buikvet bevriezen

Buikvet bevriezen nu vanaf 200,- voor 1 plaatsing en 2 plaatsingen van 400,- voor 350,-

Buikvet bevriezen is de manier om plaatselijk buikvet te verwijderen. wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in buikvet bevriezen en werken met gediplomeerde cryo specialisten voor een effectieve en veilige behandeling.

Zoals we bijna allemaal weten is buikvet te verliezen door sporten en gezond te eten lastig weg te krijgen. Met onze buikvet bevries behandeling helpen wij het lichaam een handje en kunnen wij het buikvet bevriezen, zoals het vet op de onderbuik, aan de bovenkant en zelfs lovehandles zijn zeer goed aan te pakken. In slechts enkele behandelingen zo goed als pijnloze behandelingen rekenen wij af met buikvet.

Buikvet bevriezen is zo effectief en eenvoudig

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw buikvet te verminderen en uw lichaam in vorm te krijgen? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Beauty Unlimited Amsterdam is een gerenommeerde schoonheidskliniek die sinds 2015 gespecialiseerd is in de behandeling van cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen. Onze kliniek is gevestigd in het hart van Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp), en wij hebben een team van professionele specialisten die helpen uw doelen te bereiken.

Buik vet bevriezen met Clatuu Alpha

De kosten voor één enkele Clatuu Alpha-behandeling beginnen bij €200,- en zijn gericht op één specifieke locatie. Een enkele plaatsing kan voldoende zijn voor de onderbuik of het bovenste deel van de buik. Indien beide delen van de buik behandeld moeten worden, zijn er twee plaatsingen vereist. Twee plaatsingen zijn ook nodig voor de behandeling van love handles. 

Door te kiezen voor twee plaatsingen van kan je deze nu boeken voor een gereduceerde prijs van €350,-.

Na slechts één behandeling is er vaak al een duidelijke verbetering zichtbaar. De meeste mensen kiezen er echter voor om door te gaan met een tweede of derde sessie om alle ongewenste buikvet volledig te verwijderen. 

Buikvet beriezen 1

Behandelplan buik vet bevriezen

  1. De eerste stap is de intake die bij ons door gediplomeerde cryo specialisten wordt uitgevoerd. De specialist zal een evaluatie uitvoeren van de hoeveelheid buikvet, de dikte van de huid en de plaatsing van de vetophopingen. Daarnaast zal de specialist vragen naar uw medische geschiedenis, voedingsgewoonten en lichaamsbeweging om een beter begrip te krijgen van uw algehele gezondheidstoestand.

  2. Doelen vaststellen: Op basis van de intake zal de specialist uw doelen bespreken en bepalen welke delen van uw buik u wilt aanpakken en hoeveel vet u wilt verliezen. 

  3. Behandelplan: Nadat uw doelen zijn vastgesteld, maken wij een behandelplan die is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Het plan kan meerdere cryolipolyse behandelingen omvatten, maar ook adviezen in lichaamsbeweging en dieet.

  4. Voordat wij starten met de behandeling maken wij foto’s van het te behandelen gebied en tekenen wij secuur de gebieden af die wij gaan behandelen. Tijdens de behandeling worden de applicators op uw buik geplaatst, dat de temperatuur van het vetweefsel verlaagt en de vetcellen vernietigt. De behandeling zelf duurt circa 50 minuten de resultaten worden vanaf 8 weken na de behandeling ziichtbaar. Uw lichaam heeft die tijd nodig om de vetcellen af te voeren.

  5.  Lichaamsbeweging en dieetbeheer kunnen ook worden opgenomen in het behandelplan om de resultaten te optimaliseren. Door regelmatig te bewegen en een gezond dieet te volgen, kunt u uw lichaam helpen om de vetcellen die zijn vernietigd tijdens de cryolipolyse behandeling sneller op te ruimen.

  6. Follow-up en nazorg: Na de behandeling zal de specialist een follow-upafspraak plannen om uw resultaten te bekijken en de foto’s te vergelijken. 

Let op: Bij een BMI hoger dan 30 kunnen wij de Cryolipolyse behandeling niet uitvoeren. Bereken je BMI om te kijken of buikvet bevriezen voor jou geschikt is.

Buikvet bevriezen met cryolipolyse

Na het boeken van de behandeling, ontvangt u van ons een online intakeformulier. Deze wordt tijdens uw afspraak met u doorgenomen en is er ruim voldoende de tijd om uw wensen kenbaar te maken. Na het meten van het buikvet en de uitleg over de Clatuu Alpha behandeling starten wij met de behandeling om uw buikvet te verwijderen. Na de behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met buikvet en lovehandles.

Buikvet bevriezen Resultaten versnellen met de juiste nazorg

Om het proces van afvoeren te versnellen dien je elke dag na de behandeling de begieden licht te masseren. Een combinatie van lpg behandelingen kunnen je hierbij helpen. Drink daarnaast voldoende water, minimaal 2 liter per dag zodat u uw lichaam helpt de vetcellen af te voeren

 

Buikvet bevriezen in combinatie met andere zones

Wij bieden wu de mogelijkheid om op één dag tot wel 6 gebieden op 1 dag te behandelen. Ja, u leest het goed, 6 gebieden! Dit betekent dat u binnen een dag een aanzienlijke hoeveelheid vet kunt verwijderen en uw lichaam in één keer kunt transformeren.

Onze cryolipolyse-behandelingen zijn niet alleen snel en efficiënt, maar ook zeer flexibel. We bieden u de mogelijkheid om verschillende zones te combineren, waardoor u een volledig gepersonaliseerde behandeling krijgt die perfect aansluit bij uw individuele behoeften. Of u nu uw buik, benen, armen of love handles wilt aanpakken, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

Buikvet bevriezen
beide Lovehandles bevriezen in 1 behandeling

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!