Marc Inbane

Marc Inbane de beste tanning

Marc Inbane is van oorsprong een Nederlands merk en zet de trend op het gebied van natural tanning spray voor thuisgebruik. Marc Inbane Natural Tanning Spray is de meestverkochte zelfbruiner in Europa

De natural tanning spray van Marc Inbane werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect. Koop het bij onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid of bestel Marc Inbane via onze webshop.

Marc Inbane veilig en zelfs gezond voor je huid

De natural tanning spray van Marc Inbane voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij deze zelfbruiner hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam.

Marc Inbane bevat natuurlijke en plantaardige ingrediënten

Marc Inbane is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder: Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.

Hoe gebruik je Marc Inbane

Marc Inabne natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Om het aanbrengen te vergemakkelijken hebben wij ook de Marc Inbane glove. Speciaal voor het aanbrengen op moeilijk bereikbare plekken zoals bijvoorbeeld de achterkant van je armen of benen. Het kan ook gebruikt worden voor gezicht en decolleté. Op deze manier heeft u geen vlekken of strepen.

Tevens is de Marc Inbane’s brush bij ons verkrijgbaar. Deze is speciaal ontworpen door een team van toonaangevende professionele visagisten.

Perfect in combinatie met de natural tanning spray om te corrigeren wanneer te enthousiast gesprayd of als je een plekje hebt gemist gemist, om te egaliseren en/of voor het opzetten van contouren.

Enkele tips voor het beste resultaat:

  • Schud de flacon goed vóór gebruik.
  • Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de natural tanning spray aanbrengt.
  • Wanneer de vernevelde mist op de vloer, douchebak of op kleding komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden.
  • Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af.
  • Spray de natural tanning spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts, alsof je haarlak sprayt.
  • Wanneer je de natural tanning spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven.
  • Gebruik een haardroger om het droogproces (normaal 10 minuten) te versnellen.
  • Alvorens je kleding met een lichte kleur aantrekt controleren of de natural tanning spray goed gedroogd is.