LPG tijdens zwangerschap of borstvoeding

LPG voor zwangere vrouwen of die nog borstvoeding geven Amsterdam Zuid uitgevoerd met de allerlaatste versie van het LPG Endermologie apparaat!

Voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, is de LPG-behandeling voor het lichaam een zeer populaire keuze. Deze behandeling is speciaal op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de behoeften van deze vrouwen.

LPG tijdens de zwangerschap is de oplossing voor:

 • Plaatselijke vochtophoping
 • Voorbereiding op een sneller herstel
 • Sneller herstel van de huid na de bevalling
Kom je bij ons voor de 1e keer voor een LPG behandeling boek dan altijd onderstaande afspraak inclusief intake en gebruik van bodysuit.
 

LPG tijdens zwangerschap

LPG Behandelingen: Meer dan alleen strakkere contouren

Bij Beauty Unlimited Amsterdam bieden we een breed scala aan LPG-behandelingen die verder gaan dan alleen het creëren van strakkere contouren. Onze geavanceerde LPG-technologie is speciaal ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen, inclusief de unieke eisen van zwangere vrouwen.

Vochtophoping tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een prachtige reis, maar het kan ook gepaard gaan met ongemakken zoals vochtophoping, vooral in de benen. Dit kan leiden tot zwelling en een zwaar, ongemakkelijk gevoel. Onze speciaal ontwikkelde LPG-programma’s voor zwangere vrouwen zijn erop gericht om dit overtollige vocht effectief af te voeren, waardoor je verlichting kunt ervaren en je weer lichter en meer op je gemak voelt.

Voorbereiding op de bevalling en herstel

Naast het bieden van onmiddellijke verlichting, helpt onze LPG-behandeling ook om je huid voor te bereiden op de periode na de bevalling. Door je huid nu al te behandelen, leg je een stevige basis voor een sneller herstel na de geboorte van je baby. Dit betekent dat je huid veerkrachtiger is en je sneller weer in shape kunt komen.

Waarom kiezen voor LPG bij Beauty Unlimited Amsterdam?

Onze LPG-behandelingen zijn veilig, niet-invasief en speciaal afgestemd op jouw behoeften. Of je nu zwanger bent en verlichting zoekt van vochtophoping, of je na de bevalling snel weer je oude zelf wilt voelen, onze deskundige therapeuten staan klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Bij Beauty Unlimited Amsterdam geloven we in het bieden van persoonlijke zorg en aandacht. We begrijpen dat elke zwangerschap uniek is, en we passen onze behandelingen aan om de beste resultaten te garanderen, terwijl we altijd jouw veiligheid en comfort vooropstellen.

Neem de tijd voor jezelf

Zwangerschap is een tijd om voor jezelf te zorgen en je lichaam de aandacht te geven die het verdient. Onze LPG-behandelingen bieden je de mogelijkheid om te ontspannen, te herstellen en je voor te bereiden op de komst van je kleintje.

Lpg behandeling Anna Nooshin
De LPG behandeling is de favoriete lichaamsbehandeling van Anna Nooshin
LPG tijdens en na zwangerschap

LPG tijdens borstvoeding

Herstel snel en effectief met LPG Behandelingen

Bij Beauty Unlimited Amsterdam begrijpen we dat het moederschap veel veranderingen met zich meebrengt. Daarom bieden we gespecialiseerde LPG-behandelingen die niet alleen helpen bij het verkrijgen van strakkere contouren, maar ook zijn afgestemd op de behoeften van moeders die borstvoeding geven. Onze geavanceerde technologieën zijn ontworpen om je te ondersteunen in deze bijzondere fase van je leven.

Sneller herstellen na de bevalling

Na de bevalling willen veel nieuwe moeders zo snel mogelijk weer in shape komen. Onze LPG-behandelingen zijn de perfecte oplossing om je lichaam te helpen herstellen en weer strakker te worden. De behandelingen zijn veilig, effectief en gericht op het stimuleren van het natuurlijke herstelproces van je lichaam.

Verwen jezelf en herstel sneller

De periode na de bevalling en tijdens het geven van borstvoeding kan uitdagend zijn, maar het is ook een tijd om jezelf te verwennen en goed voor je lichaam te zorgen. Onze LPG-behandelingen bieden je de kans om te ontspannen, je lichaam te ondersteunen in het herstelproces en je weer energiek en zelfverzekerd te voelen.

Belangrijke informatie wanneer je borstvoeding geeft

Voor vrouwen die borstvoeding geven, is het belangrijk om te weten dat we met de LPG-behandelingen pas kunnen starten na twee menstruaties. Dit komt omdat je hormoonhuishouding tijd nodig heeft om zich te stabiliseren na de bevalling. Als we te vroeg beginnen, kan het resultaat langer op zich laten wachten omdat je lichaam nog bezig is met hormonale veranderingen.

LPG-massage

Waarom kiezen voor Beauty Unlimited Amsterdam?

De unieke aanpak!

Bij Beauty Unlimited Amsterdam staan we bekend om onze holistische benadering van schoonheidsbehandelingen. Onze LPG-behandelingen zijn volledig aangepast aan jouw persoonlijke situatie en behoeften. We werken met jou samen om een behandelplan op te stellen dat effectief is en rekening houdt met de fase waarin je je bevindt.


Persoonlijke aandacht en expertise

Onze therapeuten zijn hoog opgeleid en hebben uitgebreide ervaring met LPG-behandelingen. We nemen de tijd om je situatie te begrijpen en bieden advies op maat om je de beste resultaten te geven. Bij ons ben je in goede handen en kun je rekenen op deskundige begeleiding gedurende het hele proces.

LPG-behandeling

Prijzen LPG Endermologie kuur

Boek je direct na de kennismaking een kuur dan krijg je van ons de bodysuit t.w.v. 25,- cadeau

Behandeling vind voor het beste resultaat bij voorkeur minimaal 2x per week plaats.

 • 15 LPG behandelingen 30 minuten + 2 gratis
 • 15 LPG behandelingen 40 minuten + 2 gratis
 • 20LPG  behandelingen 30 minuten + 3 gratis
 • 20 LPG behandelingen 40 minuten + 3 gratis

Prijs LPG Endermologie losse behandeling

Prijs is exclusief bodysuit

 • 30 minuten 75,-
 • 40 minuten 85,-

Prijzen LPG onderhoud jaarpakket

Prijs is exclusief bodysuit

 • 10 behandelingen 30 minuten + 1 gratis 
 • 10 behandelingen 40 minuten + 1 gratis 

Afspraak maken LPG behandeling in Amsterdam Zuid

Maak snel een voor een LPG behandeling bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze kennismaking aanbieding. Alleen bij Beauty Unlimited in Amsterdam zuid. Door onze gunstige ligging en altijd een parkeerplek voor de deur zijn wij goed bereikbaar voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam West, Oost en Noord

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!