LavieSage SkinSecure 120

69,95

LavieSage SkinSecure houdt bloedvaten soepel en schoon!

Beweging is erg belangrijk naast een gezonde en goed gebalanceerde voeding. Dat laatste blijkt in de praktijk erg lastig te zijn. Men eet al snel teveel omega-6 vetten, waardoor juist een tekort aan omega-3 vetten kan ontstaan. Nu ontstaat een onbalans waardoor er een grotere ontstekingsgevoeligheid kan ontstaan. Die ontstekingsmogelijkheid moet kunnen ontstaan maar mag niet te hevig zijn en moet snel afgerond kunnen worden, zodat weefselherstel kan plaatsvinden. Het chronificeren moet altijd voorkomen worden.

Door de inname van omega-6 vetten zoals linolzuur te beperken en LavieSage SkinSecure (omega-3) toe te voegen wordt deze onbalans snel en effectief gecorrigeerd. Hierdoor kan het lichaam haar eigen, zelfgenezende vermogen optimaal inzetten voor een gezonde oplossing. Door de bijzondere vorm (vooral fosfolipiden) is de absorptie zeer goed en kan het zonder tussenvorm direct worden opgenomen in het celmembraan.

De omega-3 vetten zijn overigens ook effectief gebleken voor een optimale hersenontwikkeling, vooral bij zwangere vrouwen en kinderen. Een ander belangrijk inzetgebied is bij een verhoogd cholesterolgehalte. Gebruik LavieSage SkinSecure gedurende enkele maanden en laat uw cholesterol door een arts weer controleren. Het ondersteunt krachtig de hersenfunctie, ideaal in periodes van stress of drukke tijden op school of opleiding. Zo worden we stressbestendiger. Denk daar maar eens over na. Het geeft ook veel energie voor ons hoofd. Gebruik het product daarom niet in de avond.

Beschrijving

[su_tabs][su_tab title=”Algemeen”]

LavieSage SkinSecure is goed voor het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen en bevat omega-3 gewonnen uit krill en is vrij van zware metalen, PCB’s en andere vervuiling.

heeft een levertijd van circa 3 a 4 werkdagen

[/su_tab] [su_tab title=”Voordelen”]

De visolie uit SkinSecure van LavieSage wordt gewonnen uit Krill, kleine garnaalachtige schaaldiertjes. Krillolie bevat de omega-3-vetzuren EPA en DHA in een fosfolipidenvorm, de bouwstenen van ieder celmembraan in ons lichaam. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor het gezichtsvermogen. EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA.

Krilolie wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige plankton. Het vormt de grootste biomassa van de planeet en leeft in de grote oceanen. De kril rond antarctica is zeer zuiver door de hoge kwaliteit van het water. De olie in deze kril moet van uitzonderlijke kwaliteit zijn om de vloeibaarheid in het extreem koude water te garanderen. Daarom is krilolie rijk aan omega-3 vetten. Een groot deel van deze vetten bevindt zich zelfs in een bijzondere vorm, de zogenaamde fosfolipiden. Dat is precies de zelfde vorm die we ook in onze hersenen en celmembranen vinden. Zo hebben we een perfecte absorptie met een veel hoger rendement dan traditionele visolie.

Voordelen op een rijtje:

• Rijk aan essentiële Omega-3 vetzuren EPA en DHA
• Fosfolipiden beter opneembaar dan standaard visolie vetzuren
• Bij lage temperatuur verwerkt, waardoor de vetzuren intact blijven
• Duurzaam en ecologisch geoogst in schone wateren rondom Antarctica
• Vrij van zware metalen, PCB’s en andere vervuiling
• Rijk aan Astaxantine, daardoor kleur capsule donkerrood
• Goed voor hart, hersenen en gezichtsvermogen

[/su_tab]

[su_tab title=”Gebruik”]

WANNEER NEEM JE SECURE IN EN WAT IS DE OPTIMALE DOSERING?
Inname is het beste in de ochtend. Dit omdat de Secure heel veel “hersenenergie” kan geven. Dat zou bij latere inname de nachtrust kunnen verstoren. De dosering is van 1 tot 4 capsules, afhankelijk van de behoefte. Bij grote omega-3 behoefte mogen er 4 tot 6 capsules per dag gebruikt worden.

[/su_tab]

[su_tab title=”Ingrediënten”]

– krilolie
– EPA
– DHA
– Fosfolipiden
– Fosfatidylcholine
– Astaxantine
– GLA

[/su_tab] [su_tab title=”FAQ”]

Voor wie is Secure geschikt?

Iedereen die effectief en snel z’n omega-3 vetten wil aanvullen kan de Secure gebruiken.

Mag ik SkinSecure ook tijdens m’n zwangerschap gebruiken?

De ontwikkeling van hersenen vergen zeer veel omega-3 vetten, met name DHA. Gedurende de zwangerschap is er wel 100 gram van dit bijzondere vet nodig voor de optimale ontwikkelen. SkinSecure is dus ideaal om voor die aanvulling te zorgen.

[/su_tab][/su_tabs]