vet bevriezen

Vet bevriezen middels Cryolipolyse is de beste en veiligste manier om vet te verwijderen, met direct en blijvend resultaat. 

Wij hebben als enige kliniek in Amsterdam de keuze uit 2 verschillende methodes om vet te bevriezen: Cryo21 en Clatuu Alpha. Weg met die vetrol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen of laat die onderkin verwijderen. Je vetrol bevriezen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vet bevriezen is een zeer veilige en de meest effectieve methode om vet te verwijderen, op elk gewenst lichaamsdeel waar vet zich heeft opgehoopt.

Wij zijn in Amsterdam sinds 2015 gespecialiseerd in vet bevriezen en hebben sindsdien meer dan 1000  behandelingen met succes uitgevoerd

Vet bevriezen hoe werkt het?

Vet bevriezen ook wel cryolipolyse genoemd, is een niet-chirurgische procedure om met behulp van koude temperatuur het vet op bepaalde plaatsen van het lichaam te verwijderen. De procedure is bedoeld om plaatselijke vet te verwijderen die je moeilijk weg krijgt door te sporten of een aangepast dieet. Vet bevriezen is gebaseerd op de wetenschap dat vetcellen gevoeliger zijn voor koude temperaturen dan andere cellen. De koude temperatuur kristalliseert de vetcel, waardoor de vetcel afsterft en door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Met als resultaat een mooier en strakker lichaam met minder vet.

Vet bevriezen is de meest veilige opties om blijvend vet te verwijderen!

Vet bevriezen keuze uit 2 verschillende behandel methoden

Vet bevriezen met Clatuu Alpha

Vet bevriezen met Clatuu Alpha geeft al na 1 behandeling een mooi resultaat

Een losse vet bevries behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet adviseren wij 1 a 2 behandelingen voor het mooiste resultaat. Na 1 behandeling zie je al een duidelijke afname in vet. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of zelfs een 3e sessie om al het vet te verwijderen. 

Hoe werkt vet bevriezen met Clatuu Alpha

 • Clatuu Alpha werkt met een vacuum applicator die als enige in zijn soort 360 graden rondom bevriest.
 • Slechts 50 minuten behandeltijd voor 2 zones
 • Direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken
 • De meeste mensen ervaring de behandeling als “zeer goed te doen” en werken tijdens de behandeling op hun telefoon of kijken een serie
 • in 90% van de gevallen is er geen zichtbare downtime

Vet bevriezen afspraak maken

 • Altijd 2 zones voor de prijs van 1
 • Krijg meer korting wanneer we meer dan 2 zones behandelen

Omdat vet bevriezen met Clatuu Alpha intensiever dan Cryo21 is, kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. 

vet bevriezen
Vet bevriezen in 50 minuten

Vet bevriezen Cryo21

Vet bevriezen met Cryo 21 is minder intensief dan Clatuu Alpha

Vet bevriezen met Cryo 21 werkt met een koude kop die handmatig over de vetrollen wordt gemasseerd. Deze manier van vet bevriezen betekent dat er 7 tot 14 behandelingen noodzakelijk zijn voor een mooi resultaat. 

Hoe werkt vet bevriezen met Cryo 21

 • Handmatige bediening met een koude kop
 • 30 minuten behandeltijd
 • Direct na het vet bevriezen weer je dagelijkse werkzaamheden oppakken
 • De behandeling is geheel pijnloos
 • Geen downtime, de huid kan 1 tot 2 dagen een beetje rood zijn bij de gevoelige huid

Vet bevriezen afspraak Cryo 21

 • Boek een kuur van 7x vet bevriezen van 1050-, voor  900,-
 • Prijs losse cryo 21 behandeling € 150,-

Maak een afspraak om vet te bevriezen. Er volgt altijd een intake waar u wensen worden besproken, gevolgd door het vet bevriezen met de Cryo 21.  Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

vet bevriezen
Handmatig vet bevriezen

Voor wie is vet bevriezen geschikt?

Cryolipolyse is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijke figuurcorrectie wensen en overtollig vet willen verwijderen op het lichaam. Het is een prefect, pijnloos en zeer veilig alternatief voor liposuctie. Cryolipolyse is ideaal voor de behandeling van lokaal vet. Plaatselijk vet verwijderen is nog nooit zo makkelijk, veilig en effectief geweest zoals nu!

Voor wie is vet bevriezen niet geschikt?

Vet bevriezen is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met obesitas, hartkwalen, huidaandoeningen, ontstekingen, zij die lijden aan epilepsie of een ernstige ziekte, vrouwen die in zwanger zijn. 

Let op! personen met een BMI hoger dan 30 behandelen wij niet! Uitgezonderd fanatieke sporters waarvan de oorzaak van een hoge BMI komt door spiermassa.

Wij hebben sinds 2015 goede ervaringen en behalen mooie resultaten met vet bevriezen op de volgende zones:

 • buik en lovehandles
 • Rug
 • benen, heupen (Kijk voor  het behandelen van cellulite naar  de LPG Cellulite behandeling)
 • billen
 • onderkin
 • armen (ook voor versteviging)
 • mannenborst

Welke resultaten kan ik verwachten van vet bevriezen ?

vet bevriezen resultaat
Resultaat rug, benen en billen meerdere behandelingen
vet bevriezen resultaat
Vet bevriezen resultaat na 1 behandeling

Behandelplan vet verwijdering

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 7 tot 14  behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door. Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag

Met  Clatuu Alpha zijn er circa 1 tot maximaal 3 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Dit is verschillend per persoon, waar iemand tevreden mee is, lifestyle en natuurlijk de hoeveelheid vet die op het te behandelen gebied aanwezig is.

Voorafgaand aan de behandeling

Alvorens wij met het vet bevriezen gaan starten, beginnen wij altijd met een intake waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn en maken wij foto’s van de te behandelen zone(s)

Vet bevriezen voordelen

 • Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines van een te groot calorieverbruik
 • Vermindering van plaatselijk vet
 • Versteviging en versterking van de spieren
 • Her-modellering en afslanking van het lichaam
 • Minder vet op jouw probleempunten
 • Cryolipolyse wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld aan de Harvard University
 • Vet definitief weg
 • Geen operatie
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig

Vet bevriezen ervaringen klanten

Vet bevriezen ervaring
Vet bevriezen ervaring met Clatuu Alpha
vet bevriezen resultaat
Cryo21 met LPG in combinatie met voedingsadvies

Is vet bevriezen veilig?

Ja, vet bevriezen is veilig. Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren en worden vervolgens door het lichaam opgelost. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat vet bevriezen al meer dan 10 jaar een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam of de organen. Let wel op dat je bij een kliniek de behandeling laat uitvoeren met Europees goedgekeurde apparatuur en gediplomeerde specialisten. Want goedkoop is vaak duurkoop!

vet bevriezen
Ontspannen liggen terwijl wij uw vet bevriezen

Vet bevriezen en de wetenschap

Er zijn talrijke klinische studies uitgevoerd naar de effectiviteit en veiligheid van bet bevriezen.

Een systematische review van verschillende klinische studies gepubliceerd in het tijdschrift Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology in 2014 concludeerde dat vetcellen verwijderen d.m.v. vet bevriezen een veilige en effectieve behandeling is voor het verminderen van vetweefsel, met minimale risico’s.

Een andere studie gepubliceerd in Lasers in Surgery and Medicine in 2015 concludeerde dat vet bevriezen een langdurige vermindering van vet als resultaat geeft.

Er zijn ook studies die de effectiviteit van vet bevriezen vergeleken met andere vormen om vet te verwijderen, zoals liposuctie. Een studie gepubliceerd in Aesthetic Surgery Journal in 2015 vergeleek vet bevriezen met liposuctie en concludeerde dat vet bevriezen een vergelijkbaar effect had op vetvermindering met veel minder bijwerkingen en risico’s.

Deze studies tonen aan dat vet bevriezen een veilige en effectieve methode is om vet te verminderen. Let op! Elk lichaam is anders, hierdoor kunnen resultaten van persoon tot persoon anders zijn. Dit is o.a. ook afhankelijk van persoonlijke omstandigheden zoals gebruik van medicatie of verschillende lifestyle patronen. Een link naar de wetenschappelijke artikelen over vet bevriezen vind je in onze vraag en antwoorden,

Vet bevriezen vraag en antwoorden

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Cryolipolyse maakt gebruikt van het principe om vet te bevriezen en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. 

Aan je gewicht zal je niet heel veel merken. Vet weegt niet heel veel, denk maar aan het vet bij een soep wat boven komt drijven. Maar in combinatie met onze voedingsadviezen, is ook gewichtsafname goed mogelijk.

Ja, alles kan je gewoon weer doen. We raden alleen af dezelde dag naar de sauna te gaan Het vet wordt op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Door te sporten en veel water te drinken zal dit proces versnellen

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam of organen.

Zodra het behandelde vet is gekristalliseerd (bevroren), voert je lichaam het vet af. Als de behandelde vetcellen eenmaal weg zijn, zijn ze voorgoed weg.

Ja, dat kan. De procedure is niet-chirurgisch, dus je kunt direct na de Cryolipolyse behandeling je normale activiteiten hervatten. Onze meeste klanten gaan vaak na hun sessie weer aan het werk.

Vet bevriezen  met de Cryo21 is geheel pijnloos. De cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha wordt over het algemeen ook niet als pijnlijk ervaren, maar kan voor sommige personen vooral de eerste 10 minuten onaangenaam voelen.

Ja, er zijn talloze positieve wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over vet bevriezen. Kijk hier voor een overzicht van alles studies.

Afspraak vet bevriezen in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak voor vet bevriezen bij Beauty Unlimited Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!