Vet bevriezen Amsterdam

Vet bevriezen in Amsterdam is de manier om veilig en effectief manier om van hardnekkig vet af te komen. Deze methode is niet alleen de meest effectieve manier om vet te verwijderen, maar het biedt ook direct en blijvend resultaat. Het is niet voor niets dat vet bevriezen steeds populairder wordt onder mensen die hun lichaam mooier willen maken.

Maak nu gebruik van onze zomer aanbieding: 2 plaatsingen van 400,- voor 350,- (1 plaatsing 200,-)

Vet bevriezen Amsterdam inhoud

Vet bevriezen in Amsterdam Zuid sinds 2015

In onze kliniek in Amsterdam zijn wij  sinds 2015 gespecialiseerd in vet bevriezen en hebben wij al meer dan duizend behandelingen met succes en mooi resultaat uitgevoerd. Deze geavanceerde methode is veilig, effectief en laat uitstekende resultaten zien op elk gewenst lichaamsdeel waar vet zich heeft opgehoopt.

Kortom, als je snel en veilig van hardnekkig vet af wilt komen, dan is vet bevriezen de oplossing!. Met onze geavanceerde en nieuwste apparatuur, samen met een professionele begeleiding, krijgt je bij ons een veilige en effectieve behandeling.  Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je lichaam weer in vorm te krijgen

Vet bevriezen voordelen

 • Vermindering van plaatselijk vet
 • Versteviging en versterking van de spieren
 • Her-modellering en afslanking van het lichaam
 • Minder vet op jouw probleempunten
 • Cryolipolyse wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld aan de Harvard University
 • Vetcellen op de behandelde gebieden definitief weg
 • Geen operatie nodig
 • Geen herstelperiode
 • Alles na de behandeling gewoon weer kunnen doen
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig
 • Slechts 1 tot 3 behandelingen nodig
 • Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines van een te groot calorieverbruik

Vet bevriezen resultaten

Vet bevriezen geeft al na 1 behandeling een mooi resultaat

Een losse vet bevries behandeling met Clatuu Alpha kost 350,- voor 2 plaatsingen (zones). Wil je 1 plaatsing dan zijn de kosten 200,-. Afhankelijk van de hoeveelheid vet adviseren wij 1 tot 3 behandelingen voor het mooiste resultaat. Na 1 behandeling zie je al een duidelijke afname in vet. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of zelfs een 3e sessie om al het vet te verwijderen. 

Hoe werkt Clatuu Alpha?

 • Clatuu Alpha werkt met een vacuüm applicator die als enige in zijn soort 360 graden rondom bevriest.
 • Slechts 50 minuten behandeltijd voor 2 zones
 • Direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken
 • De meeste mensen ervaring de behandeling als “zeer goed te doen” en werken tijdens de behandeling op hun telefoon of kijken een serie
 • in 90% van de gevallen is er geen zichtbare downtime

Vet bevriezen korting 

 • Tijdelijke actie 2 plaatsingen van 400,- voor 350,-

Vet verliezen zonder risico’s en operatie

Vet bevriezen biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige, pijnloze en effectieve methode om overtollig vet te verwijderen en hun figuur willen corrigeren. Met deze geavanceerde technologie kunnen wij vet aanpakken op de specifieke probleemgebieden van het lichaam zonder chirurgische ingrepen zoals liposuctie. Met vet bevriezen kun je dus op een veilige en efficiënte manier ongewenst vet kwijtraken, zonder dat zorgen over de risico’s en complicaties die gepaard gaan met traditionele methoden voor vetverwijdering.

Voor wie is vet bevriezen geschikt

Vet bevriezen is geschikt voor mensen die overmatig lichaamsvet hebben en zich willen ontdoen van deze hardnekkige vetophopingen op specifieke gebieden van het lichaam. Het is vooral geschikt voor mensen die een gezond dieet volgen en regelmatig lichaamsbeweging doen, maar toch niet in staat zijn om vet op lokale plekken te verminderen Vet bevriezen is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, en kan worden toegepast op verschillende probleemgebieden, zoals de buik, heupen, dijen, billen, rug en armen. Het is een veilig en niet-invasief alternatief voor liposuctie en vereist geen chirurgische ingrepen of hersteltijd. 

Het is bedoeld voor mensen met een gezond gewicht die bepaalde vetophopingen willen aanpakken en hun lichaamsvorm willen verbeteren. Als je twijfelt of vet bevriezen geschikt is voor jouw, neem contact met ons op via het contactformulier of de WhatsApp button aan de rechterkant.

Vet bevriezen! Hoe werkt dat?

Vet bevriezen, ook wel cryolipolyse genoemd, is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen waarna deze afsterven. Het is gebaseerd op het wetenschappelijke principe dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere weefsels in het lichaam, zoals spieren en huid. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een speciale applicator op het te behandelen gebied geplaatst, die vervolgens gecontroleerde koeling toepast op het vetweefsel. Dit bevriest de vetcellen zonder het omringende weefsel te beschadigen. De gekoelde vetcellen ondergaan een natuurlijk afbraakproces en worden op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd via de lever en de nieren. De behandeling duurt circa 50 minuten per gebied en er is geen verdoving of hersteltijd nodig. Sommige mensen kunnen lichte roodheid en in enkele gevallen wat zwelling of blauwe plekken ervaren, die na een aantal dagen zullen verdwijnen

Wanneer zie ik resultaat

De resultaten van vet bevriezen zijn meestal geleidelijk en worden zichtbaar na enkele weken tot maanden na de behandeling, omdat het lichaam de vernietigde vetcellen op natuurlijke wijze afvoert. De meeste mensen beginnen resultaat te zien na zo’n 8 weken.  Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het te behandelen gebied en de hoeveelheid vet die moet worden verwijderd. Over het algemeen zijn er 3 behandelingen nodig voor de meeste mensen om de gewenste resultaten te bereiken. Vet bevriezen geen alternatief is voor een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging, maar is een effectieve aanvulling  hierop zijn om hardnekkige vetophopingen te verminderen en een meer gevormd lichaam te creëren.

Vet bevriezen is de meest veilige optie om blijvend vet te verwijderen!

Behandelplan vet verwijdering

Met Clatuu Alpha zijn er circa 2 tot 3 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Dit is verschillend per persoon, waar iemand tevreden mee is, lifestyle en natuurlijk van de hoeveelheid vet op het te behandelen gebied.

Voorafgaand aan de behandeling

Alvorens wij met het vet bevriezen gaan starten, beginnen wij altijd met een intake waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen en leggen wij de procedure in begrijpelijke taal uit. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn en maken wij foto’s van de te behandelen zone(s)

 1. Vet bevriezen is geschikt om lokaal vet op lichaamsdelen te verwijderen
 2. De vetcellen worden 360 graden rondom vacuüm gekoeld
 3. De vetcellen worden door de de koude temperatuur gekristalliseerd
 4. De vetcellen worden op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd
 5. Na circa 6 tot 8 weken zijn de eerste resultaten zichtbaar
 6. Resultaat: minder zichtbaar vet op de behandelde gebieden met een blijvend resultaat

Is vet bevriezen veilig?

Ja, vet bevriezen is veilig. Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren en worden vervolgens door het lichaam opgelost. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat vet bevriezen al meer dan 10 jaar een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam of de organen. Let wel op dat je bij een kliniek de behandeling laat uitvoeren met Europees goedgekeurde apparatuur en gediplomeerde specialisten. Want goedkoop is vaak duurkoop!

Vet bevriezing en de wetenschap

Er zijn talrijke klinische studies uitgevoerd naar de effectiviteit en veiligheid van bet bevriezen. en systematische review van verschillende klinische studies gepubliceerd in het tijdschrift Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology in 2014 concludeerde dat vetcellen verwijderen d.m.v. vet bevriezen een veilige en effectieve behandeling is voor het verminderen van vetweefsel, met minimale risico’s. Een andere studie gepubliceerd in Lasers in Surgery and Medicine in 2015 concludeerde dat vet bevriezen een langdurige vermindering van vet als resultaat geeft.

Er zijn ook studies die de effectiviteit van vet bevriezen vergeleken met andere vormen om vet te verwijderen, zoals liposuctie. Een studie gepubliceerd in Aesthetic Surgery Journal in 2015 vergeleek vet bevriezen met liposuctie en concludeerde dat vet bevriezen een vergelijkbaar effect had op vetvermindering met veel minder bijwerkingen en risico’s. Deze studies tonen aan dat deze behandeling een zeer veilige en effectieve methode is om vet te verminderen. Let op! Elk lichaam is anders, hierdoor kunnen resultaten van persoon tot persoon anders zijn. Dit is o.a. ook afhankelijk van persoonlijke omstandigheden zoals gebruik van medicatie of verschillende lifestyle patronen. Een link naar de wetenschappelijke artikelen over vet bevriezen vind je in onze vraag en antwoorden.

Voor wie is vet bevriezen niet geschikt?

Vet bevriezen is een veilige en effectieve behandeling voor de meeste mensen, maar er zijn een aantal situaties waarin het niet geschikt is. Mensen met de volgende aandoeningen of situaties adviseren wij deze behandeling niet

 1. Obesitas: Vet bevriezen is niet bedoeld voor mensen met obesitas of die een significant overgewicht hebben. Het is belangrijk om eerst een gezond gewicht te bereiken voordat deze behandeling kan worden overwogen.

 2. Huidproblemen: Mensen met huidaandoeningen zoals eczeem, dermatitis of infecties op de behandelingsgebieden kunnen mogelijk niet in aanmerking komen voor vet bevriezen.

 3. Zwangerschap: Vet bevriezen wordt niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

 4. Koud intolerantie: Mensen met koud intolerantie of bepaalde medische aandoeningen, zoals cryoglobulinemie, kunnen mogelijk niet geschikt zijn voor deze behandeling.

 5. Implantaten: Mensen met implantaten, zoals een pacemaker of een metalen implantaat, moeten overleggen met hun arts voordat ze vet bevriezen overwegen.

Let op! personen met een BMI hoger dan 30 behandelen wij niet omdat de resultaten bij een hogere BMI vaak tegen vallen. Uitgezonderd fanatieke sporters waarvan de oorzaak van een hoge BMI komt door spiermassa en door overmatig vet.

Afspraak maken vet bevriezen Amsterdam

Als je op zoek bent naar een professionele en veilige kliniek voor vet bevriezen in Amsterdam, dan ben je bij Beauty Unlimited aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid, in de mooie buurt van Rivierenbuurt/de Pijp, en wij bieden onze klanten hoogwaardige behandelingen voor vetverwijdering. Maak snel een afspraak!

Vet bevriezen ervaringen

Vet bevriezen ervaring
Vet bevriezen ervaring met Clatuu Alpha
vet bevriezen resultaat
Cryo21 met LPG in combinatie met voedingsadvies

Vraag en antwoorden vet bevriezen Amsterdam

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Cryolipolyse maakt gebruikt van het principe om vet te bevriezen en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. 

Aan je gewicht zal je niet heel veel merken. Vet weegt niet heel veel, denk maar aan het vet bij een soep wat boven komt drijven. Maar in combinatie met onze voedingsadviezen, is ook gewichtsafname goed mogelijk.

Ja, alles kan je gewoon weer doen. We raden alleen af dezelde dag naar de sauna te gaan Het vet wordt op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Door te sporten en veel water te drinken zal dit proces versnellen

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam, spierenof organen.

Zodra het behandelde vet is gekristalliseerd (bevroren), voert je lichaam het vet af. Als de behandelde vetcellen eenmaal weg zijn, zijn ze voorgoed weg.

Ja, dat kan. De procedure is niet-chirurgisch, dus je kunt direct na de Cryolipolyse behandeling je normale activiteiten hervatten. Onze meeste klanten gaan vaak na hun sessie weer aan het werk.

Vet bevriezen  met de Cryo21 is geheel pijnloos. De cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha wordt over het algemeen ook niet als pijnlijk ervaren, maar kan voor sommige personen vooral de eerste 10 minuten onaangenaam voelen.

Ja, er zijn talloze positieve wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over vet bevriezen. Kijk hier voor een overzicht van alles studies.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!