Forlled Hyalogy Re-Dify creme

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Forlle’d Hyalogy Re-Dify crème met 3d lifting van de huid

Ontdek de geweldige voordelen van Forlle’d Hyalogy Re-Dify crème voor de volwassen huid met een 3D liftend effect. Deze crème stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en verbetering van de huidstructuur, waardoor de huid verjongt. Daarnaast zorgt het voor diepe hydratatie, geeft het een langdurig liftend effect

Voordelen Forlle’d Hyalogy Re-Dify crème

  • Verjongt rijpe huid
  • Hydrateert de huid diep
  • Geeft een langdurig 3D liftend effect
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Helpt vocht vast te houden
  • Activeert celregeneratie en metabolisme

199,00

Extra informatie

De wetenschap achter Forlle’d Hyalogy Re-Dify creme

De formule van de Hyalogy Re-Dify productlijn bevat gehydrolyseerd hyaluronzuur, gehydrolyseerd eierschaalmembraan, gehydrolyseerd conchioline-eiwit, aminozuren en mineralen voor hydratatie en biostimulatie. Daarnaast bevat het bewezen natuurlijke extracten zoals zoete amandelzaadextract, haverkernel-extract en andere ingrediënten die zorgen voor een liftend effect, ontstekingsremmende werking en glycatiecontrole.

Met de Hyalogy Re-Dify crème geef je je huid een verjongende boost. De crème hydrateert diep en laat je huid er steviger en gladder uitzien. Dankzij de wetenschappelijk bewezen ingrediënten wordt je huid beschermd tegen veroudering en krijgt het een gezonde gloed. Bestel nu en geniet van een jeugdigere uitstraling!

Forlle’d Hyalogy Re-Dify crème gebruik

Gebruik de crème ‘s avonds en/of ‘s ochtends nadat je de verjongende lotion en serums hebt aangebracht die worden aanbevolen door je schoonheidsspecialiste. Verdeel 1g crème (hoeveelheid van een erwt) op het gezicht, de nek en het decolleté met zachte masserende bewegingen.

Inhoud Forlle’d Hyalogy Re-Dify creme: 50g

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!