Gezichtsbehandeling Amsterdam

Het vinden van de juiste gezichtsbehandeling kan best lastig zijn? De beste gezichtsbehandeling is namelijk voor elk huidtype of huidprobleem anders. Of je nu wilt werken aan rimpels, pigment, couperose of onzuiverheden? 

Dit komt omdat onze gediplomeerde huidspecialisten altijd beginnen met een intake inclusief huidscan. U krijgt ruim de tijd om uw wensen en doelen te bespreken, waarna wij een behandelplan op maat maken met bijbehorende nazorg en huidverzorgingsadvies.

Boek nu de speciale kennismaking op al onze gezichtsbehandelingen en maak een afspraak voor 30 juni 2024

De gezichtsbehandeling in Amsterdam afgestemd op jouw huid

gezichtsbehandeling Amsterdam
Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2013 toonaangevend op het gebied van huidproblemen oplossen en het realiseren van natuurlijke huidverjonging op een mooie en vooral natuurlijke manier.

Gezichtsbehandeling level 2 t/m 5 met 36,- korting

Inclusief kosteloze intake, huidanalyse en huidscan twv 40,-

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

 • Intake waar wensen besproken worden en adviezen worden gegeven over de gezichtsbehandeling
 • Huidscan gratis t.w.v. € 40,-
 • Reinigen van de huid
 • Gezichtsbehandelingen level 2 t/m 5
 • Aanbrengen van dag- of nachtverzorging en desgewenst aanbrengen van minerale make-up
 • Product adviezen en gezichtsverzorging tips
 • Stralend de deur weer uit

Maak nu een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam.

Wat is onze werkwijze?

 • Wij werken met 5 verschillende intensiteit levels waardoor we waar nodig de intensiteit van de gezichtsbehandeling kunnen aanpassen naar uw wensen of huidproblemen. Op deze manier kunnen we de beste gezichtsbehandeling geven passende bij uw huid. Wij adviseren u graag welke intensiteit level het beste bij uw wensen aansluit.
 • Tijdens het maken van de afspraak ontvangt u een betaallinkje voor 25% aanbetaling. Dit is alleen als u voor de 1e keer bij ons komt.
 • Na het maken van een afspraak voor een gezichtsbehandeling krijg je van ons een online intake formulier die je online kunt invullen en terug dient te sturen.
 • Tijdens de afspraak neemt de gediplomeerde huidspecialiste de intake met je door, stelt je vragen en is er ruim tijd om jouw vragen te beantwoorden.
 • Tijdens de intake worden er met de Observ huidscan foto’s gemaakt van de huid. Hiermee kunnen we in de diepere huidlagen kijken. We zien op deze manier welke toekomstige huidproblemen, zoals pigment of opkomende lijntjes en rimpels aan de oppervlakte kunnen komen.
 • Na de intake en scan volgt in overleg met jou de beste gezichtsbehandeling voor jouw persoonlijke situatie.
 • Na de gezichtsbehandeling krijg je van ons een behandelplan, nazorg advies en een plan om de huid thuis te verzorgen. Zodat je het maximale uit de gezichtsbehandeling kunt halen!
Gezichtsbehandeling amsterdam schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling Amsterdam sinds 2013 voor mannen en vrouwen

Welke gezichtsbehandeling het beste voor jouw huid is, is lastig uit te leggen zonder dat wij de huid hebben gezien en te hebben geluisterd naar jouw wensen.

Wat wil je bereiken met de huid, stoor je je aan rimpels, verslappingen of heb je een droge huid die je wilt laten behandelen? Het is dus niet zo eenvoudig uit te leggen wat de beste gezichtsbehandeling is voor jouw huid zonder deze te zien. Daarom nemen wij ruim de tijd om je huid te bekijken en te luisteren naar jouw wensen.

De kennismaking kan ingeboekt worden voor zowel mannen en vrouwen van elke leeftijd en voor elk huidtype. Kijk ook een voor de meest populaire gezichtsbehandelingen voor mannen in Amsterdam

Meeste keuze in schoonheidsbehandelingen

Wij hebben in Amsterdam het grootste assortiment aan schoonheidsbehandelingen, werken uitsluitend met Europees gecertificeerde apparatuur en gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Er is dus in onze praktijk in Amsterdam altijd een gezichtsbehandeling die goed bij jouw huid en wensen past.

gezichtsbehandeling huidscan amsterdam
Altijd een kosteloze huidscan bij je 1e afspraak

Elke huid is anders en elke gezichts behandeling is anders

De behoefte is voor elke huid anders en verandert ook naarmate we ouder worden, dus het is belangrijk om niet alleen de beste gezichtsbehandeling voor uw leeftijd te nemen, maar ook voor uw huidtype.  Boek daarom de kennismakingsbehandeling als je voor de 1e keer bij ons komt. Wil je meer weten over de meest populaire behandelingen? Hieronder vind je de top 4 van de meest geboekte schoonheidsbehandelingen in onze schoonheidssalon in Amsterdam. 

Top 4 meest populaire gezichtsbehandeling Amsterdam

Afspraak gezichtsbehandeling Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid, in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp. U vindt bij ons voor de deur altijd voldoende parkeergelegenheid en zijn makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer indien u uit Amsterdam Noord, Oost of West vandaan komt.

gezichtsbehandeling amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!