Beauty Unlimited Amsterdam staat voor Professionaliteit!

Zowel in onze behandelingen, als met onze producten en de kennis van onze specialisten.

U kunt bij ons terecht voor intensieve en resultaat gerichte behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, vet bevriezen en lichaamscontourverbetering.

Visie en missie Beauty Unlimited Amsterdam 1

Jiska Payet, eigenaar Beauty Unlimited Amsterdam

Het ontstaan van Beauty Unlimited Amsterdam

Amsterdam is de stad is waar ik van jongs af aan al van hou, waar ik energie van krijg. Ik ben gek op deze stad en van de vele verschillende mensen die Amsterdam rijk is. Het bruisende en het gevoel dat je leeft en de bedrijvigheid op straat geven mij veel energie. Dit maakte dat ik hier graag deel van uit wilde maken en hier mijn eigen salon wilde hebben, een fijne, mooie plek om elke dag heen te gaan. Een plek waar mensen graag naar toe komen, om even tot zichzelf te komen, waar ze even hun verhaal kwijt kunnen, waar nog echt naar ze geluisterd wordt en waar ik mijn passie uit kan oefenen.

Mijn passie is de huid, een gezonde stralende huid weerspiegelt namelijk je gezondheid. Gezondheid dat het allerbelangrijkste is en dat je uit wilt stralen! Je goed in je lichaam voelen en dat ook uitstralen. Dat vind ik zelf een heerlijk gevoel en daar wil ik ook graag andere mensen bij helpen. Inmiddels vind ik het ook fijn om mijn kennis , ervaring en passie te delen met collega’s zodat we met elkaar een nog veel groter bereik hebben.

Hoe gaan wij te werk!

Wij zorgen ervoor dat uw wordt ontvangen in een stijl- en sfeervolle salon waar je met een goed gevoel binnenstapt en je jezelf gelijk welkom zult voelen.

Elke klant wordt voorzien van een uitgebreide intake waarin wij heel goed luisteren naar uw wensen. Wij geven u een totaal advies voor de buitenkant maar ook de binnenkant komt aan bod. Veel huidproblemen kunnen met behulp van voeding en aanpassingen in de levensstijl worden aangepakt. Tevens kijken wij naar lifestyle en denken we mee met het financiële plaatje om zo voor ieder op maat een behandelplan op te stellen en daar samen de komende periode aan gaan werken om de wensen en doelen te behalen.

Intake en huidanalyse

Elke (nieuwe) klant krijgt van ons een online intake formulier waarin wij informatie uitvragen die van toepassing zijn op het te geven advies. Deze gegevens worden tijdens de 1e afspraak met u besproken. Daaropvolgend volgt de huidanalyse met de Observ waarbij wij in de binnenste huidlagen kijken en toekomstige huidproblemen kunnen voorkomen.

Er wordt aandachtig geluisterd naar uw wensen en in combinatie met de expertise van de specialist en de huidscan krijgt u een behandel advies op maat. Dit advies is inclusief een huidadvies voor thuisgebruik die de behandelingen tot maar liefst 50% kunnen versterken en inclusief een voedingssuppletie advies. Ook het voeding suppletie advies vinden wij zeer belangrijk. Wij kunnen met onze apparatuur en producten heel veel aan de huid afgeven maar om tot optimaal resultaat te komen is het dan van groot belang dat we wel zeker weten dat ook de juiste voeding aanwezig is.

Veilge apparatuur

Veiligheid van de behandelingen met het beste mogelijke resultaat zijn bij ons zeer belangrijk is. Daarom werken wij alleen maar met Europese en apparatuur en voor Microneedling werken wij Met Genosys uit Zuid Korea. Al onze apparatuur hebben bewezen effectief te zijn voor de huid. Het spreekt dan ook voor zich dat alle apparatuur voorzien is van de CE certificaten en keurmerken die de veiligheid van de behandelingen garanderen.

Onze visie

Onze visie is dat een mooie huid een gezonde huid is. Wij leggen niet alleen de nadruk op de buitenkant van de huid maar kijken verder en gaan ook diep in op de binnenkant . Wij gaan samen met u door middel van een totaal advies de huid verjongen of verbeteren met wetenschappelijke apparatuur in combinatie met de best mogelijke producten en voedingssupplementen waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat .

Onze missie

Beauty Unlimited gaat een stap verder dan een reguliere schoonheidssalon. Bij ons kunt u professionele behandelingen verwachten met de kwaliteit van een kliniek maar dan in ongedwongen sfeer van een Beauty Salon.

Onze missie is het verbeteren en/of verjongen van de huid waardoor de huid er gezonder, mooier en jonger uit gaat zien. Wij bieden professionele schoonheidsbehandelingen op basis van exclusieve apparatuur met ondersteunde producten die de behandelingen intensiveren met als doel zichtbare resultaten te halen. Onze kennis delen wij graag in een toegankelijke en vertrouwde omgeving waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Gedplomeerde specialisten

Al onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en hebben naast hun afgeronde opleiding intensieve interne en externe trainingen gevolgd voordat ze u mogen behandelen. Ook volgen al onze specialisten orthomoleculaire voedingstrainingen voor de huid zodat zij u ook op dit gebied kunnen adviseren. Uiteraard past het niet binnen onze bedrijfsvoering dat u bij ons door stagiaires wordt behandeld. Wij stellen u graag voor aan onze huidspecialisten.

Schoonheidsspecialisten Amsterdam (2)
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!