Huidverjonging in Amsterdam Zuid

Beauty Unlimited Amsterdam gaat een stap verder dan huidverbetering. Bij de huidverjongende gezichtsbehandelingen worden de huidcellen opnieuw in staat gesteld om op een jonger niveau te functioneren. Biologische en natuurlijke huidverjonging die rimpels en lijntjes laat verdwijnen en de huid lift.

Huidverjonging Amsterdam op celniveau met de allernieuwste technieken. Onze schoonheidsspecialisten in Amsterdam Zuid geven een huidverjongend advies op maat.

Veroudering van de huid start al veel eerder, ver voor dat dit uiterlijk zichtbaar wordt. Wat in een stadium in de diepste huidlagen is verouderd, toont zich op een gegeven moment in de bovenste huidlagen o.a. als vochttekort en verslapping. Hierdoor ontstaan lijntjes, rimpels en oneffenheden. Juist daarom moet de echte huidverjonging precies daar beginnen waar de ouderdom ontstaat, in de kern van de cel!

Om de huidcellen weer in de gelegenheid te stellen om in een optimale conditie te komen en blijven, zullen we ze moeten voorzien van extra energie zodat de stofwisseling en alle andere belangrijke taken weer op een jong niveau uitgevoerd gaan worden.

Dit resulteert in een sterke en vitale huid, minder lijntjes en rimpels en een verstevigde contour.

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is gespecialiseerd in huidverjonging. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt op de rand van van de Pijp

close

Ontvang deals en nieuws op het gebied van beauty en gezondheid!