Profhilo behandeling Amsterdam

Ontdek de Profhilo behandeling bij Beauty Unlimited Amsterdam. Met injecties van hyaluronzuur stimuleert deze unieke behandeling de aanmaak van elastine en collageen, wat resulteert in een stevigere en elastischere huid zonder dat de huid wordt opgevuld zoals bij fillers. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke huid zonder downtime die wel 12 maanden aanhoudt!

Maak NU gebruik van de Profhilo aanbieding van €350,- voor €290,- of maak een afspraak voor fillers en Botox.

Nieuw: RRS Eyes is de skinbooster voor rondom de ogen. Deze behandeling werkt tegen de vermoeide blik, vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes. 

beauty-unlimited-amsterdam-profhilo
Profhilo Amsterdam

Ontdek de nieuwe behandeling tegen huidverslapping

Krijg een jongere uitstraling met de Profhilo behandeling De Profhilo behandeling is dé oplossing voor huidverslapping. Met kleine injecties van hyaluronzuur stimuleren we de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Hierdoor verbetert de kwaliteit van uw huid zichtbaar en krijgt u een jeugdige uitstraling. Deze behandeling is met name populair voor:

 • het gezicht,
 • de hals,
 • het decolleté,
 • de bovenarmen en de handen,
 • Profhilo is zeer geschikt voor iedereen die nog niet klaar is voor Botox of fillers.
Liever een ander behandeling bekijk de prijslijst in de agenda
profhilo Amsterdam

Profhilo – Laat jouw huid het werk doen

Huidverjonging en versteviging met puur hyaluronzuur

Slappe huidplooien in de hals, ingevallen wangen – naarmate je ouder wordt gaat het bergafwaarts met onze huid. Maar wat als je je huid precies geeft wat van nature juist afneemt? Met Profhilo, een behandeling waarbij puur hyaluronzuur wordt geïnjecteerd, stimuleer je de aanmaak van elastine en collageen in de huid. Hierdoor wordt je huid weer stevig en soepel.

Waarom kiezen voor de Profhilo behandeling?

 • Pijnloze injectable behandeling
 • Gegarandeerd een natuurlijk resultaat!
 • Profhilo behandeling nu van €350,- voor €290,-
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Resultaat houdt tot 12 maanden aan
 • Veilig en vrijwel geen bijwerkingen

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

De Profhilo behandeling omvat injecties met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die de productie van elastine en collageen in uw huid stimuleert. Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van deze stoffen af, waardoor onze huid verslapt. Door de elastine en collageen aanmaak te bevorderen, herstelt uw huid zich beter en wordt deze elastischer en steviger. Direct na de behandeling merkt u al dat uw huid beter gehydrateerd is.

Het verschil met een filler behandeling

Profhilo is geen filler, hoewel het hyaluronzuur bevat, net als veel fillers. Het hyaluronzuur in Profhilo is echter anders bereid dan bij fillers, waardoor Profhilo de huid niet opvult, maar alleen stimuleert. De behandeling kan wel gecombineerd worden met een filler of Botox behandeling.

Het Profhilo®-behandelingsproces

Je afspraak maak je eenvoudig online of telefonisch. Op de dag van jouw behandeling word je hartelijk ontvangen in onze kliniek. Samen met de injectable arts bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden. Wij beginnen altijd met een consult om je alles te vertellen wat je moet weten over de behandeling. Op basis van jouw medische achtergrond en voorgeschiedenis bepalen we de beste behandelmethode. 

profhilo behandeling

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!