, zoals de banana rolls

Ja, het is mogelijk om de billen te behandelen met cryolipolyse. Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure die wordt gebruikt om vetcellen te verminderen door ze bloot te stellen aan koude temperaturen. Het is een populaire methode om vet aan te pakken en het lichaam mooier te maken en kan ingezet worden verschillende delen van het lichaam, zoals de billen.

Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2015 gespecialiseerd in het bevriezen en verwijderen van vet op en rond de billen

Bilvet en banana rolls verwijderen

Heb jij last van dat vervelende randje vet dat maar niet lijkt te verdwijnen, zoals de hardnekkige vetophopingen onder je billen die ook wel bekend staan als banana rolls? Het kan zijn dat je al van alles hebt geprobeerd, maar zonder resultaat. Gelukkig is er een effectieve oplossing: cryolipolyse voor de billen met Clatuu Alpha

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om van die ongewenste vetophopingen af te komen, waaronder de beruchte banana rolls. Ondanks dat deze vetophopingen deels gerelateerd zijn aan gewicht en leeftijd, kunnen ze ook genetisch bepaald zijn. Het is dan ook vaak erg lastig om ze kwijt te raken door middel van sporten of gezond eten alleen. Cryolipolyse biedt echter een bewezen methode om deze vetophopingen te verminderen en een strakker, meer gestroomlijnd uiterlijk te verkrijgen. Dus waarom zou je nog langer wachten? Neem nu de stap en ontdek hoe cryolipolyse jou kan helpen die hardnekkige banana rolls voorgoed te laten verdwijnen.

armvet bevriezen

Vet verwijderen op of rond de billen?

Cryolipolyse is de meest effectieve manier om vet rond de billen te bevriezen en te verminderen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen in het behandelde gebied blootgesteld aan gecontroleerde koeling, waardoor ze afbreken en op een natuurlijke manier worden afgevoerd door het lichaam. Bij cryolipolyse wordt een speciale applicator op het te behandelen gebied geplaatst. Deze applicator zuigt het vetweefsel aan en koelt het vervolgens tot een temperatuur die laag genoeg is om de vetcellen te beschadigen, maar hoog genoeg om omliggend weefsel en de huid niet te beschadigen. Het beschadigde vetweefsel wordt geleidelijk afgevoerd via het lymfestelsel van het lichaam, waardoor het behandelde gebied geleidelijk slanker wordt. Cryolipolyse is een veilige en niet-invasieve behandeling die in een kliniek of schoonheidssalon kan worden uitgevoerd. Het is belangrijk om te vermelden dat cryolipolyse geen vervanging is voor een gezonde levensstijl, zoals regelmatig sporten en gezond eten. Het kan echter wel een effectieve aanvulling zijn op deze levensstijl en helpen bij het bereiken van je gewenste lichaamsvorm.

Resultaat vet bevriezen billen

Het resultaat van het bevriezen van vet rond de billen met cryolipolyse is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid vet die behandeld wordt, je individuele anatomie en je levensstijl. Over het algemeen kun je na een cryolipolyse behandeling rond de billen een vermindering van 20% tot 25% van het vetweefsel verwachten. Het kan 8 tot 12 weken duren voordat het volledige resultaat zichtbaar is, omdat het lichaam tijd nodig heeft om het vetweefsel op een natuurlijke manier af te voeren.

Behandelplan vet bevriezen billen

Bij Beauty Unlimited bieden wij een professioneel en op maat gemaakt behandelplan voor het bevriezen van bilvet met behulp van cryolipolyse. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat  de best mogelijke resultaten worden behaald.

  • Het traject begint na het maken van een online afspraak. U krijgt van ons een online intake formulier waarbij wij de eerste screening maken of cryolipolyse voor u geschikt is
  • Als u bij ons in de kliniek bent begint het behandelplan met een uitgebreide consultatie waarin we ju individuele wensen en verwachtingen bespreken. We zullen ook u medische geschiedenis en huidige gezondheidstoestand beoordelen om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is.
  • Na de intake maken wij foto’s van het te behandelen gebied, zodat u deze later kunt vergelijken met het resultaat.
  • Vervolgens worden de gebieden zorgvuldig afgetekend op of rond de billen zodat wij de applicators op exact de juiste plek kunnen plaatsen
  • Tijdens de behandeling zelf plaatsen we een speciale applicator op het te behandelen gebied. De applicator zuigt het vetweefsel aan en koelt het vervolgens tot een temperatuur die laag genoeg is om de vetcellen te beschadigen, maar hoog genoeg om omliggend weefsel en de huid niet te beschadigen. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten per 2 plaatsingen en is comfortabel genoeg om te ontspannen en een boek te lezen of een film te kijken tijdens de behandeling.
  • Na de behandeling masseren wij het behandelde gebied
  • Vervolgens krijgt u van ons nazorg en adviezen de het resultaat ten goed komen

Na de behandeling kan het behandelde gebied gezwollen en rood zijn, maar dit is tijdelijk en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen. Het duurt meestal 8 tot 12 weken volledige resultaat zichtbaar is, omdat het lichaam tijd nodig heeft om het vetweefsel op een natuurlijke manier af te voeren. Om het beste resultaat te behalen, raden we vaak 1 tot 3 behandelingen te ondergaan, afhankelijk van je individuele doelen en situatie. Dit wordt ook besproken tijdens het consult, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Ons doel bij Beauty Unlimited is om je te helpen je zelfverzekerd te voelen en de beste versie van jezelf te zijn. Onze cryolipolyse behandeling is een veilige en effectieve manier om vet rond de billen te verminderen en je te helpen je gewenste lichaamsvorm te bereiken.

Bilvet verwijderen afspraak Amsterdam

Wilt u  graag bilvet laten verwijderen op een veilige en effectieve manier? Maak dan nu online een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam, gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces en je de best mogelijke resultaten te bieden.

Door het maken van een online afspraak kun je snel en gemakkelijk een datum en tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Tijdens de afspraak krijg je een uitgebreid consult waarin we je wensen en verwachtingen bespreken en kijken of cryolipolyse geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt ook al je vragen stellen en wij geven je graag advies over de beste behandeling voor jou. Onze locatie in Amsterdam Zuid is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Wij zorgen voor een comfortabele en ontspannen omgeving, zodat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Maak vandaag nog een afspraak om bilvet te laten verwijderen en ontdek hoe Beauty Unlimited Amsterdam je kan helpen om je gewenste lichaamsvorm te bereiken.

 

Cryolipolyse is zeer geschikt om plaatselijk vet te verwijderen of om Cellulite aan te pakken

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!