Vet verwijderen benen en heupen

Vet verwijderen op beide benen nu van 400,- voor slechts 350,-

Wil jij af van hardnekkig vet op je benen, dijen of heupen? Cryolipolyse is dé manier om dit te bereiken. Met deze simpele methode wordt het vet op de benen bevroren, waardoor het vet definitief weg is. Geen zorgen meer over dat vervelende vet op je (boven)benen, knieën, heupen of kuiten.

Wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in het bevriezen van beenvet en we hebben al vele tevreden klanten geholpen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met maar liefst 9.4! Onze gecertificeerde specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw ideale lichaam.

Twijfel niet langer en maak nu een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam voor het verwijderen van vet op je benen en heupen. 

Vet bevriezen benen

Maak een afspraak om beenvet te bevriezen. Na het maken van een afspraak volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de benen wordt besproken eventueel direct gevolgd door de cryo behandeling

Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua eventuele vervolgbehandelingen en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met vet op je benen

Vetcellen bevriezen voor de benen zijn mogelijk op de volgende zones:

 • Bovenbenen (binnenzijde, buitenzijde), heupen, dijen, zadeltassen
 • Onderbenen, kuiten, knieën

Hoe gaan wij te werk?

 • Na het maken van een afspraak ontvang je van ons een online intake formulier. Middels dit formulier bekijken wij of er eventueel interacties zijn met mogelijke medicatie gebruik of andere behandelingen die u ondergaat. Indien dit niet het geval is, bevestigen wij de afspraak.
 • Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot het vet op de benen en krijgt u van ons een behandelplan
 • Er worden foto’s gemaakt van de benen die na de behandeling vergelijken kunnen worden met het resultaat
 • Het exacte gebied wordt door ons nauwkeurig afgetekend
 • Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied afgekoeld met behulp van de Clatuu Alpha.
 • De behandeling duurt ongeveer 50 minuten per zone. We kunnen 2 applicators tegelijk plaatsen. In 1 behandeling behandelen wij beide benen in circa 50 minuten
 • Na de behandeling krijgt u van ons de nazorg
 • Na de behandeling kun u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
 • Na de behandeling wordt er een follow-up afspraak ingepland om de voortgang te bespreken en om foto’s van het resultaat te maken.

Onze gecertificeerde specialisten zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling en beantwoorden graag al u vragen tijdens de intake. Bij Beauty Unlimited Amsterdam bent u in goede handen als het gaat om het bevriezen van beenvet.

vet bevriezen amsterdam

Afspraak beenvet bevriezen Amsterdam

 Bent u er klaar voor  om voorgoed afscheid te nemen van dat hardnekkige beenvet? Maak dan nu een cryolipolyse afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam voor het bevriezen van het vet op uw benen en heupen!
Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam om overtollig beenvet te bevriezen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!