De Schoonheidsspecialist in Amsterdam

Sinds 2013 de schoonheidsspecialist in Amsterdam met persoonlijke aandacht en de tijd wordt genomen om uw wensen te bespreken en huidproblemen resultaatgericht op te lossen. Onze schoonheidsspecialisten zijn allen gediplomeerd schoonheidsspecialist en werken uitsluitend met Europees goedgekeurde apparatuur en ISO standaarden. Alle behandelingen voeren wij uit met de beste producten merken die verkrijgbaar zijn in de beauty industrie voor de optimale gezondheid van uw huid

Onze schoonheidsspecialisten staan onder leiding van Jiska Payet die al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Maak een afspraak bij een van onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam

Schoonheidsspecialist Amsterdam
met kennis van de huid

Schoonheidsspecialist in huidverjonging en huidverbetering

Onze schoonheidsspecialisten werken graag samen met u aan een mooie en gezonde huid die zo lang mogelijk rimpelvrij blijft. Wij hebben het grootste aanbod van behandelingen in Amsterdam. Onze schoonheidsspecialisten kunnen deze inzetten om huidproblemen op te lossen, uw huid te verjongen of gewoon als u heerlijk wilt ontspannen.

De werkwijze van onze schoonheidsspecialisten

Grote keuze in behandelingen

Wij snappen dat door het grote aanbod van behandelingen het niet voor iedereen duidelijk is welke gezichtsbehandeling te kiezen. Indien u een afspraak heeft gemaakt voor een bepaalde behandeling en dit blijkt niet de beste oplossing te zijn, dan kan de schoonheidsspecialist, in overleg met u, hier van afwijken en een andere behandeling voorstellen.

Ontvangst en intake door de schoonheidsspecialist

U wordt als eerste altijd hartelijk ontvangen met een glaasje water, kopje thee of een heerlijke cappuccino. De circa eerste 15 minuten neemt de schoonheidsspecialist de intake met u door en volgt er een huidanalyse d.m.v. een huidscan. Hiermee zien wij exact of er iets in de diepere huidlagen aan de hand is. Met deze kennis geeft de schoonheidsspecialist een advies over de beste gezichtsbehandeling voor uw huid. Toekomstige huidproblemen zoals bijvoorbeeld rimpels of rosacea kunnen we op deze manier voor zijn. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen! De huidscan is geheel kosteloos en is een extra service die wij bieden in combinatie met een gezichtsbehandeling. Op deze manier maakt de schoonheidsspecialist voor u een volledige behandelplan op maat.

Behandeling, nazorg en advies

Direct na de intake neemt de schoonheidsspecialist u mee naar 1 van onze 4 behandelkamers voor de lichaam- of gezichtsbehandeling. Na de behandeling vind de nazorg van de behandeling plaats en krijgt u van ons tips en adviezen hoe de huid het beste te verzorgen.

schoonheidsspecialist Amsterdam
Altijd een warm ontvangst door de schoonheidsspecialist

Team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Amsterdam

One Amsterdamse schoonheidssalon bestaat bestaat uit 7 gediplomeerde schoonheidsspecialisten onder leiding van Jiska Payet.

Jiska heeft Beauty Unlimited Amsterdam in 2013 opgericht en is sinds 1995 gespecialiseerd in huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging. Zij heeft onder andere schoonheidsinstituten gehad in Harderwijk en Nunspeet.

De wetenschap in de beauty industrie staat niet stil en verandert razendsnel. Daarom volgen onze schoonheidsspecialisten elk jaar meerdere interne en externe trainingen. Op deze manier blijft onze kennis optimaal hoog op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

De schoonheidsspecialisten van Beauty Unlimited Amsterdam maken graag kennis met u en uw huid. Zodat we samen kunnen werken aan de beste en mooiste versie van uzelf.

schoonheidsspecialist
Jiska Payet eigenaresse Beauty Unlimited Amsterdam

De schoonheidsspecialist voor resultaat

Onze schoonheidsspecialisten hebben de oplossingen voor uw huidproblemen. Bekijk al onze behandelingen die wij in Amsterdam aanbieden:

Huidproblemen
Huidverjonging
Vet bevriezen
Contourverbetering en cellulite

Schoonheidsspecialist Amsterdam sinds 2013

schoonheidsspecialist

Afspraak maken schoonheidsspecialist

Maak een afspraak met een van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Amsterdam Zuid.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!