Buccal massage de 2024  trend in Amsterdam voor het gezicht

In 2024 is er een nieuwe trend op het gebied van gezichtsverzorging ontstaan, namelijk de buccal massage. Deze innovatieve techniek belooft vele voordelen voor de huid en wordt steeds populairder onder mensen die streven naar een stralende en jeugdige uitstraling.

De Buccal-massage staat ook wel bekend als de Hollywood treatment

Buccal Massage amsterdam

Wat is een buccal massage?

De Buccal massage is een techniek waarbij de spieren en weefsels in de wangen en mond worden gemasseerd om de bloedcirculatie te verbeteren, spanning te verminderen en de huid te verstevigen. Het woord “buccaal” verwijst naar de wangen en mond. Deze vorm van massage maakt gebruik van specifieke technieken en bewegingen om de gezichtsspieren te stimuleren en te ontspannen, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet.

Buccal massage

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 

De voordelen van de Buccal Massage

 • stimuleert de doorbloeding
 • stimuleert de aanmaak van collageen
 • heeft een liftende werking
 • heeft een verstevigende werking
 • maakt de spieren van het gezicht los
 • stimuleert spieren
 • voert vocht af
 • verhoogt de zuurstofvoorziening
 • werkt ontstressend

Wat kunnen we behandelen met de Buccal Massage

 • fijne lijntjes en rimpels
 • verslapte huid
 • slecht doorbloede huid / grauwe huid
 • verslapte kaaklijn
 • preventieve werking op huidveroudering zoals rimpels en verslappingen

 

Het effect van buccal massage op rimpels en fijne lijntjes

Een van de belangrijkste voordelen van een buccale-massage is het vermogen om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Door de gezichtsspieren te masseren en te stimuleren, kan de buccal-gezichtsbehandeling helpen bij het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Dit leidt tot een gladdere en jonger uitziende huid. Daarnaast helpt het bij  het verminderen van de diepte van rimpels en het verzachten van fijne lijntjes. Het regelmatig uitvoeren van de buccal massage is een effectieve manier om tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen.

Voor wie is buccal massage geschikt?

Deze buccal-behandeling is geschikt voor mensen met verschillende huidtypes en -condities. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen met een droge huid, omdat het kan helpen bij het verbeteren van de hydratatie en het behoud van een gezonde vochtbalans. Ook mensen met een rijpere huid kunnen er baat hebben, omdat het kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Daarnaast kan deze massage ook nuttig zijn voor mensen met een gestreste of vermoeide huid, omdat het kan helpen bij het ontspannen van de gezichtsspieren en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

Kan buccal massage helpen bij huidproblemen?

De Buccale massage kan ook helpen bij verschillende huidproblemen. Bijvoorbeeld, mensen met acne kunnen er voordeel mee behalen omdat het kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van ontstekingen in de huid. Daarnaast kan het ook nuttig zijn voor mensen met een gevoelige huid, omdat het zachte en kalmerende bewegingen gebruikt die de huid niet irriteren.

Buccalmassage in 4 levels voor nog mooier resultaat

Het toevoegen van de Cold Laser en/of de Collageen Booster aan de Buccalmassage-behandeling helpt bij het verbeteren van de huid:

 • Door het gebruik van de Cold Laser tijdens de behandeling wordt huidverjonging op celniveau gestimuleerd worden. Deze ontspannende laser kan helpt bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het stimuleren van de collageenproductie voor een stevigere en jeugdigere uitstraling.

 • De Collageen Booster geeft een extra boost aan collageen, wat essentieel is voor het behoud van een stevige en elastische huid. Collageen is een eiwit dat de huid structuur en stevigheid geeft. Door de collageenproductie te stimuleren met de booster, kan de huid er voller, gladder en jeugdiger uitzien.

Deze unieke combinaties samengevoegd helpen om de huid te verjongen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen voor een nog mooier resultaat na de Buccalmassage-behandeling.

Buccal massage
LEVEL 1

95,-

Extra collageen boost
LEVEL 2

125,-

Huidverjonging op celniveau
LEVEL 3

155,-

Signature Buccal
LEVEL 4

185,-

Technieken die worden gebruikt bij de buccal massage

Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt bij buccal massage, afhankelijk van de gewenste resultaten en het specifieke doel van de massage. Een veelgebruikte techniek is het kneden van de wangen met behulp van de vingers. Dit helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het ontspannen van de spieren. Daarnaast kunnen er ook zachte klopbewegingen worden toegepast om de huid te verstevigen en te revitaliseren. 

Verschillende soorten buccale massages

Er zijn verschillende soorten buccal massage die elk hun eigen specifieke voordelen hebben. Een populaire vorm is de ontspannende buccal-massage, waarbij zachte en kalmerende bewegingen worden gebruikt om stress en spanning in de gezichtsspieren te verminderen. Deze vorm van massage kan helpen bij het bevorderen van ontspanning en het verminderen van tekenen van vermoeidheid in het gezicht. Een andere vorm is de verstevigende buccal-massage, waarbij meer stimulerende bewegingen worden gebruikt om de huid te verstevigen en de productie van collageen te stimuleren. Deze massage kan helpen bij het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algehele stevigheid van de huid.

Wat is het verschil tussen een Buccal massage en een bindweefselmassage?

Een van de belangrijkste verschillen is dat buccal-massage zich richt op de spieren in het gezicht, terwijl een bindweefselmassage zich richt op het bindweefsel onder de huid. Daarnaast maakt buccal massage gebruik van specifieke technieken die gericht zijn op het ontspannen van de mondspieren, terwijl bindweefselmassage gebruik maakt van diepere technieken om het bindweefsel los te maken.

Waar in Amsterdam kan ik terecht voor een Buccal Massage

Je kunt bij ons terecht voor een Buccalmassage in Amsterdam Zuid, in de Rivierenbuurt nabij De Pijp. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Als je uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost, Noord of Buitenveldert komt, kun je ons gemakkelijk bereiken met tram 12 of 4. 

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!