Actie peeling kuur 3x bij Beauty Unlimited
Maak je huid als nieuw met de MINI GLOW PEELING

Peeling Glow Kuur (met massage en masker)
Wil jij je huid een mooie boost geven? Dan hebben wij tijdelijk van Ph Formula een mini peeling kuur van 3 peeling behandelingen. Bij aanschaf van 3 Ph Formula Glow Peeling behandelingen krijg je 50 euro korting. Je betaalt dus €325,-  i.p.v. van €375,- voor 3 Ph Formula peeling behandelingen.

Quick Peeling Glow Kuur (zonder massage en masker)
Wil jij je huid een snelle boost geven? Dan hebben wij tijdelijk van Ph Formula een quick peeling kuur van 3 peeling behandelingen. Bij aanschaf van 3 Ph Formula Quick Glow Peeling behandelingen zonder masker en massage krijg je 95 euro korting. Je betaalt dus €285,-  i.p.v. van €375,- voor 3 Ph Formula peeling behandelingen.

Waarom je nu peelings moet doen
Tijdens de zomer is de bovenste laag van onze huid doorgaans dikker en droger
als reactie op de sterke invloed van UV-stralen. Dit uit zich in een ruwe huid met meer fijne lijntjes. Onder deze huidveranderingen kunnen geactiveerde pigmentatie en mogelijk ontstekingen aanwezig zijn. Tegelijkertijd, als gevolg van de zomerse warmte, verliest onze huid haar vochtgehalte. Bovendien dragen factoren zoals airconditioning, met zijn droge lucht en slechte luchtkwaliteit, bij aan verdere uitdroging van de huid. De peeling kuur herstelt de huid van opgelopen schade waardoor deze weer fris en mooi oogt met een mooie glow!

Deze acties zijn geldig in juli en augustus 2024.

Festival Glam Treatment – NU €89

Heb jij deze zomer een drukke agenda met veel leuke dingen en wil je dat jouw huid er stralend uitziet? Dan is de Festival Glam Treatment jouw redder! Deze behandeling bevat een OxyGeneo behandeling wat de zuurstof in jouw huid verhoogd, dode huidcellen worden verwijderd en de huid blijft stralend achter. Door verschillende opzetstukjes die OxyGeneo biedt, kan er op elk huidtype gewerkt worden.

ReCharge Treatment – NU €89

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit je drukke leven. Dan is de ReCharge Treatment iets waar je naar verlangd. Deze Cold Laser behandeling van 45 min is een ware boost voor een huid die dof, vermoeid, vochtarm en uit balans is. De Cold Laser werkt op verbetering van huidconditie, vermindering van lijntjes, wallen en doffe tint. Daarnaast is de Cold Laser super ontspannen en totaal niet pijnlijk. De Cold Laser is onze meest geboekte behandeling.

Deze acties zijn geldig in juli en augustus 2024.

Meer weten over hoe wij te werk gaan, bekijk dan de beste gezichtsbehandeling in Amsterdam voor jouw huid

√ Acties

√ Aanbiedingen

√ Deals

Schoonheidssalon Amsterdam Zuid

√ Speciale aanbiedingen voor nieuwe klanten

√ De beste gezichtsbehandeling

√ 25 jaar ervaring

Beauty Unlimited Amsterdam staat voor meer dan 25 jaar ervaring!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!