Armvet verwijderen met cryolipolyse

Armvet verliezen is vaak moeilijk te realsieren met een afslank dieet of extra lichaamsbeweging.

Gelukkig biedt cryolipolyse de mogelijkheid om slap armvet te verwijderen en een slankere, strakkere, natuurlijker ogende armvorm te krijgen met als resultaat dunnere armen. Met cryolipolyse word armvet bevroren waardoor armvet voorgoed verleden tijd is.

Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2015 gespecialiseerd in armvet bevriezen!

Armvet bevriezen: Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse methodes

Armvet bevriezen effectief in Amsterdam laten behandelen

Armvet bevriezen met Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 2 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e sessie om de armen nog mooier te maken. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een Clatuu Alpha intake of een intake + armvet bevriezen behandeling

Clatuu Alpha: is intensiever door 360 graden cooling. Met 1 enkele behandeling wordt ongeveer hetzelfde resultaat behaald als met 4 behandelingen met de Cryo 21.

Omdat armvet bevriezen met Clatuu Alpha intensiever is kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een armvet behandeling. 

Armvet bevriezen met Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste armvet behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door armvet bevriezen met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Met de Cryo 21 bevriezen wij het vet om de armen door handmatig laagje voor laagje vet van de armen te verwijderen. Gemiddeld zijn er 7 behandelingen noodzakelijk voor een mooi resultaat. De behandel frequentie is om de 2 weken

Cryo 21 armvet bevriezen aanbieding

  • Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 900,- dan ontvang je de eerste behandeling gratis.
  • Prijs losse behandeling 150,-

Armvet verwijderen

Maak nu een afspraak om armvet te verwijderen en ga voor dunnere armen

Armvet verliezen

Na het maken van een afspraak volgt er een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de armen wordt besproken. Indien u heeft gekozen voor de intake + behandeling dan voeren wij de behandeling direct na de intake uit.

Resultaat armvet bevriezen

  • Minder vet, strakke armen, dunnere armen
  • Strakkere huid, pakt kippenarmen aan
  • Liftend effect

Behandelplan Armen

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling zijn er gemiddeld vanaf 7  behandelingen nodig voor een mooi resultaat op uw armen en met Clatuu Alpha 1 of 2 afhankelijk van de hoeveelheid vet op de armen en het resultaat dat uw wilt behalen. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de armen zijn weg. 

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie voor de armen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

cryotherapie-cryo21

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!