Microneedling Amsterdam

Microneedling behandeling is een beproefde techniek die de huid verjongt en rimpels vermindert. Daarnaast verbetert de algehele poriestructuur en is de microneedling behandeling zeer geschikt om pigmentvlekjes te egaliseren en littekens te verminderen.

De microneedling behandeling voeren wij uit met de Fusion Meso. Dit is een efficiënte en uiterst veilige en zo goed als pijnloze microneedling behandeling voor collageenstimulatie, hiermee wordt huidveroudering en huidverslapping effectief verbeterd.

Het hyaluronzuur gehalte van de huid wordt op peil gebracht, waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar verminderen. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel is van de huid, is de microneedling behandeling met Fusion Meso één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandeling die er is.

Voor de verschillende huidproblemen werken wij met aangepaste serums en variabele lengtes van de naalden tot maximaal 200mm

Microneedling amsterdam
Mirconeedling zonder downtime in Amsterdam Zuid

Waarom kiezen voor Microneedling van Beauty Unlimited Amsterdam?

 • Onze serums zijn van superieure kwaliteit
 • Onze microneedling wordt niet als pijnlijk ervaren
 • Hyaluronzuur en andere serums wordt diep de huid ingebracht
 • Werkt liftend en vermindert rimpels
 • Zeer geschikt voor lijntjes rond de ogen, mond, wangen
 • Hals en decolleté kan ook behandeld worden
 • Verbetert de zichtbaarheid littekens
 • Porie-verfijnend
 • Vermindert hyper pigmentatie. Wil je echt op pigment werken bekijk dan onze pigmentvlekken behandeling
 • Helpt bij acne voorkomen
 • Verhoogt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.
 • Minimale downtime, de huid kan iets rood zijn 24 uur tot 48 uur na de behandeling
Microneedling-behandeling-amsterdam

De nieuwste Microneedling methode in Amsterdam

Met de nieuwste microneedling behandeling prikkelen wij alleen de bovenste huidlagen. Hierdoor stimuleren wij  de fibroblasten zodat deze collageen en elastine gaan aanmaken. Ook het Hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger wordt en meer volume krijgt. Lijntjes en rimpels worden hierdoor effectief behandeld. 

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het ‘microneedlen‘ van de huid. Hierbij wordt de huid met de Fusion Microneedling Pen bestempeld en worden er minuscule kanaaltjes gecreëerd, waardoor de actieve werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen terecht komen en het collageenproces gestimuleerd wordt. Deze minuscule kanaaltjes zijn voor het blote oog niet zichtbaar. Het zelf herstellend vermogen van de huid zorgt ervoor dat deze minuscule kanaaltjes binnen no-time weer sluiten. De Microneedling behandeling met de Microneedling Fusion Pen voelt als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

De microneedling van Fusion Meso heeft zowel een ISO als CE-keuring. Dit staat garant voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Alle serums van Fusion zijn steriel en bestaan uitsluitend uit pure actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, peptiden en vitamines, zonder conserveermiddelen of andere chemicaliën en kunnen specifiek per huidprobleem worden ingezet.

Microneedling behandeling voor en na

Microneedling Amsterdam

Microneedling
1 ZONE

95,-

Microneedling
2 ZONES

125,-

Microneedling
3 ZONES

155,-

Microneedling
FULL FACE

185,-

Microneedling
FULL FACE BOOSTER

210,-

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Bij ons wordt er nooit een behandeling gestart zonder een intake. Als nieuwe klant krijgt u bij elke behandeling  van ons een gratis Huidscan met de Observ, ter waarde van 40 euro, en een uitgebreide intake. Het is belangrijk om deze intake te selecteren in onze online agenda. Na het maken van een afspraak ontvangt u van ons een online intake formulier dat u voorafgaand aan de afspraak dient in te vullen. Tijdens uw afspraak nemen we dit formulier samen met u door. Dit doen we om ervoor te zorgen dat we de behandeling optimaal kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften.

Microneedling resultaat

Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn en werkt zelfs nog langer door. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten te gebruiken zoals hyaluronzuur die dit proces ondersteunt. De huidspecialiste zal je hierover advies geven.

Afhankelijk van het huidprobleem en jouw wensen, zal de huidspecialiste een microneedling behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 a 4 weken.

Gemiddeld zijn er minimaal 3 behandelingen nodig om om de beste resultaten te behalen. 

Microneedling nabehadeling en nazorg

Belangrijke nazorg voor na de microneedling behandeling:

 • Niet te heet douchen en geen sauna of zwembad bezoek de eerste paar dagen na de microneedling behandeling
 • Activiteiten vermijden waarvan u sterk gaat transpireren tot 2 a 3 dagen na de behandeling
 • 2 weken de huid niet scrubben, peelen of exfoliëren
 • 2 weken niet harsen en geen ontharing crème gebruiken
 • Vermijd 4 tot 6 weken direct zonlicht op het behandelde gebied
 • Gebruik minimaal 6 weken een goede zonbescherming met minimaal factor 30 als je naar buiten gaat

Microneedling prijzen Amsterdam

 
Alle microneedling prijzen zijn te vinden in onze online agenda
 
Microneedling amsterdam

Microneedling vraag en antwoord

Micronaaldjes maken minuscule gaatjes in de bovenste lagen (epidermis en dermis) van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Via deze openingen kunnen de werkstoffen, die wij tijdens de behandeling gebruiken, dieper de huid binnendringen. Hierdoor ontstaan een optimale opname van werkstoffen. Daarnaast stimuleert micro needling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren.

Microneedling kan licht prikken, de meeste klanten ervaren de microneedling behandeling niet als pijnlijk

Microneedling heeft normale bijwerkingen zoals roodheid, tijdelijke gevoeligheid of plaatselijke inflammatie die niet langer dan 24 tot 48 uur aanhoud.

Ernstige complicaties zijn uiterst zeldzaam bij microneedling van met de Fusion producten en apparaten, die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Al onze huidspecialisten in Amsterdam zijn volledig opgeleid om de microneedling behandeling veilig uit te voeren.

In principe is er geen downtime maar de gevoelige huid kan tot maximaal 48 uur na de microneedling behandeling er licht rood uit zien.

Ja, de huid ziet mooi doorbloed uit met een frisse en gezonden glow. 

48 uur na de eerste behandeling zal de huid er stralend en veel steviger uitzien. De eerste resultaten van de collageenstimulatie zullen na circa 3 weken zichtbaar zijn en werken zelfs nog langer door in de huid. Het optimale resultaat wordt behaald als de Microneedling behandelingen in kuurverband worden uitgevoerd in combinatie met producten voor thuisgebruik die het collageenproces ondersteunen.

Voor een langdurig resultaat adviseren wij de Microneedling behandeling in een kuur van 6 behandelingen te doen. U krijgt dan de 7e behandeling van ons cadeau.

Ja, dat mag mits het 100% minerale make-up is die de huid niet afsluit. Wij kunnen desgewenst een beetje make-up aanbrengen na de behandeling.

Ja, je kunt alles na een microneedling behandeling weer doen. Het is wel belangrijk om de zon te vermijden en dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken als je naar buiten gaat, ook als de zon niet schijnt.

Nee, dat is beter van niet. Je krijgt van ons een advies welke producten het beste samengaan met de Microneedling behandeling. Vermijd ten alle tijde agressieve zeep, sterk exfoliërende producten of scrubs. Gebruik alleen de producten die door jouw huidspecialiste worden aanbevolen.

microneedling

Microneedling Amsterdam Zuid

Maak een afspraak voor een Microneedling behandeling in Amsterdam. Onze schoonheidskliniek is gevestigd in de Rivierenbuurt, aan de rand van de Pijp en beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Voor klanten die komen uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuidoost, Noord of Buitenveldert zijn wij eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (tram 12 of 4).

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!