Cryolipolyse slank door vetcellen te bevriezen! Nu in Amsterdam Zuid 33% korting!

Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen. Cryo21 bevriest vetcellen: met direct en blijvend resultaat. 

Cryolipolyse met de Cryo21 verwijderd vetcellen. Wij hebben goede ervaringen met de volgende zones:

Voor wie is Cryolipolyse met de Cryo21 geschikt?

Cryolipolyse met de  Cryo 21 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijke figuurcorrectie wensen. Het is het pijnloze perfecte alternatief voor liposuctie. Cryo21 is geschikt voor de behandeling van lokaal vet en cellulite. Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en zo effectief.

 

Voor wie is Cryolipolyse niet geschikt?

Een cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met obesitas, hartkwalen, huidaandoeningen, ontstekingen, zij die lijden aan epilepsie of een ernstige ziekte, vrouwen die in zwanger zijn. 

Let op! personen met een BMI hoger dan 30 behandelen wij niet!

 • Cryo 21 ontwikkeld en gemaakt in Europa
 • Vet definitief weg
 • Geen operatie
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig
 • Pijnloos
 • binnen 6 uur na de behandeling te gaan sporten.

Cryolipolyse aanbieding 1e proef behandeling van € 150,- voor € 100,-

Maak nu met 33% korting een afspraak voor een proefbehandeling. Beslis daarna of u wel of niet u doorgaat met een kuur van 6 Cryolipolyse behandelingen.

Cryolipolyse kuur aanbieding met meer dan € 320,- voordeel

Bij het boeken van een kuur een gratis luxe aluminium drink bidon van Beauty Unlimited Amsterdam t.w.v. € 12,Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 750,- en direct te betalen dan ontvang je de eerste behandeling gratis. Bovendien krijg je bij de laatste behandeling een gratis gezichtsbehandeling van 45 minuten t.w.v. € 60,-Meer dan € 320,- voordeel als je een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen boekt Prijs losse behandeling € 150,-

Wilt u weten wat een Cryo behandeling voor jou kan betekenen?

Maak dan gebruik van de proefbehandeling. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken gevolgd door een proefbehandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

Cryo behandelplan omtrekvermindering

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 6  behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door.
Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.

Cryolipolyse Amsterdam: Vetcellen bevriezen met de Cryo21 1

Welke resultaten kan ik verwachten van Cryolipolyse?

Nu nog mooier resultaat met een bijpassend Detox programma en Sepai op maat gemaakte body producten

Sepai op maat gemaakt

Om het allerbeste resultaat uit de kuur te krijgen adviseren wij om de cryolipolyse thuis met de juist producten te ondersteunen. Omdat elk lichaam anders is en er verschillende wensen zijn,  maken wij Sepai lichaamsproducten op maat voor het beste resultaat.

Sepai is een vegan merk met 99% actieve werkstoffen. De standaard body crème werkt verstevigend en richt zich daarnaast op anti-aging. Er kan hier een extra unit aan toegevoegd worden. De extra unit bevat zeer hoge concentraties aan actie werkstoffen waarmee we extra resultaat kunnen behalen. Er is keuze uit cellulite, extra versteviging of vet vermindering

Detox om afvalstoffen sneller door het lichaam te laten afvoeren

Bij het bevriezen van vet komen er in het lichaam in korte tijd veel afvalstoffen (o.a. kapotte vetcellen) vrij die we zo snel mogelijk afgevoerd willen hebben. Onze uitscheidingsorganen, zoals de lever, krijgen het de weken na de behandeling dus erg druk. Daarom adviseren wij dit proces tijdens de cryolipolyse kuur te ondersteunen met detox voedingssupplementen. Deze supplementen bevatten een combinatie van chlorella, extra vitamines zoals choline, mineralen en kruiden die de lever ondersteunen zodat deze sneller en meer afvalstoffen kunnen afvoeren

Deze detox supplementen vormen de basis voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gifstof vrij gemaakt worden.

Cryolipolyse Amsterdam: Vetcellen bevriezen met de Cryo21 2

De behandeling met de Cryo21

De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen wordt het resultaat per oppervlakte verminderd.

Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan.

Voordelen Cryo21

 • versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik
 • eliminatie van lokale cellulite
 • vermindering van de vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • her modellering en afslanking van het lichaam
 • afvallen op jouw probleempunten

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

Is Cryolipolyse met de Cryo21 veilig?

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren en worden vervolgens door het lichaam opgelost. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

cryolipolyse-behandeling-benen

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo21 maakt gebruikt van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Aan je gewicht zal je niet heel veel merken. Vet weegt niet heel veel, denk maar aan het vet bij een soep wat boven komt drijven

Nee, dat is niet noodzakelijk. Het vet wordt op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Door te sporten zal dit proces wel versnellen

Elke behandeling begint met een meting van de omtrek van de huid. De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulite crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging). Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebrachte crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

cryotherapie-onderkin

Cryolipolyse (vetcellen bevriezen) in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!