Bindweefselmassage gezicht

De Bindweefselmassage voor het gezicht in Amsterdam is een zeer populaire gezichtsbehandeling gericht tegen huidveroudering. 

Het is een intensieve manuele massage op de bindweefsellaag van het gezicht om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot cel-vernieuwing en versteviging. 

Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid zal hierdoor gaan stralen! De bindweefselmassage is zeer geschikt tegen rimpels, littekens, verslappingen en een grauwe huidskleur. Onze huidspecialisten in Amsterdam Zuid adviseren u graag over de voordelen van deze gezichtsbehandeling voor jouw huid.

Inhoud

Bindweefselmassage voordelen voor het gezicht

1. Versnelde celdeling voor de aanmaak van nieuw collageen, bindweefsel en elastine
2. Betere doorbloeding van de huid voor verbetering van de grauwe huidskleur
3. Verbeterd zuurstoftransport door de huid
4. Hogere opname van werkstoffen door de huid
5. Verbetering van de algemene huidconditie
6. Vermindering van rimpels en lijntjes
7. Versteviging van onderhuids bindweefsel
8. Preventie van huidveroudering
9. Vermindering van rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens
10. Voorkomt vochtophopingen
11. Voorkomt verslapping van de huid
12. Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

Bindweefselmassage Amsterdam geschikt voor:

  • Vrouwen
  • Mannen, zelfs met een stoppelbaardje van enkele dagen
  • Vrijwel alle huidtypen ook de dunne en gevoelige huid
  • De huid met acné (alleen passieve acné huid en littekenweefsel)
  • Alle leeftijden

Deze mooie natuulijk behandeling is geschikt voor verschillende huidcondities. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen met een doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, cellulite, striae en een slappe huid. Het kan ook helpen bij het verminderen van spanning en stress in de spieren, wat kan bijdragen aan een ontspannen en gezonde uitstraling van de huid.

bindweefselmassage gezicht

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Bindweefselmassage in 4 levels voor nog mooier resultaat

Ontdek de beste combinatiebehandelingen op vier verschillende niveaus voor een nog mooier resultaat.

  • Door de Collageen Booster toe te voegen aan de bindweefselmassage-behandeling stimuleert dit nog meer productie van collageen in de huid. Dit leidt tot een verbeterde huidelasticiteit, hydratatie en mooie glow. Daarnaast zorgt de Collageen Booster ook voor sneller herstel van de huid.

  • Als aanvulling op de bindweefselmassage voor het gezicht, verjongt de Cold Laser behandeling  de huidcellen en stimuleert het de regeneratieprocessen. Met als resultaat een verbeterde huidtextuur, minder rimpeltjes of fijne lijntjes en een gezondere teint.

Standaard Bindweefselmassage
LEVEL 1

95,-

Inclusief sneller herstel van de huid
LEVEL 2

125,-

Herstel en cellulaire energie voor de huid
LEVEL 3

155,-

De ultieme BOOST voor je huid
LEVEL 4

185,-

De Bindweefsel-massage voor een mooie huid

Bindweefselmassage is een massagetechniek die gericht is op het stimuleren van het bindweefsel in het gezicht. Het doel van bindweefselmassage is om de doorbloeding te verbeteren, de elasticiteit van de huid te vergroten en de collageenproductie te stimuleren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Het verschilt van andere soorten massages doordat het dieper in de huid en spieren werkt, waardoor het effectiever is bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de algehele conditie van de huid.

Meer elasitine en collageen aanmaak

Een huid die veel collageen en elastine bevat heeft geen last van rimpels en lijntjes. Collageen zit in het bindweefsel en is een eiwit dat ervoor zorgt ervoor dat de huid stevig blijft. Elastine is net als collageen ook een eiwit en zorgt voor de elasticiteit in de huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Hierdoor neemt de elasticiteit en de veerkracht van de huid af.

Bindweefselmassage voor het gezicht maakt gebruik van specifieke technieken om de huid en onderliggende weefsels te stimuleren. Een van de meest gebruikte technieken is het rollen en kneden van de huid met de vingers en handpalmen Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de bindweefselcellen waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Hierdoor wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarbij horende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor dis voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen waardoor de huid langer mooi blijft.

Het is ook mogelijk deze behandeling uit te laten voeren door een apparaat die een speciale zuig- en roltechniek toepast op de huid en het onderliggende bindweefsel. Kijk voor meer info hierover op: LPG voor het gezicht

De bindweefselmassage in onze praktijk in Amsterdam

Hoe vaak moet je bindweefselmassage ondergaan voor optimale resultaten?

Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om bindweefselmassage voor het gezicht regelmatig te ondergaan. Dit kan variëren afhankelijk van je individuele behoeften en doelen. Consistentie is belangrijk omdat bindweefselmassage cumulatieve voordelen heeft en regelmatige behandelingen nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat bindweefselmassage niet direct resultaat oplevert en dat het tijd kan kosten voordat je verbeteringen in je huid ziet.

Combinatie met andere behandelingen

Bindweefselmassage voor het gezicht kan goed worden gecombineerd met andere behandelingen en huidverzorgingsroutines om de effecten te verbeteren. Bijvoorbeeld, het gebruik van een gezichtsmasker na een bindweefselmassage kan helpen om de huid te kalmeren en extra voeding te bieden. Het is ook belangrijk om een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine te volgen, inclusief reinigen, tonifiëren en hydrateren, om de resultaten van de bindweefselmassage te behouden. Daarnaast kunnen andere behandelingen zoals microdermabrasie of chemische peelings helpen om de huidvernieuwing te bevorderen en de effecten van bindweefselmassage te versterken.

Resultaten bindweefselmassage

Na de eerste behandeling zie je direct zichtbaar resultaat. De huid ziet er gezonder en steviger uit, rimpels en lijntjes vervagen. Om de huidconditie duurzaam te verbeteren adviseren wij een kuur waarbij de huid elke week behandeld wordt. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie en de wensen m.b.t. uw huid.

Bindweefselmassage ervaringen

Bij de bindweefselmassage wordt de huid stevig en diepgaand gemasseerd. De eerste behandeling kan door verkleving van het bindweefsel als gevoelig en pijnlijk worden ervaren. Maar er zijn ook klanten die de eerste behandelingen al zeer prettig vinden. De gevoeligheid wordt per gezichtsbehandeling minder. Dit komt omdat de verklevingen in de huid afnemen en er gewenning optreed.

Prijzen

Onze prijzen van  zijn terug te vinden in de online agenda

Vragen en antwoorden over gezichts-bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massagetechniek die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding en het verbeteren van de conditie van het bindweefsel. Het bindweefsel is het weefsel dat zich tussen de spieren en de huid bevindt en heeft een belangrijke functie in het ondersteunen en beschermen van het lichaam.

Bij bindweefselmassage wordt er met stevige en langzame bewegingen op het bindweefsel gewerkt. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat zorgt voor een stevigere en stralende huid.

Bindweefselmassage heeft verschillende voordelen voor het gezicht, zoals het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Ook zorgt bindweefselmassage voor een betere doorbloeding en een stralende teint.

Bindweefselmassage is over het algemeen geschikt voor iedereen, maar er zijn wel een aantal contra-indicaties. Zo wordt bindweefselmassage afgeraden bij ontstekingen, koorts, huidinfecties en bij bepaalde huidaandoeningen. Ook kan bindweefselmassage pijnlijk zijn en is het belangrijk om dit vooraf te bespreken met de behandelaar.

Hoe vaak je bindweefselmassage moet ondergaan hangt af van de conditie van je huid en je persoonlijke wensen. Over het algemeen wordt aangeraden om een kuur van meerdere behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat. Na de kuur kan je de behandelingen bijvoorbeeld eens per maand herhalen om het resultaat te behouden.

Hoewel het altijd het beste is om een ​​professionele bindweefselmassage te ondergaan, kun je ook zelf bindweefselmassage op je eigen huid uitvoeren. Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken, zoals zachte knijpbewegingen, rollen en tikken. Het is belangrijk om een ​​goede techniek te gebruiken en niet te hard te drukken om letsel te voorkomen. Het is ook belangrijk om je huid goed voor te bereiden door een geschikte olie of crème te gebruiken om wrijving te verminderen. Daarnaast is het belangrijk om je huid goed schoon te maken voor en na de massage om eventuele opgebouwde onzuiverheden te verwijderen.

Ja, bindweefselmassage kan goed gecombineerd worden met andere huidverzorgingsbehandelingen. Het kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met gezichtsbehandelingen, zoals een diepe reiniging, peeling , cold laser of collageen booster om de resultaten te verbeteren. Daarnaast kan bindweefselmassage ook gecombineerd worden met andere massagetechnieken, zoals de buccal massage

Voor professionele bindweefselmassage-behandeling ben u bij ons aan het juiste adres. Al onze  schoonheidsspecialisten in Amsterdam zuid, zijn getrainde bindweefsel-specialisten

Kom je voor de 1e keer?

Boek dan bij deze gezichtsbehandeling ook de kosteloze intake en huidscan! We hebben regelmatig aanbiedingen voor nieuwe klanten. Ga hiervoor naar gezichtsbehandeling Amsterdam!

Locatie Amsterdam

Maak een afspraak voor de bindweefselmassage in Amsterdam Zuid. Onze schoonheidssalon zit gevestigd in de Rivierenbuurt tegen de Pijp aan. Er is altijd voldoende parkeerplaats voor de deur. Voor klanten die uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert komen zijn wij gemakkelijk met tram 12 of 4 te bereiken.

Bindweefselmassage amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!