Gezichtsbehandeling mannen

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het leveren van de beste gezichtsbehandelingen voor mannen in Amsterdam Zuid. Als gevolg van de groeiende trend van mannen die naar een schoonheidsspecialist gaan, hebben wij ons gericht op het begrijpen van de specifieke kenmerken van de mannenhuid. 

Dit heeft ons geholpen om een reeks effectieve en op maat gemaakte gezichtsbehandelingen voor mannen te ontwikkelen die perfect zijn voor elke man.

mannen gezichtsbehandeling

Maak een afspraak bij de specialist in de mannen huid

Onze mannen gezichtsbehandelingen worden zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften van de mannenhuid. Hierdoor hebben wij inmiddels een groot aantal mannelijke klanten die regelmatig terugkeren voor onze gezichtsbehandelingen om de huid in topconditie te houden of de huid zichtbaar te verjongen

Dus, als je op zoek bent naar de beste gezichtsbehandelingen voor mannen in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder onze selectie van de beste en meest geboekte gezichtsbehandelingen voor mannen en boek vandaag nog een afspraak!

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

De meest gekozen gezichtsbehandelingen voor mannen

Reinigende behandeling
LEVEL 1

95,-

Huidverjonging
LEVEL 2

125,-

huidverjonging + Collageen Boost
LEVEL 3

155,-

Ultimate huidverjonging
LEVEL 4

185,-

Welke gezichtsbehandeling is voor mannen het meest geschikt?

Geen idee welke gezichtsbehandeling te kiezen? Of wil je graag advies? Selecteer dan in de online agenda “Kennismakingsbehandeling voor de man” De gezichtsbehandeling wordt dan in overleg samengesteld. Na de gratis intake en huidanalyse wordt er in overleg bepaald welke behandeling het beste geschikt is voor jouw huid of huidproblemen.

9 redenen voor een mannen gezichtsbehandeling in Amsterdam

 1. Verbeterde huidconditie: Een gezichtsbehandeling voor mannen helpt bij het verbeteren van de algehele conditie van de huid, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.
 2. Verzorging van de huid: Mannen hebben net als vrouwen behoefte aan huidverzorging. Door een gezichtsbehandeling te ondergaan, kun je je huid de nodige verzorging geven die het verdient.
 3. Stressvermindering: Een gezichtsbehandeling voor mannen helpt om stress en spanning te verminderen, waardoor je je ontspannen en verjongd voelt.
 4. Behandeling van specifieke huidproblemen: Een gezichtsbehandeling kan worden aangepast aan specifieke huidproblemen zoals acne, rimpels, pigmentvlekken en andere huidproblemen.
 5. Preventie tegen huidveroudering: Door regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan, kun je de tekenen van veroudering vertragen en zelfs terugdraaien.
 6. Verwijdering van onzuiverheden: Tijdens een gezichtsbehandeling kunnen onzuiverheden zoals mee-eters en dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid gladder en stralender wordt.
 7. Verbeterde hydratatie: Een gezichtsbehandeling helpt bij het hydrateren van de huid, vooral als de huid droog of gedehydrateerd is.
 8. Ontspanning en zelfzorg: Het ondergaan van een gezichtsbehandeling kan een vorm van ontspanning en zelfzorg zijn, waardoor je jezelf kunt verwennen en jezelf een moment van rust en ontspanning kunt gunnen.
 9. Verbeterde uitstraling: Een gezonde en verzorgde huid draagt bij aan een professionele uitstraling, vooral in een zakelijke omgeving waar uiterlijke verzorging belangrijk kan zijn
 10.  

Het ondergaan van een mannen gezichtsbehandeling in Amsterdam kan bijdragen aan een gezonde, verzorgde en jeugdige uitstraling en kan zowel fysieke als mentale voordelen bieden

Mannen gezichtsverzorging tips voor een mooie huid!

 • Reinig je huid elke ochtend en avond met een cleanser
 • Gebruik een dag en avondcrème met anti-aging ingrediënten zoals retinol
 • UV straling veroorzaakt huidveroudering, ook als de zon niet schijnt! Zorg daarom dat je atijd een zonnefactor op doet als je de deur uit gaat
 • Eet gezond (belangrijke vitamines voor de huid zijn A, B2, B5, B8, C en D) Let op, deze vitamines komen pas als laatste bij de huid terecht. Daarom adviseren wij hiervoor supplementen bij te slikken van LavieSage
 • Stop met roken, roken maakt je huid ouder en veroorzaakt rimpels en een vale huid
 • Beperk je alcoholconsumptie
 • Sport regelmatig
 • En als laatste maar zeker niet onbelangrijk! Laat je huid regelmatig behandelen met een behandeling speciaal afgestemd op de huid van de man
 
gezichtsbehandeling mannen

Wil je meer informatie over mannen huidverzorging? Lees dan ons uitgebreide artikel over: Huidverzorging voor mannen

Mannen gezichtsbehandeling prijzen

Onze prijzen voor de gezichtsbehandelingen voor de man zijn terug te vinden in onze online agenda

De schoonheidsspecialist voor mannen!

Beauty Unlimited Amsterdam is meer dan 25 jaar gespecialiseerd en in Amsterdam al 10 jaar actief in huidverjonging en huidproblemen. voor de man. Wij werken alleen met gediplomeerde schoonheidsspecialisten met ervaring in het behandelen van de huid van de man

Mannen gezichtsbehandeling

Amsterdam Zuid

De schoonheidssalon voor mannen is gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt) op de rand van de Pijp. Voor de deur is altijd voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Amsterdam West en Oost zijn wij het beste te bereiken met tram 3, halte Waalstraat. Uit het Centrum van Amsterdam adviseren wij tram 4 en uitstappen op de Amstelkade of Victorieplein.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!