LavieSage

Laviesage

Deze maand koop je Laviesage met korting. Koop snel voordat de aanbieding voorbij is.

Toont alle 12 resultaten

LavieSage kopen in Nederland en België sinds 2013

LavieSage is 100% natuurlijk en verbetert uw huid van binnenuit.

LavieSage zijn nutricosmetics voor de huid en leggen de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. Uw huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie.

Wat zijn nutricosmetics?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden zoals

  • anti-aging
  • huidverjonging
  • huidverbetering
  • oplossen van huidproblemen.

Laviesage bevat bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. LavieSage verfijnt de structuur van de huid, vergroot de stevigheid en ondersteunt bij gezichtsbehandelingen, vooral bij huidverbetering en huidverjonging. Vele macro- en micronutriënten (voedingsstoffen) dragen bij aan zichtbare effecten van huidverbetering, onderbouwd met talloze medisch-wetenschappelijke studies. Het betreft vooral echte onderzoeken bij mensen en geen testjes in een laboratorium.

LavieSage 100% natuurlijk

De ingrediënten van LavieSage bestaan voor 100% uit natuurlijke bouw- en voedingsstoffen. Zoals alle huidproducten van Beauty Unlimited Amsterdam zijn ook deze niet op dieren getest.

Omega-3 vetten, ceramides of squaleen vertonen functionele lange-termijn-effecten. Samen met carotenen, flavonoïden en polyfenolen kunnen ze de huid uitstekend beschermen tegen overmatige ultraviolette straling terwijl ze wel de cruciale productie van vitamine D toelaten. LavieSage kan hiermee vooral huidveroudering en vervroegde rimpelvorming effectief beperken.

Macronutriënten (bouw- en brandstoffen) zoals collageen peptides of mucopolysacharides verbeteren duidelijk de stevigheid van de huid. Micronutriënten (vitamines en mineralen) zoals vitamine C hebben een antioxidatieve werking die huidveroudering tegengaan. Daarnaast is vitamine C van cruciaal belang voor de vernieuwde collageensynthese, waardoor de huid steviger wordt en vroegtijdige verslapping voorkomt. Al deze gezonde ingrediënten voor een langdurig mooie huid vind je terug in Boost & Lift . Niet voor niets een van de best verkochte huidproducten van LavieSage