PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Wil je van je pigmentvlekken in het gezicht afkomen, maar heb je tot nu toe nog geen succesvolle oplossing gevonden? Bij onze kliniek in Amsterdam Zuid bieden we de beste oplossing met de effectieve pigment behandeling.

Behandelingen gecombineerd MeLine producten verwijdert alle soorten pigmentvlekken, veroorzaakt door hormonen, krabben, te agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan de zon. Ook het zwangerschapsmasker (melasma) kunnen we zeer effectief behandelen. MeLine is de nieuwste wetenschappelijke innovatie op het gebied van pigmentvlekken verwijderen. Het is het enige merk ter wereld dat zich volledig specialiseert in behandelingen tegen pigmentatie.

Wil jij 95% minder pigment?

Maak dan een afspraak voor de pigment behandeling en we helpen je graag van je pigment af te komen bij onze kliniek in Amsterdam Zuid.

Boek nu een kuur van 5 pigment behandelingen inclusief producten om van je pigment af te komen en krijg een Cold Laser behandeling cadeau t.w.v. 125.-

Pigmentvlekken verwijderen met de beste pigmentvlekken behandeling

De pigment behandeling is speciaal ontwikkeld om pigment zichtbaar te verminderen. Deze pigment peeling pakt op een effectieve manier de activiteit van het pigment aan terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij de innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten behaald, waarbij wij het probleem van binnen naar buiten aanpakken Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in met hiervoor speciaal ontwikkelde werkstoffen. 

Level 2 adviseren wij bij lichte oppervlakkige pigmentvlekken en level 3 en 4 wordt geadviseerd bij dieper liggende vormen van pigment. Dit testen wij voorafgaand aan de behandeling met de stretchtest.

Boek je 1e pigment behandeling met intake, huidscan en stretchtest!

Aan de hand van de stretchtest kunnen wij bepalen of het om oppervlakkig of diepliggend pigment betreft en de behandeling hierop aanpassen.

Oppervlakkig pigment
verwijderen

LEVEL 2
125,-

 

Diepliggend pigment 
verwijderen

LEVEL  3
155,-

Pigmentvlekken
kuur

LEVEL 3
Nu van 1012,50
voor 940,-

Pigmentvlekken
kuur

LEVEL 4 
Nu van 1450,-
voor 1325,-

Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

Door de unieke behandelmethode in onze kliniek in Amsterdam is met de MeLine pigmentvlekken behandeling mogelijk om in kuurverband gemiddeld 95% van de pigmentvlekken te verwijderen. Dit komt door de actieve producten van MeLine die op een intensieve manier, diep in de huid op het pigmentvlekken werken. Hierdoor pakken wij de pigmentvlekken op een gerichte maar huidvriendelijk manier aan. Deze pigmentvlekken behandeling kan ook bij de donkere huid veilig worden ingezet. Omdat het product zo samengesteld is, dat het diep in de huid kan komen waar het pigment zich vormt. Zelfs bij de donkere huid, die een compactere structuur heeft dan de blanke huid. Als u de keuze maakt om uw pigmentvlekken te verwijderen en voor een egale huid wilt gaan, zonder pigmentvlekken dan is de MeLine pigmentvlekken behandeling in Amsterdam de beste keuze.

Pigmentvlekken verwijderen behandeltraject

Wil jij pigmentvlekken verwijderen? Ons advies is een traject in kuurverband te ondergaan van 3 of 5 behandelingen. De kuur van 3  behandelingen bestaat uit 3 MeLine behandelingen. Bij dieper gelegen pigment adviseren wij 5 behandelingen, waarvan 3 MeLine en 2 Microneedling behandelingen.

Het MeLine behandel traject ziet er als volgt uit:

 1. MeLine Pigmentvlekken behandeling (level 3 en 4)
 2. Na 2 weken volgt er een pijnloze Microneedling behandeling waarbij we de ingrediënten aanbrengen in het pigment die de pigmentvlekken verwijderen. (level 4)
 3. Herhaling van stap 1 (level 3 en 4)
 4. Herhaling van stap 2 (level 4)
 5. Herhaling van stap 1 (level 3 en 4)

In dit behandeltraject zit een pakket van 7 producten. Deze zijn noodzakelijk om te gebruiken om het gewenste resultaat op de pigmentvlekken te behalen

Inhoud MeLine pigmentvlekken verwijderen producten:

 • MeLine Gentle foam cleanser
 • MeLine Restore
 • MeLine Moist
 • MeLine Day cream
 • MeLine Night cream
 • Meline BB Cream
 • MeLine pigmentmasker

Voordelen MeLine pigment behandeling

 • Minimale irritatie en vervelling
 • Verwijdert 95% van het pigment
 • Ook voor de donkere huid
 • Zichtbaar resultaat al na 1 pigment behandeling
 • De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigment ingrediënt van nu!
 • MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie.
 • MeLine is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m product gebruik die pigment van binnenuit afbreekt
 • De Me-Line werkt naast op pigmentvlekken ook sterk huid verjongend.
 • Na 1 behandeling zie je na 1 maand ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken
 • Na 3-4 maanden is het pigment grotendeels weg
 • Egalere, zachtere en gladdere huid.
 • Mooiere huid met minder rimpels

Resultaten voor en na pigementvlekken behandeling

Pigmentvlekken verwijderen
Pigmentvlekken verwijderen amsterdam

Hoe ontstaan pigmenvlekken?

Meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met pigmentvlekken. Met de laatste wetenschap op het gebied van pigmentvlekken verwijderen is het heel goed mogelijk om van je pigmentvlekken af te komen.

Overmatig pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Wij hebben de oplossing en kunnen met onze speciale pigmentvlekken behandeling in Amsterdam pigment verwijderen.

Oorzaak pigmentvlekken gezicht?

De kleur van iemands huid wordt meestal bepaald door zijn lichtgevoeligheid en de mate waarin hij aan de zon wordt blootgesteld; gebieden die vaak aan de zon worden blootgesteld, zijn donkerder dan gebieden die worden bedekt. Melanine is het natuurlijke pigment dat de huidskleur bepaalt en dat door het lichaam wordt afgescheiden om de huid te beschermen tegen UV-stralen, waardoor de huid bruin wordt.

Pigmentatieproblemen houden verband met een slechte werking van melanine, waardoor ofwel hyperpigmentatie (donkere vlekken) ofwel depigmentatie (lichtere vlekken) op de huid ontstaat. Dit laatste houdt meestal verband met een aandoening als vitiligo of albinisme, waarvoor medische verzorging nodig is.

Een veel voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie is een overmatige productie van melanine. Melanine is dus het pigment dat de huid zijn kleur geeft. Het wordt geproduceerd door huidcellen, melanocyten genaamd. Verschillende aandoeningen of factoren kunnen de productie van melanine in uw lichaam veranderen.

 • Bepaalde medicijnen kunnen hyperpigmentatie veroorzaken. Ook sommige chemotherapie medicijnen kunnen hyperpigmentatie als bijwerking hebben.
 • Zwangerschap verandert de hormoonspiegels en kan de melanineproductie bij sommige vrouwen beïnvloeden.
 • Een zeldzame endocriene ziekte, de ziekte van Addison, kan hyperpigmentatie veroorzaken die het duidelijkst zichtbaar is op plaatsen die aan de zon zijn blootgesteld, zoals het gezicht, de hals en de handen, en op plaatsen die aan wrijving zijn blootgesteld, zoals de ellenbogen en de knieën. De hyperpigmentatie is een direct gevolg van een verhoogd niveau van een hormoon in uw lichaam dat resulteert in een verhoogde melaninesynthese.
 • Overmatige blootstelling aan de zon kan ook een toename van pigmentvlekken of pigmentvlekjes veroorzaken.

Vraag en antwoord

De drie belangrijkste soorten pigmentvlekken zijn ouderdomsvlekken, melasma, en post-inflammatoir trauma. Post-inflammatoir trauma kan het gevolg zijn van een verwonding, blootstelling aan de zon, of een huidaandoening, zoals acne.

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een toename van melanine. Melanine is het natuurlijke pigment dat onze huid, haar en ogen hun kleur geeft. Een aantal factoren kan een toename van de melanineproductie uitlokken, maar de belangrijkste zijn blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, leeftijd en huidverwondingen of ontstekingen.

De beste behandeling tegen (diepliggend) pigment zijn de behandelingen van MeLine. In kuurverband en in combinatie met producten kunnen wij circa 95% van het pigment verwijderen.

Pigmentvlekken kan je alleen weghalen om intensieve behandelingen

Pigmentvlekken kunnen verschijnen als bruine, zwarte, grijze, rode of roze vlekken of vlekken. De vlekken worden ook wel ouderdomsvlekken, zonnevlekken of levervlekken genoemd. De vlekken kunnen op slechts één plek van het gezicht of lichaam voorkomen of over het hele lichaam.

Mensen met een donkere huid zijn van nature gevoeliger voor pigmentvlekken. De huid maakt al van nature meer melanine aan, dat de huid een donkerdere kleur geeft, en wanneer hormonen of trauma een toename van deze melanineproductie teweegbrengen, ben je vatbaarder voor pigmentvlekken

De grootste risicofactoren voorpigmentvlekken zijn blootstelling aan de zon en ontstekingen, beide situaties kunnen de melanineproductie verhogen. Hoe groter je blootstelling aan de zon, hoe groter je risico op verhoogde huidpigmentatie. Ook ouderdom kan de toename van pigmentvlekken verergeren.

Pikante en gefrituurde voedingsmiddelen oftewel ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen. Pikante voedingsmiddelen en/of lang gebakken voedsel zijn ook zeer ontstekingsbevorderend in het lichaam. Die voedingsmiddelen moeten beperkt worden omdat ze hyperpigmentatie van de huid kunnen uitlokken, als je hier gevoelig voor bent.

Nee, pigmentvlekken hebben geen medische verzorging nodig. Laat je arts kijken naar vlekken die zwart zijn of van uiterlijk veranderd zijn. Deze veranderingen kunnen tekenen zijn van melanoom, een ernstige vorm van huidkanker.

Afspraak pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

Wil je graag een einde maken aan je pigmentvlekken en ben je op zoek naar een behandeling in Amsterdam? Bij ons kun je een afspraak maken voor een pigmentvlekken behandeling in onze kliniek in Amsterdam Zuid.

Onze behandelingen beginnen altijd met een uitgebreide intake en huidscan, waarbij we kunnen zien hoe het pigment zich ontwikkelt in de diepere huidlagen. Op basis van deze informatie stellen we een behandeltraject op maat voor je samen om je pigmentvlekken te verwijderen.

Je vindt ons in Amsterdam Zuid, in de Rivierenbuurt tegen de Pijp aan. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor onze deur.

Pigmentvlekken verwijderen

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!