Cold laser behandeling voor huidverjonging

De cold laser ook wel softlaser, photon of koud laser behandeling genoemd is de behandeling voor natuurlijke huidverjonging

De Photon Soft laser, een veilige, pijnloze huidverjonging behandeling die door middel van koud licht (cold laser) op een spectaculaire wijze ervoor zorgt dat de conditie en de werking van uw huid verbetert. U huidconditie tot 10 jaar verjongen is mogelijk met het regelmatig ondergaan van een cold laser huidverjonging behandeling.  Maar zelfs na 1 laser behandeling is de huid mooier en strakker.

Onze Photon laser is de beste cold laser die op het moment verkrijgbaar is. De Photon laser zal daarom sneller het gewenste resultaat leveren dan elke andere soft laser waaronder die van Pascaud.

Cold Laser
Cold Laser ontspannen naar een natuurlijk jongere huid

Cold laser behandeling voor de 1e keer

Bent u nieuwe klant van Beauty Unlimited? Maak in de online agenda dan ook altijd een afspraak voor de uitgebreide intake en huidanalyse gevolgd door de ontspannende Cold Laser behandeling.

De Cold laser behandeling bestaat daarnaast uit het reinigen van het gezicht en een scrub die de dode huidcellen verwijderd zodat het licht van de Cold Laser diep in de huid zijn werk kan gaan doen. Vervolgens wordt een serum met algen op het gezicht aangebracht wat bijdraagt aan de hydratatie en het licht aantrekt van de laser voor een optimale werking van het gezonde licht.

Gevolgd door een 30 minuten durende ontspannende koud laser behandeling met de Photon Laser. Ter afsluiting wordt er een Masker inclusief korte nek en schouder massage ter ontspanning uitgevoerd waarna we afsluiten met serums en crèmes aangepast op huidtype of huidprobleem aangebracht. In elk serum zit een vitamine complex zoals vitamine a, c en e, eventueel aangevuld met glycolzuur wat een sterke anti-aging werking heeft

Cold Laser pure energie voor de huid met als resultaat een jonger uitziend uiterlijk

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

Cold laser resultaten

 • Huidverjonging
 • Strakkere huid, minder rimpels en lijntjes en plooien
 • Lifting van de huid
 • Vermindering van donkere kringen en wallen onder de ogen
 • Verhoogde cellulaire energie van uw huidcellen
 • Verbetering van acné, psoriasis en eczeem
 • Versnelde herstelling littekenweefsel
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Anti-ontsteking
 • Vertraging van huidveroudering

Cold Laser geschikt voor:

 • voor zowel mannen als vrouwen
 • voor de blanke en gekleurde huid
 • zelfs de meest dunne en gevoelige huid
 • voor gezicht en decolleté
 • voor verstrakking en versteviging
 • tegen rimpels en lijntjes
 • tegen wallen en donkere kringen
 • vochtafvoer onder de ogen
 • tegen acne
 • tegen jonge couperose en rosacea
 • tegen psoriasis

Cold laser in 5 verschillende intensiteit levels

Alle Cold Laser behandelingen bestaan uit een dubbele reiniging van de huid en worden afgesloten met serums en crèmes

LEVEL 1
95,-

LEVEL 2
van 125,- voor 89,- voor nieuwe klanten

LEVEL 3
Meest gekozen
155,- voor 125,- voor nieuwe klanten

LEVEL 4
185,-

LEVEL 5
BU signature treatment
210,-

De meest effectieve Cold Laser in Amsterdam

Deze Cold (soft) laser zorgt voor een veilig direct zichtbaar resultaat en richt zich op verbetering en huidverjonging op de lange termijn. Hierdoor word de huid dikker, strakker en steviger. Verder is de Photon Soft laser niet alleen voor anti-aging behandeling geschikt. Onze ervaring leert dat het hele mooie resultaten behaalt op huidklachten zoals: pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea.

Wilt u een jonger uitziende huid, die strakker aanvoelt en minder lijntjes en rimpeltjes toont, of preventief op huidveroudering werken?

Ga dan voor de Photon Cold laser: De natuurlijke en pijnloze facelift!

Cold Laser resultaat

Het resultaat van de Cold laser bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen: het eerste resultaat is direct zichtbaar, namelijk verstrakking, versteviging van uw huid en vervaging van rimpels en lijntjes. Dit is wat veel klanten ervaren een spectaculair resultaat. Dit direct zichtbare resultaat is alleen niet het meest duurzame resultaat.

Het tweede resultaat is het resultaat voor de lange termijn en richt zich op de structurele huidverbetering en verjonging. Dit resultaat is niet te behalen met 1 behandeling. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Het collageen type 1 is het collageen waar je mee wordt geboren en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevige huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift. Ook huidproblemen zoals Pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea zullen verbeteren en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Ook geschikt voor huidproblemen

De Photon laser gaat ontstekingen tegen zoals acne, en rosacea, vermindert pigmentvlekken, jonge couperose en psoriasis. Daarnaast zal uw huid verjongen en verbeteren. Dit allemaal door de aanmaak van nieuw collageen in de diepere huidlaag. Met de Photonlaser gezichtsbehandelingen kunt ook u er heel lang natuurlijk mooi, strak en vitaal uit blijven zien!

De Photonlaser is geschikt voor de elke huid, de dunne huid en zelfs de meest gevoelige huid en ook de donker gekleurde huid. Dit komt omdat de photonlaser geen hitte afgeeft en dus niets kapot maakt in of op de huid. De gezichtsbehandeling is gegarandeerd zonder risico’s, pijnloos en zorgt voor een duurzaam resultaat.

De Photon Laser gezichtsbehandeling

Het advies en de behandeling met de Photonlaser is afhankelijk van uw huidprobleem en het resultaat wat u voor ogen heeft. De Photonlaser is prima geschikt als eenmalige gezichtsbehandeling om uw huid een boost te geven, waarbij direct resultaat te zien is. Voor een blijvend resultaat adviseren wij bij de jongere huid de huid eens in de 4 a 6 weken te laten behandelen met de Photonlaser. Voor de rijpere huid adviseren wij eerst een kuurverband en vervolgens de huid een in de 4 a 6 weken te laten onderhouden. De Photonlaser kan ook uitstekend gecombineerd worden met Microdermabrasie, Mesotherapie, de Bindweefselmassage of gewoon een lekkere anti-aging behandeling. Ook ter voorbereiding en ondersteuning van de Dermaroller behandeling zorgt de Photonlaser voor een nog beter resultaat en herstel. Tijdens een intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en kunnen wij in samenspraak een behandelplan opstellen.

Een therapie bestaat uit een serie gezichtsbehandelingen die een aantal weken duurt. De behandelingen vinden dan 1 a 2 keer per week plaats. Een enkele sessie duurt ongeveer een half uur maar er zijn variaties mogelijk van enkele minuten, afhankelijk van het soort klacht en de grootte van het gebied dat behandeld dient te worden. Lasertherapie heeft een snelle werking: Al na 1 of meerdere behandelingen vindt er verbetering plaats. 

Cold Laser
Cold Laser de meest ontspannende huidverjongende behandeling

Photon Laser ervaringen

De gezichtsbehandeling met de Photonlaser wordt door onze klanten als zeer prettig en ontspannen ervaren. De rustige bewegingen van de Photonlaser zijn zeer aangenaam en u voelt zich na de behandeling energieker door het licht van de Photonlaser. De gezichtsbehandeling is geheel pijnloos en zonder risico door gebruik van een koude soft laser. Deze laser straalt koud licht en maakt dus niets kapot in de huid.

Cold Laser ervaringen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Maak dan gebruik van onze gratis intakegesprek. U krijgt tijdens deze intake een huidanalyse en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

Wat is een Photon laser/soft laser of cold laser?

Cold laser en Soft laser zijn exact dezelfde apparaten maar dan anders genoemd. De Photon laser is de naam van het merk waar wij mee werken. Photon laser is ontwikkeld en gefabriceerd in Italië en op dit moment de beste Cold laser in de markt. Photon betekent niets anders dan licht. De gezichtsbehandeling met de Photon laser zorgt voor natuurlijke huidverjonging zonder pijnlijke operaties. De Photonlaser behandeling is gebaseerd op geconcentreerd, non-thermisch (koud) licht op cellulair niveau (soft laser). Licht is een eerste levensbehoefte en geeft ons energie. Deze speciale lichtgolven zorgen ervoor dat de huidcellen van nieuwe energie worden voorzien zodat er nieuw collageen aangemaakt wordt.

De Photonlaser is een Low Level Laser Therapie en wordt ook wel Low Power Laser, Cold (koude) Laser, softlaser therapie of koud laser behandeling genoemd. Deze behandelmethode is wetenschappelijk getest op cellulair niveau en is zeer effectief gebleken tegen veel ziektes en aandoeningen. Low Level Laser Therapie is de behandeling en genezing van nu en de toekomst. Soft laser is een techniek gebaseerd op licht dat zodanig wordt versterkt dat het een onvoorstelbare hoeveelheid energie bevat. In principe kunnen alle doorbloede delen van het lichaam waarvan de cellen beschadigd of uitgeput zijn behandeld worden met de softlaser.

De soft laser is erg snel op weg om gigantische veranderingen teweeg te brengen in de geneeskunde. De cold laser heeft het vermogen om weefsels op cel niveau te herstellen. Dit maakt het uitermate geschikt om huidveroudering tegen te gaan en zelfs de huid te verjongen. Collageen- en elastinevezels worden door de laser aangemaakt in een veel betere kwaliteit door de hoeveelheid energie die de huid aan het werk zet.

Verschil Low Level Laser en High Level Laser

Er een groot verschil is tussen High Level Laser Therapie (hete laser) en Low Level Laser Therapie zoals de Photonlaser. High Level Lasers worden gebruikt bij ooglaserbehandelingen en operaties. Zij hebben het vermogen om te verhitten of te branden en je kan er mee door weefsel snijden. De Photonlaser bestaat uit koud licht, dit betekent dat er geen pigmentvlekjes of brandwondjes kunnen ontstaan zoals bij thermische (hitte) laserbehandelingen wel het geval is. Thermische lasers herkent u aan een pijnlijke behandeling. Door de hitte van de laser wordt het collageen en de elastine in de diepere huidlaag meestal blijvend beschadigd. De Photonlaser (koude softlaser) beschadigt niets maar maakt juist collageen en elastine aan!

Cold Laser behandeling voor huidverjonging

Lichtenergie van de Photon laser bestaat uit rood koud licht en infrarode laserstralen. Licht bestaat uit verschillende golflengtes waarbij de fotonen (lichtdeeltjes) met een bepaalde intensiteit worden uitgezonden. De Photonlaser werkt op één specifieke golflengte waardoor het licht wordt opgevangen door de Mitochondriën (energie centrales) in onze cellen. Hierdoor wordt de huid, weefsel en spieren voorzien van energie. Om precies te zijn: Het laserlicht stimuleert de energiecentrales van de cellen om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen. Als ware krijgt de ‘batterij’ van de cellen een boost om weer normaal te functioneren. Hierdoor kunnen de cellen herstellen, verbeteren, verjongen en wordt veroudering tegengegaan. Dit zorgt voor een geweldig resultaat!

Afspraak Cold Laser behandeling in Amsterdam

De Schoonheidssalon in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) beschikt over ruime parkeergelegenheid. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!