Gezichtsbehandeling Amsterdam

Wat is nu de beste gezichtsbehandeling? De beste gezichtsbehandeling is voor elk huidtype of huidprobleem anders. Of je nu wilt werken aan rimpels, pigment, couperose of onzuiverheden? Wij hebben de gezichtsbehandeling passend bij jouw huid of wensen.

Dit komt omdat onze gediplomeerde huidspecialisten altijd beginnen met een intake inclusief huidscan. U krijgt ruim de tijd om uw wensen en doelen te bespreken, waarna wij een behandelplan op maat maken met bijbehorende nazorg en advies over producten voor thuis.

Boek nu de speciale kennismaking, alleen geldig bij een afspraak in december

De gezichtsbehandeling in Amsterdam voor jouw huid

Gezichtsbehandeling Amsterdam nu deze herfst van 125,- voor 89,-  

inclusief intake, huidanalyse, huidscan twv 40,-

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

 • Intake waar wensen besproken worden en adviezen worden gegeven over de beste gezichtsbehandeling voor uw huid die aansluitend volgt
 • Huidscan gratis t.w.v. € 40,-
 • Reinigen van de huid
 • Gezichtsbehandeling level 2 t.w.v. 125.-, keuze uit alle apparatuur of manuele behandelingen met uitzondering van microneedling
 • Aanbrengen van dag- of nachtverzorging en desgewenst aanbrengen van minerale make-up
 • Product adviezen en huidverzorging tips
 • Stralend de deur weer uit
 • Totale duur gezichtsbehandeling 60 minuten
 • 50% aanbetaling bij het maken van een afspraak

Maak nu een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam.

gezichtsbehandeling
Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2013 toonaangevend op het gebied van huidproblemen oplossen en het realiseren van natuurlijke huidverjonging op een mooie en vooral natuurlijke manier.

Wat is de beste gezichtsbehandeling voor mijn huid?

Welke gezichtsbehandeling het beste voor jouw huid is, is lastig uit te leggen zonder dat wij de huid hebben gezien en te hebben geluisterd naar jouw wensen.

Wat wil je bereiken met de huid, stoor je je aan rimpels, verslappingen of heb je een droge huid waar je aan wilt werken? Het is dus niet zo eenvoudig uit te leggen wat de beste gezichtsbehandeling is voor jouw huid zonder deze te zien. Daarom nemen wij ruim de tijd om je huid te bekijken en te luisteren naar jouw wensen.

Wij hebben in Amsterdam het grootste assortiment aan gezichtsbehandelingen, werken uitsluitend met Europees gecertificeerde apparatuur en gediplomeerde huidspecialisten. Er is dus in onze praktijk in Amsterdam altijd een gezichtsbehandeling die goed bij jouw huid en wensen past.

Maak een afspraak voor de gezichtsbehandeling inclusief intake en huidscan. Je krijgt dan sowieso de de beste gezichtsbehandeling van Amsterdam speciaal op maat gemaakt voor jou.

Lichaamsbehandelingen

Als je op zoek bent naar een effectieve behandeling om je lichaam te verjongen en te verfraaien, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze LPG-behandeling en behandeling voor vet bevriezen zijn beide uitstekende opties om je lichaam te verbeteren. Of je nu overtollig vet wilt verwijderen, cellulite wilt verminderen of de contouren van je lichaam wilt verbeteren, onze behandelingen zijn ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken.
gezichtsbehandeling huidscan
Altijd een kosteloze huidscan bij je 1e afspraak

Wat is onze werkwijze?

 • Wij werken met 5 verschillende intensiteit levels waardoor we waar nodig de intensiteit van de gezichtsbehandeling kunnen aanpassen naar uw wensen of huidproblemen. Op deze manier kunnen we de beste gezichtsbehandeling geven passende bij uw huid. Wij adviseren u graag welke intensiteit level het beste bij uw wensen aansluit.
 • Na het maken van een afspraak voor een gezichtsbehandeling krijg je van ons een online intake formulier die je online kunt invullen en terug dient te sturen.
 • Tijdens de afspraak neemt de gediplomeerde huidspecialiste de intake met je door, stelt je vragen en is er ruim tijd om jouw vragen te beantwoorden.
 • Tijdens de intake worden er met de Observ huidscan foto’s gemaakt van de huid. Hiermee kunnen we in de diepere huidlagen kijken. We zien op deze manier welke toekomstige huidproblemen, zoals pigment of opkomende lijntjes en rimpels aan de oppervlakte kunnen komen.
 • Na de intake en scan volgt in overleg met jou de beste gezichtsbehandeling voor jouw persoonlijke situatie.
 • Na de gezichtsbehandeling krijg je van ons een behandelplan, nazorg advies en een plan om de huid thuis te verzorgen. Zodat je het maximale uit de gezichtsbehandeling kunt halen!
Gezichtsbehandeling schoonheidssalon

De beste gezichtsbehandeling Amsterdam voor jouw huid

De behoefte is voor elke huid anders en verandert ook naarmate we ouder worden, dus het is belangrijk om niet alleen de beste gezichtsbehandeling voor uw leeftijd te nemen, maar ook voor uw huidtype.  Boek daarom de kennismakingsbehandeling als je voor de 1e keer bij ons komt. Wil je meer weten over de meest populaire gezichtsbehandelingen? Hieronder vind je de top 4 van meest geboekte gezichtsbehandelingen in onze praktijk in Amsterdam. 

Top 4 meest populaire gezichtsbehandeling Amsterdam

Afspraak beste gezichtsbehandeling Amsterdam

Maak een afspraak voor de beste gezichtsbehandeling voor jouw huid in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid, in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp. U vindt bij ons voor de deur altijd voldoende parkeergelegenheid en zijn makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer indien u uit Amsterdam Noord, Oost of West vandaan komt.

gezichtsbehandeling amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!