Microneedling Behandeling Amsterdam

Microneedling behandeling is een beproefde techniek die de huid verjongt en rimpels vermindert. Daarnaast verbetert de algehele poriestructuur en is de microneedling behandeling zeer geschikt om pigmentvlekjes te egaliseren en littekens te verminderen.

De  microneedeling behandeling voeren wij uit met deFusion Meso. Dit is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie, hiermee wordt huidveroudering en huidverslapping effectief verbeterd.

Het hyaluronzuurgehalte van de huid wordt op peil gebracht, waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar verminderen. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel is van de huid, is de microneedling behandeling met Fusion Meso één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandeling die er is.

Voor de verschillende huidproblemen werken wij met aangepaste serums en variabele lengtes van de naalden tot maximaal 200mm

De nieuwste en beste Microneedling behandelmethode in Amsterdam

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het ‘microneedlen‘ van de huid. Hierbij wordt de huid met de Fusion Microneedling Pen bestempeld en worden er minuscule kanaaltjes gecreëerd, waardoor de actieve werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen terecht komen en het collageenproces gestimuleerd wordt. Deze minuscule kanaaltjes zijn voor het blote oog niet zichtbaar. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat deze
minuscule kanaaltjes binnen no-time weer sluiten.
De Microneedling behandeling met de Microneedeling Fusion Pen voelt als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

De microneedling van Fusion Meso heeft zowel een ISO als CE-keuring. Dit staat garant voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Alle serums van Fusion zijn steriel en bestaan uitsluitend uit pure actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, peptiden en vitamines, zonder conserveermiddelen of andere chemicaliën en kunnen specifiek per huidprobleem worden ingezet.

 

Microneedling behandeling voor en na

Microneedling-behandeling-voor-en-na

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Wij behandelen nooit zonder de intake. U krijgt dan ook van ons bij de behandeling altijd een gratis Huidscan met de Observ twv 40,- en een uitgebreide intake. Deze intake en scan dient u in de online agenda ook te selecteren. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons een online intake formulier die u voorafgaand aan de afspraak dient in te vullen. Deze wordt tijdens uw afspraak met u doorgenomen.

Waarom kiezen voor Microneedling van Beauty Unlimited Amsterdam?

 • Onze serums zijn van farmaceutische kwaliteit
 • Onze microneedling wordt niet als pijnlijk ervaren
 • Hyaluronzuur en andere serums wordt diep de huid ingebracht
 • Werkt liftend en vermindert rimpels
 • Zeer geschikt voor lijntjes rond de ogen, mond, wangen
 • Hals en decolleté kan ook behandeld worden
 • Verbetert de zichtbaarheid littekens
 • Porie-verfijnend
 • Vermindert hyper pigmentatie
 • Helpt bij acne
 • Verhoogt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.
 • Minimale downtime, de huid kan iets rood zijn 24 uur tot 48 uur na de behandeling
Microneedling-behandeling-amsterdam

Microneedling resultaat en vervolgstapen

Fusion Meso stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn en werkt zelfs nog langerdoor. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten te gebruiken zoals hyaluronzuur die dit proces ondersteunen. De huidspecialiste zal je hierover advies geven.

Afhankelijk van het huidprobleem en jouw wensen, zal de huidspecialiste een behandeling
adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 weken.

Microneedling prijzen amsterdam

Alle micorneedling prijzen zijn te vinden in onze online agenda
 

kuur aanbieding mirconeedling behandeling

 • Boek een kuur van 6 behandelingen en krijg de 7e cadeau

Microneedling vraag en antwoord

Micronaaldjes maken miniscule gaatjes in de bovenste lagen (epdermis en dermis) van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Via deze openingen kunnen de werkstoffen, die wij tijdens de behandeling gebruiken, dieper de huid binnendringen. Hierdoor ontstaan een optimale opname van werkstoffen. Daarnaast stimuleert micro needling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke herstelmechaniseme van de huid te activeren.

Microneedling kan licht prikken, de meeste klanten ervaren de microneedling behandeling niet als pijnlijk

Microneedling heeft normale bijwerkingen zoals roodheid, tijdelijke gevoeligheid of plaatselijke inflammatie die niet langer dan 24 tot 48 uur aanhoud.


Ernstige complicaties zijn uiterst zeldzaam bij microneedling van met de Fusion producten en
apparaten, die voldoen aan de hoogste veiligheideisen. Al onze huidspecialisten in Amsterdam zijn volledig opgeleid om de microneedling behandeling veilig uit te voeren.

In principe is er geen downtime maar de gevoelige huid kan tot maximaal 48 uu na de microneedling behandeling er licht rood uit zien.

Ja, de huid ziet mooi doorbloed uit met een frisse en gezonden glow. 

48 uur na de eerste behandeling zal de huid er stralend en veel steviger uitzien. De eerste resultaten van de collageenstimulatie zullen na circa 3 weken zichtbaar zijn en werken zelfs nog langer door in de huid. Het optimale resultaat wordt behaald als de Microneedling behandelingen in kuurverband worden uitgevoerd in combinatie met producten voor thuisgebruik die het collageenproces ondersteunen.

Voor een langdurig resultaat adviseren wij de Microneedling behandeling in een kuur van 6 behandelingen te doen. U krijgt dan de 7e behandeling van ons cadeau.

Ja, dat mag mits het 100% minerale make-up is die de huid niet afsluit. Wij kunnen desgewenst een beetje make-up aanbrengen na de behandeling.

Ja, je kunt alles na een microneedling behandeling weer doen. Het is wel belangrijk om de zon te vermijden en dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken als je naar buiten gaat, ook als de zon niet schijnt.

Nee, dat is beter van niet. Je krijgt van ons een advies welke producten het beste samengaan met de Mironeedling behandeling. Vermijd ten alle tijde agressieve zeep, sterk exfoliërende producten of
scrubs. Gebruik alleen de producten die door jouw huidspecialiste worden aanbevolen.

Microneedling Amsterdam

Maak een afspraak voor Microneedling in Amsterdam. Onze salon is gevestigd in de Rivierenbuurt, aan de rand van de Pijp en beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur.  Voor klanten die komen uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord of Buitenveldert zijn wij eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (tram 12 of 4).

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!