Bindweefselmassage gezicht

De Bindweefselmassage voor het gezicht in Amsterdam is een zeer populaire gezichtsbehandeling gericht tegen huidveroudering.

Het is een intensieve manuele massage op de bindweefsellaag van het gezicht om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot cel-vernieuwing en versteviging. 

Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid zal hierdoor gaan stralen! De bindweefselmassage is zeer geschikt tegen rimpels, littekens, verslappingen en een grauwe huidskleur. Onze huidspecialisten in Amsterdam Zuid adviseren u graag over de voordelen van deze gezichtsbehandeling voor jouw huid.

Inhoud

Bindweefselmassage gezicht voordelen

 • Versnelde celdeling, waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
 • Betere doorbloeding van de huid waardoor de grauwe huidskleur verbetert
 • Verbeterde zuurstoftransport door de huid
 • Hogere werkstof opname door de huid
 • Verbetering algemene huidconditie
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Versteviging van onderhuids bindweefsel
 • Preventie huidveroudering
 • Vermindering rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens
 • Voorkomt vochtophopingen
 • Voorkomt verslappingen
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

Bindweefselmassage Amsterdam geschikt voor:

 • Vrouwen
 • Mannen, zelfs met een stoppelbaardje van enkele dagen
 • Vrijwel alle huidtypen ook de dunne en gevoelige huid
 • De huid met acné (alleen passieve acné huid en littekenweefsel)
 • Alle leeftijden
bindweefselmassage gezicht

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Bindweefselmassage in 4 levels voor nog mooier resultaat

Standaard Bindweefselmassage
LEVEL 1

95,-

Inclusief sneller herstel van de huid
LEVEL 2

125,-

Herstel en cellulaire energie voor de huid
LEVEL 3

155,-

De ultieme BOOST voor je huid
LEVEL 4

185,-

Verbeter je huid

De bindweefselmassage is een goede manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt je doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Het is zeer geschikt om de verslapte huid, een slecht doorbloede huid of een verouderde huid met rimpels te verbeteren. 

Door de stevige massage in het gezicht wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Hierdoor is de huid beter doorbloed en beter in staat voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Een huid die veel collageen en elastine bevat heeft geen last van rimpels en lijntjes. Collageen zit in het bindweefsel en is een eiwit dat ervoor zorgt ervoor dat de huid stevig blijft. Elastine is net als collageen ook een eiwit en zorgt voor de elasticiteit in de huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Hierdoor neemt de elasticiteit en de veerkracht van de huid af.

Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de bindweefselcellen waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Hierdoor wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarbij horende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor dis voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen waardoor de huid langer mooi blijft.

Het is ook mogelijk deze behandeling uit te laten voeren door een apparaat die een speciale zuig- en roltechniek toepast op de huid en het onderliggende bindweefsel. Kijk voor meer info hierover op: LPG voor het gezicht

De bindweefselmassage in onze praktijk in Amsterdam

Resultaten bindweefselmassage

Na de eerste behandeling zie je direct zichtbaar resultaat. De huid ziet er gezonder en steviger uit, rimpels en lijntjes vervagen. Om de huidconditie duurzaam te verbeteren adviseren wij een kuur waarbij de huid elke week behandeld wordt. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie en de wensen m.b.t. uw huid.

Bindweefselmassage ervaringen

Bij de bindweefselmassage wordt de huid stevig en diepgaand gemasseerd. De eerste behandeling kan door verkleving van het bindweefsel als gevoelig en pijnlijk worden ervaren. Maar er zijn ook klanten die de eerste behandelingen al zeer prettig vinden. De gevoeligheid wordt per gezichtsbehandeling minder. Dit komt omdat de verklevingen in de huid afnemen en er gewenning optreed.

Prijzen

Onze prijzen van  zijn terug te vinden in de online agenda

Kom je voor de 1e keer?

Boek dan bij deze gezichtsbehandeling ook de kosteloze intake en huidscan! We hebben regelmatig aanbiedingen voor nieuwe klanten. Ga hiervoor naar gezichtsbehandeling Amsterdam!

Locatie Amsterdam

Maak een afspraak voor de bindweefselmassage in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt tegen de Pijp aan. Er is altijd voldoende parkeerplaats voor de deur. Voor klanten die uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert komen zijn wij gemakkelijk met tram 12 of 4 te bereiken.

Bindweefselmassage amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!