Vet bevriezen Armen

Vet bevriezen op je armen met 2 plaatsingen van 400,- nu voor 350,-

Veel mensen ervaren het als een uitdaging om van dat vervelende armvet af te komen, zelfs na het volgen van een afslank dieet of het doen van extra lichaamsbeweging. Maar met onze nieuwe vet bevriezingsmethode hebben wij de oplossing om armvet te verwijderen! Cryolipolyse biedt namelijk de ideale manier om slap armvet te verwijderen en te zorgen voor dunnere, strakkere en meer natuurlijk uitziende armen.

Door het toepassen van cryolipolyse wordt het overtollige armvet eenvoudigweg bevroren, wat betekent dat het voorgoed verdwijnt. Onze kliniek in Amsterdam is sinds 2015 gespecialiseerd in het bevriezen van armvet. Kies voor deze behandeling en ervaar het zelf: een slankere, strakkere en zelfverzekerdere versie van jezelf met prachtige armen.

Blijvende resultaten met armvet bevriezen

Het bevriezen van armvet met cryolipolyse is zeer effectief zijn en leidt tot mooie en blijvende slanke armen met minder vet. Na de behandeling zal het vet in de behandelde gebieden geleidelijk worden afgebroken en op een natuurlijke manier door het lichaam worden verwijderd. De resultaten van armvet bevriezen zijn vaak al na één behandeling zichtbaar. Na enkele weken tot maanden zullen de behandelde gebieden zichtbaar strakker en slanker worden. Het eindresultaat is vaak na ongeveer drie maanden bereikt. Het mooie van armvet bevriezen is dat de resultaten langdurig zijn, omdat de vetcellen die zijn bevroren voorgoed worden vernietigd. Het is echter wel belangrijk om een gezonde levensstijl te blijven volgen om nieuwe vetophopingen in andere lege vetcellen te voorkomen.

Kortom, het bevriezen van armvet met cryolipolyse kan leiden tot mooie en langdurige resultaten, zolang je een gezonde levensstijl blijft volgen en de nazorginstructies van onze specialisten opvolgt.

Voordelen bevriezen van armvet

  • Minder vet, strakke armen, dunnere armen
  • Strakkere huid, pakt kippenarmen aan
  • Liftend effect
  • Effectief: Cryolipolyse is een bewezen effectieve methode om vet te verwijderen. Het kan leiden tot mooie en blijvende resultaten, zolang je een gezonde levensstijl blijft volgen.
  • De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen incisies of naalden nodig zijn. Hierdoor is er geen hersteltijd nodig en kun je na de behandeling direct weer je normale activiteiten oppakken.
  • Cryolipolyse is een veilige methode om vet te verwijderen. Het beschadigt geen omliggende weefsels en heeft geen nadelige effecten op de gezondheid.
  • De behandeling duurt meestal slechts 60 minuten per sessie, afhankelijk van het aantal behandelgebieden.
  • De behandeling is vrijwel pijnloos. Tijdens de behandeling kan een licht ongemak of trekkerig gevoel worden ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele minuten.
  •  De resultaten zijn blijvend omdat de afgebroken vetcellen niet terugkeren.
  • De behandeling kan worden afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen 

Behandelplan armvet verwijderen

Als je overweegt om armvet te bevriezen met cryolipolyse, is het maken van een behandelplan essentieel is voor het behalen van optimale resultaten. Wij beginnen ons behandelplan  altijd met een intakegesprek waarin onze  specialist jouw persoonlijke wensen en verwachtingen bespreekt. Tijdens de intake zal de specialist jouw armen onderzoeken en de hoeveelheid vet beoordelen. Op basis hiervan kan hij of zij een inschatting maken van het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Dit kan variëren van één tot meerdere behandelingen, afhankelijk van de hoeveelheid vet die moet worden verwijderd. Na de intake maken wij foto’s van de armen en wordt de locatie afgetekend waar het armvet zich bevindt.

Na de behandeling krijg je van ons nazorg en advies hoe je zo snel mogelijke het gewenste resultaat kan behalen.

Kortom, een goed behandelplan is de basis voor het bereiken van optimale resultaten bij het bevriezen van armvet. Daarom nemen wij altijd  ruim de tijd voor een intakegesprek  en informeren wij je over de mogelijkheden en de verwachte resultaten. Zo ben je verzekerd van een succesvolle behandeling en een mooi en strak resultaat!

Afspraak vet op armen bevriezen

Wil jij ook graag af van dat vervelende armvet en een mooi en strak resultaat bereiken? Maak dan nu een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam voor het bevriezen van jouw armvet. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vet met behulp van cryolipolyse en zorgen ervoor dat jij je weer zelfverzekerd voelt over je armen. Door middel van een intakegesprek maken we een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat. Het maken van een afspraak is heel eenvoudig via onderstaande afspraak button Wacht niet langer en boek nu jouw behandeling bij Beauty Unlimited Amsterdam. Ervaar zelf de voordelen van Clatuu Alpha en geniet van mooie en strakke armen! Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

armvet bevriezen

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!