Dermapen Behandeling Amsterdam

Maak nu een afspraak voor de revolutionaire Dermapen behandeling en geniet van een vrijwel pijnloze ervaring! Onze gespecialiseerde Amsterdamse kliniek biedt deze geavanceerde behandeling aan, die geschikt is voor een breed scala aan huidproblemen, van kraaienpootjes, rimpels, littekens tot donkere kringen en vermoeide ogen, en zelfs inzetbaar het gehele gezicht als anti-aging behandeling.

dermapen behandeling
De pijnloze dermapen behandeling in Amsterdam

Welke zones behandelen wij

Dermapen behandeling kan toegepast worden op het gehele gezicht, hals of decollete. Ook is het mogelijk de behandeling toe te passen op zones zoals:

 • Gehele gezicht
 • Lijntjes rond de ogen (lachrimpels)
 • Rimpels rond de mond (rokerslijntjes)
 • Voorhoofd rimpels
 • Frons rimpels
 • Littekens
 • Oneffen huid
 • Neuslippenplooi

Ook geschikt voor rond bij:

• Wallen
• Blauwe kringen
• Vermoeide ogen
• Kraaienpootjes.

 

Dermapen behandeling resultaten​

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • Minimaliseren van acne littekens
 • Maakt de huid helderder en lichter
 • Verbetert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
 • Verstevigt en geeft de huid een lift

Met de Dermapen behandeling behalen wij mooie resultaten door gebruik te maken van het natuurlijke genezingsproces van de huidcellen

Dermapen Behandeling Amsterdam

Alle onze behandelingen beginnen met een reiniging van de huid en worden afgesloten met dag of avond verzorging. Desgewenst kan deze behandeling uitgebreid worden met een unieke combinatie van andere behandelingen.

MICRONEEDLING LEVEL 2

€125,-

MICRONEEDLING LEVEL 3

€155,-

MICRONEEDLING LEVEL 4

€185,-

MICRONEEDLING LEVEL 5

€210,-

Kom je voor de 1e keer?

Boek bij de behandeling ook altijd de gratis huidscan met de Observ en een uitgebreide intake. Zonder intake kunnen en mogen wij namelijk de behandeling niet uitvoeren.

Wat is en doet de Dermapen/MicroNeedling behandeling?

De Dermapen heeft zeer fijne naaldjes waarmee op een pijnloze manier kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt zonder de huid te beschadigen. Micronaaldjes doorboren de bovenste lagen (epidermis en dermis) van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Via deze openingen kunnen de werkstoffen, die wij tijdens de behandeling gebruiken in de huid hun werk doen. We gebruiken verschillende werkstoffen afhankelijk van het huidprobleem waar wij ons richten tijdens de behandeling

Door deze kanaaltjes worden tot wel 80% meer werkstoffen in de huid opgenomen en krijgt de celdeling een enorme boost. Hierdoor schilferen oude cellen af en worden gezonde nieuwe cellen versneld aangemaakt voor een mooie gezonde huid!

Dermapen tegen huidproblemen

Wat de Dermapen behandeling nog aantrekkelijker maakt, is dat het ook effectief is tegen rimpels, pigmentvlekken en littekens, terwijl het onzuiverheden zoals acne helpt voorkomen. Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen en zelfs pigment kan hier mee aangepakt worden. Deze behandeling is daarnaast zeer geschikt tegen wallen, vermoeide ogen en donkere kringen.

Stimuleert aanmaak van collageen en elastine.

De aanmaak van collageen en elastine wordt door het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in gang gezet waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Vóór de behandeling reinigen we de huid grondig en brengen wij een specifiek serum aan, afhankelijk van waar wij de behandeling op gaan richten.

De Dermapen behandeling is uitermate geschikt om kleine oppervlakten van het gezicht te behandelen bijvoorbeeld het gebied rondom de ogen zoals kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd of rond de mond. Door deze behandeling worden fibroblasten aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Na een paar behandelingen merkt je dat de huid steviger, gladder en mooier is. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen.

De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, zoals deze hoort te zijn. Hierdoor zal talg minder kans krijgen om te gaan verstoppen en worden oneffenheden voorkomen. Pigment zoals ouderdomsvlekken, verdwijnen of verminderen. Dit komt ook door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. Heeft u last van pigmentvlekken dan gebruiken wij een combinatie van de Dermapen/microneedling en speciale peelings tegen pigmentvlekken. Heeft u last van veel pigment, dan is de pigmentvlekken behandeling de beste keuze.

Dermapen behandeling ook geschikt voor rond de ogen

De huid rondom de ogen is een stuk dunner en gevoeliger als de rest van het gezicht. Deze vraagt ook om een specifieke verzorging. Om intensiever te werken, kunnen we ook de microneedling techniek gebruiken rondom de ogen.

Deze behandeling kan los ingezet worden of bij een bestaande behandeling als upgrade.

De Dermapen behandeling  toevoegen als supplement bij een andere behandeling

De Dermapen is ook als supplement toe te voegen aan je behandeling om extra te werken op lijntjes en rimpels maar je kunt hem ook als losstaande full face behandeling boeken. Heb je bijvoorbeeld veel kraaienpootjes, rimpeltjes in je mondhoeken dan kunnen wij de Dermapen gebruiken om dit specifieke probleem extra aan te pakken. Door de ultra dunnen naaldjes herstelt de huid erg snel, dus combineer hem met je reguliere behandeling voor een nog mooier resultaat!

De Dermapen behandeling in Amsterdam

Dermapen behandeling van de Dr. K Pen

Dr K. microneedling is het meest geavanceerde micro needling systeem in Amsterdam en zelfs van Nederland dat de weg baant voor een nieuwe generatie schoonheidsbehandelingen die zich richten op collageen stimulatie. De unieke methode combineert twee concepten, het eerste is geavanceerde collageenstimulatietherapie en het tweede absorberen van farmaceutische ingrediënten zoals vitaminen, biomimetische peptiden en aminozuren die in de huid specifieke huidproblemen aanpakt.

In tegenstelling tot standaard dermaroller of dermapen veroorzaakt de Dr. K pen minder schade aan de huid en vermindert daardoor roodheid en ongemak. De naaldjes zijn van medische chirurgische  kwaliteit en worden verticaal in de huid gepenetreerd  in combinatie met een op maat gemaakt serum dat naar je specifieke behoeften gemengd wordt.

 

Dermapen prijzen kuur aanbieding

Boek een kuur van 6 behandelingen en krijg de 7e behandeling gratis

Dermapen needling
Nieuwste dermapen techniek voor een pijnloze ervaring

Afspraak Dermapen behandeling Amsterdam

Onze ervaren specialisten van onze schoonheidssalon in Amsterdam zijn volledig getraind en gecertificeerd om de Dermapen behandeling op een veilige en professionele manier uit te voeren. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij ons team van huidspecialisten. Onze kliniek is uitgerust met de modernste apparatuur hechten veel waarde aan de veiligheid en tevredenheid van onze klanten.

Wacht niet langer om uw huid te verbeteren en te verjongen met de Dermapen behandeling! Maak vandaag nog een afspraak bij onze kliniek in Amsterdam en ontdek zelf de indrukwekkende resultaten!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de grens van de Pijp met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom je liever met de tram dan kan dat met lijn 4 of 12

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!